moja doleciała, ładna![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
No a ja nadal jestem fanką jedwabnych szarych, bo wydaje mi się, że mają jednak inny, nie tak chłodny odcień szarości jak wełniana wersja - zastanawiałam się nawet nad jakimś porównaniem: drelich, który Denay podrzuciła jest git, ale mi to przypomina też odcień skóry płetwala błękitnegoKupiłam też, z nadzieją na inny odcień, wełnianego Pancyka, ale to dokładnie ta sama przędza co jaskółkowa. Zupełnie nie moja bajka kolorystyczna. Więc pewnie za czas jakiś też pójdzie w świat....
ja patrzę na moją i to właściwie chyba te same odcienie co w japanie (akurat mam jedwabny szary), może ten ciemny kolor jest ciut ciemniejszy. Bardzo moje kolory!
Żebym miała pewność że jeszcze coś takiego szarego w wełnie wyjdzie (motyle!!!!!), to bym tę wełenkę na 100% puściła dalej, a tak to się zastanawiam, że po co mi dwie w tych samych kolorach, bo pancy to jednak nie mój wzór![]()
2 + 7 (2005-2018)
Tas, piękna - ta bambusowa, to jest ten odcień który kocham.
Moja też do mnie leci, ale mam mieszane odczucia, gdyby to były takie kolory jak w bambusowej byłoby cudnie ale tempo kupowania było tak porażające, ze nawet się nie przyjrzałam odcieniomI podobnie jak Karusek, gdybym miała pewność,że uda mi się kupić inną wełenkę tej zimy to bym ją sprzedała...a tak....
Szara wełenka jest piękna, ale troszkę mroczna.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja swoją z okazji cenowych kupiłam i dziś przyszła nie zdąźyłam jeszcze nawt jej obejrzeć...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20