Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

u nas jakiś czas temu (przy okazji wychodzących czwórek) też pojawiły się problemy ze smrodkiem w suszarce - wkłady i formowanki poszły na 90 stopni + pranie czy dwa na 60 stopni tak, że piany już w ogóle nie było (stripping) i problem zniknął. Nie pamiętam co zrobiłam z kieszonkami (szczęśliwie nie mam ich dużo), chyba przelałam wrzątkiem. Takie sytuacje upewniają mnie, że sio rządzi (precz z kieszonkami i aio!)
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    u nas jakiś czas temu (przy okazji wychodzących czwórek) też pojawiły się problemy ze smrodkiem w suszarce - wkłady i formowanki poszły na 90 stopni + pranie czy dwa na 60 stopni tak, że piany już w ogóle nie było (stripping) i problem zniknął. Nie pamiętam co zrobiłam z kieszonkami (szczęśliwie nie mam ich dużo), chyba przelałam wrzątkiem. Takie sytuacje upewniają mnie, że sio rządzi (precz z kieszonkami i aio!)
    Ja też mam takie przemyślenie na temat sio Chociaż znowu mnie pewne aio kusi, ale chyba nie ulegnę. Będę sobie wizualizować siebie bezradną nad śmierdzącym aio.
    Na niektórym pulach jest napisane, że można 90st, np: imse vimse, blueberry.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

MNie aio nie kusi i nigdy nie kusiło - od razu uznałam je za najmniej praktyczne pieluchy - nie dość że z praniem kłopot, to jeszcze schnie w nieskończoność

Co do lanoliny na pul - domyślam się, że bierzesz pod uwagę jakieś uszkodzenia w laminacie i stąd przecieki?? Nie sądzę żeby lanolina (czyli tłuszcz zwierzęcy) zaradziła na uszkodzenia poliuretanu Chociaż, w sumie, możesz spróbować i podzielić się doświadczeniem Osobiście zrobiłabym najpierw test na jakiejś nielubianej pieluszce

Uprawnienia umieszczania postów