Moja też juz u mnie! Nooo i jest cudna! Śliczna! bardzo fajny kolorekjest zupełnie w innym odcieniu niz pancy i jaskółki. Jest sporo jaśniejsza. taka bardziej stalowa
![]()
Bardzo eleganckaGrubość przyjemna! Nowa jest trozke chropowata, ale mam pożyczoną meę fuksje - chyba juz praną i fuksja jest bardziej puchata i miękka. Noo wiec szarak pewni eteż sie taki zrobi. aaaa i mocno szeroka jest
Foty jutro bo dziś juz nie dam rady
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Zachęcona tą wymianą opinii, zmierzyłam dzisiaj wszystkie natki, któe mam w tej chwili pod swoim dachem. I tak:
* Karuskowy japan silk, szaraczek. Teoretycznie 5 czyli 4,2, ale jego wymiary to: 4,6/4,57/62 szer. (zawiązałam plecak z koszulką na cienką kurtkę!)
* mój japan kaszmir, rudasek. 6. Wymiary: 4,72/4,82/67 szer.
* paprotki oliwkowe z wełną. 6. Wymiary: 4/81/4,76/76 szer.
* moja pancy beż z wełną. 6. Wymiary: 4,80/4,79/60 szer
* Karuskowa pancy beż z wełną. 5. Wymiary: 4,45/4,39/70 szer (przed praniem!)
* moje niebieskie flamingi lc. 4. Wymiary: 3,8/3,76/64 szer
*... do niedawna miałam jeszcze szarą rivę nc 6 - miała prawie 5 m!
Tak więc podane wymiary niezbicie dowodzą, że wcale nie tnie się natek dokładnie pod wymiar - zawsze jest zapas.
![]()
dorzucam jedną mee 4,6 z okazji cenowych
komu?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Moja będzie jutro, moja będzie jutro, moja będzie jutro![]()
2 + 7 (2005-2018)
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ale szalejesz, Karusku!
No, ale masz dla kogo...Chustowa wyprawka to podstawa!
![]()