Manduca (a jakże) i japan jedwabny![]()
chiara by zosinamama![]()
Mery&Mariu->Fifi&Lilu
http://www.dpp.warszawa.pl/
inka rano, do przedszkola pawie, na wieczorny spacer alpakowy stendhal - no, typowa baba ze mnie, że się muszę przebierać![]()
2 + 7 (2005-2018)
dmuchawce ecru farbowała zosinamama dla hexi. Bardzo ładnie wyszły i wreszcie było widać wzór
Samodzielnego farbowania bym nie ryzykowała, bo bambus się dziwnie zachowuje w farbowaniu (przynajmniej pamiętam farbowaną perłę jako przestrogę)
2 + 7 (2005-2018)
ale flamingi i tak bym chciała przymierzyć
Oj to mi nawet nie w głowie, bo znając siebie to ufarbuję przy okazji ulubione jeansy i pół łazienki, będę raczej szukała kogoś kto by się twórczo chustą zaopiekowałA muszę przeszperać Zosinejmamy blogaska, bo właśnie o to wybicie wzoru by mi głównie chodziło. Dzięki za wskazówkę
![]()
Wełniane różowe paski Nati.
Mrrr wełna naprawdę daje radę-spacer po lesie (z przodu) parę godzinek.Miodzio.
indiacz rubinrot
anna storcza
jakos tak po niemiecku wczoraj
dzis jeszcze nie wiem
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
mieciu! a raczej tatucho będzie nosił ;>
Wciąż niezłamana Ulli. Co nam zmięknie nieco od noszenia, to wypiorę, wysuszę i znów decha.Pomęczymy ją dziś... pomęczymy...
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Moss ze lnem w długości plecaczkowej. Świetny, super złamany i nośny, dziecko nie chciało wychodzić![]()