grecje miały taki zapaszek, i pancy też ma.
Ale i tak bardziej znośny niż jedwabieJedwabie ŚMIERDZĄ!
Wełenka ma zapaszek
![]()
2 + 7 (2005-2018)
kurna noo wniuchałam sie w nią na maxa... no cos czuć jak by hmmm jakieś zielsko![]()
ale to tak delikatnie, moze faktyczni en amokro bedzie intensywniej. Aaaaa mi jedwabie tez nie śmierdzą
za to kurcze musze Wam do powąchania ciuchy z tchibojak przychodzą to jest taki smród że hej!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
ja nawet lubie zapach jedwabiu-znaczy perfumu bym takiego nie chciała ale lubie jest taki specyficzny![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mój Japan z jedwabiem - po praniu myślałam, że padnę, wisiał na suszarce i emitował zapach padliny, no naprawdę - jakby coś w pokoju zdechło z tydzień temu :] Na szczęście jak wysechł to trochę mu przeszło, dalej śmierdzi ale, hm, zaczynam się nawet przyzwyczajać do tego zapachu![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
mi długi czas cała szafka z chustami śmierdziała od japana![]()
Na szczęście chyba trochę wywietrzał![]()
2 + 7 (2005-2018)
Karusku, znaczy się: można kupować!
![]()
Nie martw się, chwilowo i tak w kryzysie jestem...
Tak tylko Cię straszę...![]()
pocieszę Cię, że na razie jeszcze nie jestem gotowa na rozstanie (i obawiam się, że to "na razie" może jeszcze jakiś czas potrwać)
2 + 7 (2005-2018)
wypróbowałam już nasza króką Pancy. Chusta jest piękna i świetnie się w niej nosi... być może pokocham plecak dzięki niej.
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
http://allegro.pl/chusta-natibaby-pa...921951845.html
zobaczcie co znalazłam dziś na Allegro
szkoda że nie na mój budżet...![]()
Spokojnie, ostatnio poszła za 400 zł, jakoś tłumów nie widzę![]()