Myślałam że kontrast kolorów będzie większy ale ładniusia jest tylko mi powiedzcie, ona po praniu będzie milsza troszkę?![]()
Myślałam że kontrast kolorów będzie większy ale ładniusia jest tylko mi powiedzcie, ona po praniu będzie milsza troszkę?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Będzie troszkęNówka sprawia wrażenie z lekka plastikowej...
![]()
Eee tam, przed kim sie chowasz - my tu swoi
Fajna czape synus (?) ma![]()
lniana mi się bardziej podobała, ta taka mdła
Tajemne...
![]()
![]()
metis, skąd Ty takie fajne emotki bierzesz? wczoraj trzaśniecie drzwiami, dzisiaj czarownice![]()
2 + 7 (2005-2018)
Jeśli niegrzecznie, to przepraszam Kamilę, ale intencja była raczeji mam nadzieję,że Kamila nie wzięła sobie tego za złe...
Mamy ze sobą (bardzo dobry) kontakt obokforumowy, że tak powiem, i moja wypowiedź była bardziej osobista...
Do nieznanej mi zupełnie forumki pewnie bym takiego tonu nie użyła...
Kama,
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja i Metis mamy b.dobry kontakt na PW wiec to wszystko byly tylko i wylacznie zartyNie odczytalam tego w zaden inny sposob, niz tylko dowcipny. W ogole bardzo DUZO mi trzeba by sie na kogos obrazic
Ale...Bardzo dziekuje, ze wszyscy tu solidarnie dbaja o atmosfere na forumTo sie ceni
PS. A tak na serio - o co chodzi z tym 1000 postow? Bo sie obraze![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Eeee to to nie dla mnieMi tu dobrze.
No i good. Masz dobrą obstawę, to się nie dziwię...
Ale OT się zrobił...
I nic nie wyszło z zadymy...A już się szykowało...
![]()
dziś widziałam na zywo mee szarą...super chusta