Pokaż wyniki od 1 do 20 z 31

Wątek: Gdyby była chusta :(...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar luliluli
    Miejscowość
    Eire

Domyślnie

dirk5 nigdy do tej pory tego nie robilam, ale czuje, ze Ci musze mojego przytulasa przeslac, bo sympatia do Cie palam ukryta od zarania forum i jakos smutno slyszec, jak sie obwiniasz.

Wiem, ze to banal, ale kazdziutkie dziecko czasem cos spotka, czasem przez zagapienie rodzica, czasem z wlasnej winy. Wazne, ze nic powaznego sie nie stalo, ze nie cierpi i ze, przede wszystkim, ma mame przy sobie

ps a na since zaopatrz sie w masc z arniki
    M 2010
    F 2012
    HM 2019

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Przytulam
    Dobrze, że nic wielkiego się nie stało Piotrusiowi za parę dni znikną siniaki I nie masz się co obwiniać, dziewczyno! Wypadki każdemu się zdarzają. My mamy na koncie kilka takich, że pod stół się schować Mogę Ci na priva listę posłać
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luliluli Zobacz posta
    dirk5 nigdy do tej pory tego nie robilam, ale czuje, ze Ci musze mojego przytulasa przeslac, bo sympatia do Cie palam ukryta od zarania forum i jakos smutno slyszec, jak sie obwiniasz.

Wiem, ze to banal, ale kazdziutkie dziecko czasem cos spotka, czasem przez zagapienie rodzica, czasem z wlasnej winy. Wazne, ze nic powaznego sie nie stalo, ze nie cierpi i ze, przede wszystkim, ma mame przy sobie

ps a na since zaopatrz sie w masc z arniki
    .... Dziękuję Ci, kochana- i za dobre słowo i za radę !

Miło się przy tej niewesołej okazji takich ciepłych rzeczy naczytać ... Dziękuję raz jeszcze!

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Przytulam
    Dobrze, że nic wielkiego się nie stało Piotrusiowi za parę dni znikną siniaki I nie masz się co obwiniać, dziewczyno! Wypadki każdemu się zdarzają. My mamy na koncie kilka takich, że pod stół się schować Mogę Ci na priva listę posłać
    Podeślij w wolnej chwili - jesteś moją absolutną Idolką, zwłaszcza od spotkania w realu, to pocieszę się, że nawet Karuskowi coś się zdarzyło .

Dziękuję ...

Spadam teraz do Starego, podziałałyście na Jego Starą tak terapeutycznie, że nawet nie wiem, jak na tym skorzystał .

Uwielbiam Was !

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów