4,6m za 353,99
4,2m za 339,00
4,6m za 353,99
4,2m za 339,00
A ja, ze nie w Polsce to 200 Dolcow!!! za 3,6!
145 Euro dokladnie.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Nie no, wątku z porodem na żywo to jeszcze nie widziałamZuzolcia, odmelduj się potem!
Ja dzisiaj w pracy, więc mi ciśnienie nie skakało. A szkoda, bo Pancy fajna - tyle że ja desperacko szarości pożądam![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
I jak poród.
Czy Nati wie ,że powinno zasponsorować choćby zniżkę?
Bylam w pracy, ale wątek oddaje te emocje
Nadajecie się na komentatorów sportowych![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Trzymam kciukiPewnie już po
A pancy - cóż, na temat pancy zdania nie zmieniłam nigdy, a nie podoba mi się od początku. Jedno z czego się cieszę, to że poszłam z dziećmi na fajny spacer jesienny zamiast się wkręcić w czekanie... A do mnie przyjdzie japan kaszmir i będę mieć śliczną wełnę![]()
narazie zuzolcia milczy ... pewnie juz po ale emocje itd....
wylkikałam jej 4,6
ale bardziej chciała 4,2...wiec jakby coś to bardzo sie ucieszy z takiej![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Piękna ta pancy, przypomina jedwabne jaskółki kolorystycznie.
Tak, z przesylka, ale przesylka to pikus bo 16 Euro. Sama cena wyjsciowa powala w porownaniu z cena "Polska": 129 Euro to wychodzi 565(!!!) zl.
Dogadac mi sie nie chce, bo musialbym odpowiadac rodzinie na milion pytan typu: "A ile to kosztowalo?", "Nie szkoda Ci kasy na kawalek szmaty?", "A jak nie dotrze do Ciebie to bedziesz miala do nas zal" itp, itd.
Juz kiedys przerabialam cos podobnego. Gdyby jeszcze siostra mieszkala osobno to co innego, ona nie wtraca sie na co idzie moja kasa, ale poki co ciagle z rodzicami, wiec odpuszcze sobie.
Szkoda, ze cena nie moze byc taka sama jak dla Was. Polowa towaru zniknelaby w oka mgnieniu.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Zuzolcia urodziła!!!! można gratulować!!!
zaraz zakładam wątek![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i