Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 12-10-2011 o 23:34 Powód: ps
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
moja ma tylko jedno zaciągnięcie na jednym z ogonów. Ale jutro obejrzy ją bardziej wprawne oko i w dziennym świetle.
Nie żałuję że kupiłam w okazjach cenowych.
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Miałam Jaskółki szare jedwabne i mam teraz wełniane.Jedwabne były ciemniejsze.Tzn ta ciemna strona była taka jak sadza trochę.Właśnie zimny,ciemny odcień.Wełna jest jaśniejsza,przytulniejsza i ma odcień cieplejszy-taki jakby niebieskawy w porównaniu z jedwabiem.
Zresztą dzisiaj bym jedwabnych też nie puściła raczej.Nie żałuję mocno,ale dziś by mi nie przeszkadzały w stosiku
Pancy zamówiłam i myślę jeszcze.Raczej wezmę do porównania,ale teraz bym chciała wełniany kolor-fiolet może![]()
Moja na razie zostaje jednak ze mną, lubię takie obiciowe wzoryChyba, że się pojawi coś innego, co mnie powali z nóg
![]()
Cena jak na razie całkiem normalna, ale aukcja ma jeszcze 2 godziny.
no i za te 400 zł poszło. myślałam że cena poszybuje w górę.
A w sklepie ile kosztowała?
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A prałaś już, ja powiesiłam pranie i szukałam żródła "zapachu" , może jedne są coś bardziej , a drugie mniej. Może właśnie jakaś lanolina czy farba?
Jaskółki nie śmierdzą,choć zapach wełenki jest wyczuwalny.Jak jest mokra pewnie intensywniej czuć.Ale po wyschnięciu jest dobrze! Myślę,że tu tak samo.
moim zdaniem to jest owczy smrodek i tyle. podobnie śmierdziały dzikowe ubranka manymonths gdy zawilgotnialy - trzymalam je latem w plastikowym pudle. znaczy: 100% organic![]()