Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Diament z bambusem

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Demona, ale to moje to była na pewno bawełna to raz (metka poniekąd uratowała sprawę!), a po drugi dziewczyna od której ją kupiłam nie miała jej ze sklepu tylko z drugiej ręki. Absolutnie nie można posądzać NATI o oszustwo!!

Prawdę mówiąc ja to widzę tak. Diament bambusowy się cały czas dobrze sprzedaje (widać nawet po bazarku). A bawełna? :ekhm:
    Może część osób widzi w tym jakąś szansę na pozbycie się zalegającej chusty a potem już leci łańcuszkiem..

demona
    Guest

Domyślnie

O jakie oszustwo? Myślisz, że Nati by się dorobiło na 2 podmienionych chustach?
    Mówimy o zwykłej pomyłce przy pakowaniu. Co sie akurat w Nati zdarza czesto.

Edit: i diament z bambusem czy bez raczej ciężko będzie odsprzedać. A za 220 to zupełnie niemożliwe
    http://chusty.info/forum/showthread....hlight=diament
    Ostatnio edytowane przez demona ; 12-07-2011 o 09:07

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Edit: i diament z bambusem czy bez raczej ciężko będzie odsprzedać. A za 220 to zupełnie niemożliwe
    http://chusty.info/forum/showthread....hlight=diament
    A to jeszcze zależy od koloru i długości

Chustofanka Awatar cinkowa
    Miejscowość
    okolice Grodziska Maz.

Domyślnie

już wszystko wiem. Dziewczyna kupowała hopka i diament dostała w gratisie. Nie sprawdziła metki, tylko na stronę Nati rzuciła okiem i wyszło jej, że dostała diament z bambusem. Dziś odsyłam chustę i dziewczyna odda mi pieniądze. Szkoda tylko, że chusty jak nie miałam tak nie mam.
    Ale może skorzystam z okazji i zweryfikuję swoje potrzeby... jeśli pozwolicie przy Waszej pomocy. Polecacie diament z bambusem czy nie? Szukam cieńkiej chusty na lato, a diament podpasował mi wizualnie i cenowo też nie jest tragicznie. Ale może zasugerowałybyście mi inną chustę?

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cinkowa Zobacz posta
    już wszystko wiem. Dziewczyna kupowała hopka i diament dostała w gratisie. Nie sprawdziła metki, tylko na stronę Nati rzuciła okiem i wyszło jej, że dostała diament z bambusem. Dziś odsyłam chustę i dziewczyna odda mi pieniądze. Szkoda tylko, że chusty jak nie miałam tak nie mam.
    Ale może skorzystam z okazji i zweryfikuję swoje potrzeby... jeśli pozwolicie przy Waszej pomocy. Polecacie diament z bambusem czy nie? Szukam cieńkiej chusty na lato, a diament podpasował mi wizualnie i cenowo też nie jest tragicznie. Ale może zasugerowałybyście mi inną chustę?
    Jeśli to ma być pierwsza chusta, to chyba nie polecam. Moją pierwszą chustą był własnie diament z bambusem, chusta jest naprawdę świetna, ale dopiero po czasie, patrząc na zdjęcia widziałam, że nie zawsze przykładałam się do wiązania To jest chusta wymagająca naprawdę prawidłowego wiązania, jeśli są jakies błędy to szybko je widać. (no nie wiem, jak to opisać - u mnie bardzo często były luzy przy szyi dziecka, wiązałam kieszonkę, trochę wina wiązania, trochę odpychania się dziecka w trakcie)

Chustofanka Awatar cinkowa
    Miejscowość
    okolice Grodziska Maz.

Domyślnie

ale jeśli nie diament to co? jestem jeszcze zielona w temacie, więc nie wiem które chusty są łaskawsze dla początkujących... Chciałabym chustę przewiewną, cobyśmy się z córą nie zagotowały. Mała waży 6 kg.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

łaskawsze są bawełny, poszukaj jakiejś cieńszej zresztą, latem w upał we wszystkim będzie gorąco

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    A to jeszcze zależy od koloru i długości
    o jaki kolor sie sprzedaje? Bo na pewno nie czerwony. wisi już miesiąc
    http://chusty.info/forum/showthread.php?t=58874&page=1

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    o jaki kolor sie sprzedaje? Bo na pewno nie czerwony. wisi już miesiąc
    http://chusty.info/forum/showthread.php?t=58874&page=1
    Najbardziej popularny był chyba turkus, ale w sumie nie wiem, jak teraz, pewnie też by wisiał na bazarku. (mam swój osobisty,ale nie będę wystawiać, żeby sprawdzić )

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Ostatnio na allegro nową Nati z bambusem sprzedawali za 160 zł. z przesyłką - kolory były do wyboru czerwień albo beż. Ta czerwień tak mi się szalenie podobała - bo to akurat taki odcień, który uwielbiam od zawsze, że nabyłam

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Uprawnienia umieszczania postów