Dziś nie noszę w ogóle, nawet na rękach, bo mnie postrzeliło i ledwo się ruszam:-/
Ale w weekend było znów zielono-białe morze i kółkowa Vombati z ogonem w wiewióry![]()
Dziś nie noszę w ogóle, nawet na rękach, bo mnie postrzeliło i ledwo się ruszam:-/
Ale w weekend było znów zielono-białe morze i kółkowa Vombati z ogonem w wiewióry![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
O ja właśnie dziś na rękach, ale może wieczorem znowu w burgunda wskoczę. pokochałam go!
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
A my nosimy się od kilku dni w kółkowych smokach (nepomuk didka) i baaardzo fajnie noszą![]()
My nad morzem od piątku
Jestem zaskoczona brakiem chust i nosideł, wszędzie wózki, wózki i wózki
My wczoraj wieczorową porą lansowałyśmy się w gekonach antiqaa dziś poszalałyśmy w silverpinku ellvill-a
Jeszcze mam kilka chust w zanadrzu![]()
znowu gradacja zosinejmamy na indio jedwabnyma wczoraj i przedwczoraj farbowane pawiki
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Na szybkie zakupy w szarej Luthei![]()
A my dzisiaj po domu kolejno w: kółkowa bebinka znaki zodiaku, śniadanie w opuncji (moje śniadanie bo młody na plecach jeszcze śniadań nie jada), przytulanie i ululanie w milce, gotowanie obiadu w ineczce. Zębolce idą, więc przytulania i noszenia (12 kilo, żeby za łatwo nie było) mamy aż w nadmiarze
![]()
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
Moja trzylatka zakochała się w smokach i znowu dzisiaj nosiłam ją w plecaku![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
maru-i narazie zostaje![]()
a, jeszcze indiacz rubin rot był...łe, ale bomba, plecaczek super 3mał, a z psem po wertepach i zakupy![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 24-08-2011 o 18:42 Powód: ps
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
dzisiaj szalałam: wełniana katjuszka, ineczka, jedwabny japan...![]()
2 + 7 (2005-2018)
Wczoraj na porannym spacerze Leoś w różanym ogrodzie, po południu prace domowe w morzu turkusowo-białym. Dziś tylko ręce, a i to niechętnie - temperatura mnie dobija (chociaż wczoraj było może ze dwa stopnie mniej...)
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
dzis w moich cudnych, zielonych wisniach
wczoraj w moich cudnych, zielonych wisniach
przedwczoraj w moich cudnych, zielonych wisniach
i jutro zapewne tez w moich cudnych, zielonych wisniach
a w miedzyczasie lamiemy jeszcze lane po farbowaniu i rano bylo szybkie siku z psem w czyms bez nazwy![]()
Krótko, ale liczy sięvatanai teesta
![]()
agave, krótka katjuszka wełniana (nie szkodzi, że na dworze upał
) i gradacja na jedwabnym indio
![]()
2 + 7 (2005-2018)