ładne
i na fotkach o wiele mniej zestawienie kolorystyczne pancy przypominają.
Jakoś bardziej kojarzą mi się z wisienkami
hmm... syna jednego nosiłam w motylkach, nosiłam w kwiatkach pancy... to może następnego w śrubkach też nie muszę![]()
ładne
i na fotkach o wiele mniej zestawienie kolorystyczne pancy przypominają.
Jakoś bardziej kojarzą mi się z wisienkami
hmm... syna jednego nosiłam w motylkach, nosiłam w kwiatkach pancy... to może następnego w śrubkach też nie muszę![]()
Taka sama,
przed praniem ma 4.5m i waży 750g.
Do mnie też dotarłyi że tak powiem.... łaaaaaał!
No piękne są! Mi się oczywiście bardziej podoba lewa, róziowa, jedwabna strona. I faktycznie przypominają wisienki, a w zasadzie wisienki powinny były mieć takie zestawienie kolorystyczne, a nie zieleń. No, ale przede wszystkim motylki są grubsze.
Znalzałam dwa zaciągnięcia, mimo, że chusta była z prima sortu :-/ PrzeżyjęChusta jest śliczna! Ciekawe, jak będzie nosiła, bo po wełenkach wydaje się cieńsza, no ale to chyba normalne.
ładne całkiema jedwabna strona to ta jasna?
2 + 7 (2005-2018)
nie
róziowa jest jedwabna, bezowa to bawelna, ale milusia cała...znaczy jedna i 2ga strona milusia![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 07-10-2011 o 00:00 Powód: poprawka
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
och! kiedy do mnie dotrze moja?? piekna (mimo ze roziowa)
No i dlaczego firmowe zdjecie nie moglo tak wygladac??? Bylam akurat na kompie kiedy ja wypuscili, pierwszy raz bym co limitowanego od Natibaby lapnela! Sliczna jest!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Będzie jakaś inna wersja kolorystyczna?![]()
Natalio, plissssss!
ps. Ja też mogłam kupić - miałam pełen wybór przed sobą, bo mam możliwość przyczajenia się...Tym bardziej, że tym razem były zapowiedziane -
No, ale ten kolor...
![]()
no miodzio![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
powiedzcie jakie są te motylki?
mięciutkie od początku czy sztywne, trzeba nad nimi pracować mocno?
cienkie/grube, śliskie bardzo?
te różowe to mi się nie podobają ale może będą inne? granatowe albo coś![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018