Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ta szara mea naprawdę jest przecudna
Super dziewczyny, że się zdecydowałyście
Mnie się właśnie udało zielone flamingi kupići wygląda na to, że nie z okazji cenowych
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ja tez gratuluje bardzo!
I nie wiem co robic z moja Mea: brac czy nie? Kolor mi sie podoba tylko nie jestem przekonana co do wzoru. A poza tym M niechcaco zamknal mi strone, gdzie mialam przekierowanie od Natibaby do paypala, zeby zaplacic za Mee i nie wiem teraz czy gdybym nawet zaplacila to czy oni tam beda wiedziec, ze to za Mee wlasnie? Bo wczesniej zlapalam Pancy, ale stwierdzilam, ze nie bede brala, bo nie podoba mi sie az tak bardzo jak myslalam, ze bedzie. Cenowo sie roznia, no ale nie wiem jak by to bylo. Zapytalabym przez maila tyle, ze oni chyba wogole moich maili nie dostaja.
Jejku dziewczyny nie wiem co robic? Tak mnie juz korci, zeby cos przyfrunelo do mnie!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Wystarczy, że napiszesz w przelewie nr zamówienia i już będzie wiadomo za którą chustę płacisz![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
no z tego co rozumiem to to jest inna chusta
hihi
jaja jak berety![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Wy tu gadu, gadu, a ja na lepsze fotki czekam, bo moja będzie dopiero w poniedziałek![]()
Moja dziś!
Liczę na ładną pogodę w weekend, bo planuję forumowo-chustową sesję zdjeciową...
Trzeba obfocić te cuda!![]()
okazja juz u nati do dyspozycji...czekam na woją
mam nadzieję ze da rade byc dzis
ale pewnie dop. w pon
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Jeeeeeeeeeest!!!
Rzeczywiście elegancka!Jaśniejszy kolor to jasnoszary, nie biały.
Jest to chyba pierwsza mea, która nie ma zaznaczonych brzegów!Oba są identyczne.
Wszystko cacy, tylko na samym wierzchu mam wyciągniętą nitkę na 8 cm...Da się naprawić bez problemu, na szczęscie...
esit: Jeden szarak jest z of. spec w sklepie!
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 10-11-2011 o 11:46