Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 31 z 31

Wątek: Gdyby była chusta :(...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Kobietki, raz jeszcze Wam dziękuję za to wsparcie, które dajecie, bo można by się stuknąć w głowę, że "wariatka, powinna się cieszyć, że tak się to skończyło". Dziękuję więc za zrozumienie i cierpliwość.

Jestem wariatką, która zadręcza się, że jest tak cholernie niedoskonała- mam po prostu wrażenie, że mi się zdarza to za często...

Ala spadła z przewijaka, choć stałam przy Niej- nie miała prawa spaść (taaa... ). Potem ściągnęła na siebie herbatę (szczęściem, ciepłą a nie gorącą). A teraz to ...

Jestem przekonana, że wielu wielomamom na forum nie zdarzyło się nic takiego ani razu. A moje Dzieci miały pecha trafić na mnie .

I basta! Koniec użalania się nad sobą- Mąż już nie może tego słuchać, to na Was trafiło - przepraszam...

Mi musi to minąć ten moralniak, a to trochę zawsze trwa... Na razie szans nie ma na to; opuchnięta buźka mojego Synka za każdym spojrzeniem na nią, wzmacnia wyrzuty sumienia...

I tak jeszcze to potrwa czas jakiś. A że teraz nałożyło się to z dołkiem z powodu powrotu do pracy- ech...

Koniec, starczy. Zaśmiecam dział o chustowaniu .

Paprotka, tym razem rzeczywiście mieliśmy szczęście z lekarzem . Gdy wylądowałam na IP po upadku Ali, zbadał Ja pobieżnie ortopeda o aparycji rzeźnika, mruknął mi "Pani, takie dzieci się nie łamią..."- i tyle.

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustoholiczka Awatar luliluli
    Miejscowość
    Eire

Domyślnie

dirk5 nigdy do tej pory tego nie robilam, ale czuje, ze Ci musze mojego przytulasa przeslac, bo sympatia do Cie palam ukryta od zarania forum i jakos smutno slyszec, jak sie obwiniasz.

Wiem, ze to banal, ale kazdziutkie dziecko czasem cos spotka, czasem przez zagapienie rodzica, czasem z wlasnej winy. Wazne, ze nic powaznego sie nie stalo, ze nie cierpi i ze, przede wszystkim, ma mame przy sobie

ps a na since zaopatrz sie w masc z arniki
    M 2010
    F 2012
    HM 2019

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Przytulam
    Dobrze, że nic wielkiego się nie stało Piotrusiowi za parę dni znikną siniaki I nie masz się co obwiniać, dziewczyno! Wypadki każdemu się zdarzają. My mamy na koncie kilka takich, że pod stół się schować Mogę Ci na priva listę posłać
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luliluli Zobacz posta
    dirk5 nigdy do tej pory tego nie robilam, ale czuje, ze Ci musze mojego przytulasa przeslac, bo sympatia do Cie palam ukryta od zarania forum i jakos smutno slyszec, jak sie obwiniasz.

Wiem, ze to banal, ale kazdziutkie dziecko czasem cos spotka, czasem przez zagapienie rodzica, czasem z wlasnej winy. Wazne, ze nic powaznego sie nie stalo, ze nie cierpi i ze, przede wszystkim, ma mame przy sobie

ps a na since zaopatrz sie w masc z arniki
    .... Dziękuję Ci, kochana- i za dobre słowo i za radę !

Miło się przy tej niewesołej okazji takich ciepłych rzeczy naczytać ... Dziękuję raz jeszcze!

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Przytulam
    Dobrze, że nic wielkiego się nie stało Piotrusiowi za parę dni znikną siniaki I nie masz się co obwiniać, dziewczyno! Wypadki każdemu się zdarzają. My mamy na koncie kilka takich, że pod stół się schować Mogę Ci na priva listę posłać
    Podeślij w wolnej chwili - jesteś moją absolutną Idolką, zwłaszcza od spotkania w realu, to pocieszę się, że nawet Karuskowi coś się zdarzyło .

Dziękuję ...

Spadam teraz do Starego, podziałałyście na Jego Starą tak terapeutycznie, że nawet nie wiem, jak na tym skorzystał .

Uwielbiam Was !

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta
    "Pani, takie dzieci się nie łamią..."- i tyle.
    W innej sytuacji uznałabym to za mega poczucie humoru..

Uściski i kurujcie się oboje z urazów!
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustonoszka Awatar hagyma
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

I ja do przytulań dołączam. Najważniejsze, że Piotrusiowi nic się nie stało. Mamie gratuluję szybkiej i trzeźwej reakcji. Mogła się też przecież przytrafić bezużyteczna histeria...

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Przytulam. Wiem, co czujesz. Moja mała dziś potknęła się wychodząc z piaskownicy potknęła się i rozcięła wargę Nie zdążyłam jej złapać Takie mam żywe sreberko, że czasem za nią nie nadążam
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustomanka Awatar Georgina
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Dołączam się do przytulań. Też mamy za sobą kilka upadków, za które się strasznie obwiniam i które bardzo przeżywałam. Moje dziecko to żywe srebro i czasami ciężko za nią nadążyć...

Bubu 7.9.2010

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    W innej sytuacji uznałabym to za mega poczucie humoru..
    Z upływem czasu i mnie ten tekst zaczął bawić, aczkolwiek w krytycznym momencie myślałam tylko "co z tego, że się nie łamią?! a urazy wewnętrzne?...".

Facet potraktował mnie po prostu jak ześwirowaną matkę- histeryczkę, z czym się chyba tak bardzo nie pomylił

Cytat Zamieszczone przez hagyma Zobacz posta
    Mamie gratuluję szybkiej i trzeźwej reakcji. Mogła się też przecież przytrafić bezużyteczna histeria...
    Ech, nie wiem, czy wiele matek reaguje histerycznie w krytycznym momencie ...
    Ja robię się absolutnie zimną profesjonalistką, tulę dziecia, by dodać jemu odwagi, a histerie zostawiam dla Męża i Forumek- na później ...

Dziękuję raz jeszcze za wszystkie przytulasy i głaski.

Opuchlizna zlazła wreszcie, twarz Synia wróciła do dawnej urody, siniak na czółku blednie... A ja wróciłam do roboty już na dobre i mamy nowe źródło trosk i stresów .

Wspomnienie ciągle świeże i bolesne, ale teraz muszę utulać obydwa Potwory strasznie stęsknione za niedoskonałą, ale jedyną, zatem najlepszą matką. Toteż już nie rozpamiętuję.

Bardzo mi pomogłyście i dziękuję .

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Ach dopiero przeczytałam wątek Niestety sama mam na końcie różne niechlubne historie Super, że wszystko dobrze się skończyło. Oby w pracy też Ci się wszystko dobrze poukładało
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greeneddie Zobacz posta
    Oby w pracy też Ci się wszystko dobrze poukładało
    Dzięki !

Uprawnienia umieszczania postów