ja dzisiaj
ja dzisiaj
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Na stronie jest napisane, że wysyłkę zaczynaja od wtorku i że wysyłka ma potrwać 2 tygodnie (chociaż mogłam źle zrozumieć bo mój angielski kulawy)
Zdecydowanie ładniej wyglądają na żywo niż na zdjęciach, mają 3 nitki, nie są cienkie, wydają się być porządną szmatką![]()
ehhh zastanawiam sie po co mi kolejna szmata, przeciez ja już nie noszę ale pawi nie mam w stosiku jeszcze![]()
Grubością porównywalna do fioletowych gekonów, nie sa tak szorstkie jak te ostatnie bawełniane, miłe w dotyku.
Się mi aparat zepsuł na amen i dopiero około poniedziałku będzie nowy lepszejszy no i pawi jeszcze ni ma.Acha,w związku z powyższym zostały mi dwa tuliki i jedna tania chusta.Może tym razem jestem uleczona?![]()
Ostatnio edytowane przez tsumiko ; 16-03-2011 o 14:45
Nie cierpie tego wzoru, ale 50% lnu i taki mały węzeł... wyglądają na mięciutkie...i tricolor (ecru/biała/czarna nitka)
http://www.babybij.nl/winkel/?p=288
dla mnie zdecydowanie najbardziej ekscytującą informacją jest fakt,że są cieńsze od garnetów!
Słuchajcie, to tu dawałam link do twittera? I co, nie wolno?????To wyjaśnie - to był list Tiny Hoffmann, tej od Didymosa, dotyczący właśnie tycz pawi.
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)