Didka jeszcze nie wyprałam ale jutro bedziemy sie z Madzią lansować w świeżo farbowanej Nati Japan nazwanej właśnie czekoladą z tuskawkami
jest w wątku "farbowanym"
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Gdzie to, bo nie moge znaleźć a jestem bardzo ciekawa!
JA jutro bez Asi będę, bo choraWirus jakiś, Sylwek wziął na nią zwolnienie, więc tylko z Zosią będziemy.
i co z tym naszym podforum? Pisałam do Jazzoo, że mamuchap się zgodziła byc modem, ale cisza w temacie. mamuchap, może Ty napisz do niej jeszcze osobiście?
Już znalazłam, dużo lepiej wygląda!
Ostatnio edytowane przez Iwka ; 02-03-2011 o 22:35
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
oto mamy juz podforum
zapraszam tutaj
Nie wiem gdzie pisać, ale chyba o tym ostatnim spotkaniu napiszę tu
To ile nas będzie?
My z K przywieziemy furę rogalików z marmoladą/czekoladą.
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
my będziemy z 3 litrami soku i jabłkami
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
Ja zabieram mini pączki![]()
A bedzie ktoś nowy? bo nie wiem czy lalkę i dodatkowa chustę zabierać??
w sumie to i tak samochodem jadę więc wezmę![]()
Ja tym razem nie biorę żadnej chusty, za to Zosia mi wsadziła kangura do torebki![]()
hej no i miałam być podpytać a tu niespodziewani goście i cały mój plan poszedł... zostałam z całą michą rogalików i faworków. Przykro mi, że nie dałam rady. Mam tylko nadzieję, że będą inne okazje
o, kochana! takie straty w przyrodzie...?ale pewnie goście trochę pomogli spałaszować tę michę hehe
żałuj, że nie byłaśale jeszcze znajdzie się okazja na spotkanie, może wśród przyjemniejszych okoliczności przyrody i może jak już się wypakujemy...hhihi
Trzeba było gości przywieźć ze sobą, pobawiliby się w kulkach![]()
Witam,
Jestem mamą 6 tygodniowej Michasi, chciałabym nosić swoje Maleństwo w chuście. Cy jest możliwość nauki wiąania chusty i doradztwa w sprawie jej zakupu, w domu? Jeśli tak, to ile by to kosztowało?
Witam serdecznie nową chustomamę koszalińskąnapisałam pw.
Zapraszam do wątku koszalińskiego w dziale Warsztaty/spotkania tam się spotykamy wirtualnie i umawiamy na spotkania w realu![]()
hej, a nie planujecie jakiegoś spotkanka na które mogłabym się załapać?
Chustopoinstruowania potrzebujęZ Alutka klocek już się zrobił i chciałabym ją na plecy wrzucić ale jakoś nie mam odwagi sama próbować. Mam wprawdzie mt po starszej ale nie takie ładne jak moje chuścidła
Dajcie znać proszę jeśli coś planujecie![]()
Witaj Asia.
Pewnie nie zauważyłaś że "dorobiłyśmy" się oddzielnego zakątka w dziale spotkania/warsztaty,tam umawiamy się na spotkania.
W sobotę większość z nas wybiera się na szafing, no i też spotkania parkowe będziemy uskuteczniać. A gdybyś poważniejszej pomocy potrzebowała to i indywidualnie spotkac się możemy![]()
Witam
Potrzebuję pomocy przy wkładaniu 6 tyg. niemowlaka do chusty kółkowej. Sprawa dosyć pilna, będę wdzięczna za kontakt z doświadczoną mamą z Koszalina. Kontakt ewelkae@vp.pl lub tel 607437821.