Zamieszczone przez Agut heheh jakoś w tą przypadkowość nie wierze za bardzo..... Smutne to troszke, nooo ale cóz po raz kolejny wyszło kto jest ważniejszym klientem chyba nikt zbytnio nie wierzy
Poznań w chuście zaprasza!!!
Zamieszczone przez cynthia chyba nikt zbytnio nie wierzy Tym bardziej ze ogłoszenia na FB wyjątkowo nie było
A ja już nie kupuję Nati, tak jak nie chodzę do sklepów w których obsługa mi nie odpowiada
Zamieszczone przez macierzanka A ja już nie kupuję Nati, tak jak nie chodzę do sklepów w których obsługa mi nie odpowiada ot co, to samo mam... ale żałuje bo to nasza firma i to u mnie regionalna i chciałabym żeby zarabiała, ale sorry nie z taką polityką...
Zamieszczone przez macierzanka A ja już nie kupuję Nati, tak jak nie chodzę do sklepów w których obsługa mi nie odpowiada he he ja bym tam mogła się raz przemóc, bo co ja co, ale merynosy odpowiadają mi jak nic innego.
złotowłosa i trzy misie <3 <3 <3
Zamieszczone przez aliona he he ja bym tam mogła się raz przemóc, bo co ja co, ale merynosy odpowiadają mi jak nic innego. Jesli utrafisz
Zamieszczone przez demona Jesli utrafisz berek mnie tylko ciekawi czemu ostatnie nowosci nati nie moga wejsc na rynek bez dymu...
Ostatnio edytowane przez roni21 ; 08-09-2011 o 11:20
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Zamieszczone przez roni21 berek mnie tylko ciekawi czemu ostatnie nowosci nati nie moga wejsc na rynek bez dymu... roni jak miło Cie widzieć w temacie się nie wypowiem, bo nie
Zasady na forum