fajna, co innego suche teorie a co innego pomacac na zywo
mysle, ze na nastepnym spotkaniu bedziesz mogła sobie pomacac pieluszki, a jesli nie to najwyzej umów sie z którąś mamą
No to mam w domu wielką pakę! Kiedy si spotykamy na dzielenie łupów? Może w kulkach znowu? Oczywiście jak ktoś nie zamawiał, to tez może przyjść
Nie zabijcie mnie, ale nie wytrzymałam i otworzyłam pudełka z chustamiAle nie bójcie się, nie wyjmowałam
![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ja pracuje do 12
Fajnie by bylo, jakbys jakoś dobitnie podała adres forum i że jest nasz wątek koszaliński i tu można pisać? i może się ładnie uśmiechniemy o całe podforum? Można by więcej wątków mieć a nie jeden taki długaśnyniektóre miasta mają...
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
W sprawie podziału łupów - generalnie jesteśmy wolne, ALEAndzia śpi od ok11:30 do 13, później zupa, czyli ok 14 jesteśmy wolne albo wcześniej
Zawsze możemy się spóźnić
A co do wielowątkowego forum dla Koszałkowa - jestem ZA! Fajnie by było...
mamuchap, ja czas niby mam, ale co ja bidna niedoświadczona mogę powiedzieć... niewiele, żeby nie powiedzieć NIC![]()
super, że paka dotarła. ja się standardowo dostosuję z odbiorem, jak najbardziej mogą być kulki
niestety nas w Koszalinie jutro nie ma, więc towarzystwem w wyprawie do GK nie poratuję. a poza tym mam alergię na wszelkie media, więc tym bardziej
podforum osobne byłoby fajne, żeby nie szukać w tym tasiemcowym wątku. mamy już wtyki w postaci jednej moderatorki, więc może by spróbować![]()
To może smokuś , czwartek o 14? Ewentualnie przyszły wtorek, ale lepiej szybciej chyba, bo nie wytrzymam długo z didkiem w domu
Myślałam o jeszcze jakimś zamówieniu, wspólnym, bo się czaję na masło shea - używacie? Z Ecospa albo skądś. i jakaś eko pastę do zębów dla maluchów.
no właśnie miałam jakiś czas temu pisać, że jak będziecie coś z sieci kupowały, to dajcie znak. ale mi z głowy uciekło i nie napisałam
bo ja np kupuję czasem, ale jak pomyślę, że za każdą przesyłkę dodatkowe 15 zł, to mi się odechciewa.
a tak - na spółę to już coś
mam w planie zakup w zachustowanych u Marzy. chcecie coś? masła nie używam, ale po wszystkich achach i ochach mam ochotę spróbować.
to jest fajny sklep: http://naturapunkt.pl/. w wątku eko-kosmetykowym baby tam właśnie wynalazły dobre kremy w nienajgorszej cenie. nie mają jednak shea.
może być czwartek o 14. nam pasi.
Ostatnio edytowane przez gouraanga ; 28-02-2011 o 20:50
A co tam u Marzy ciekawego? Popatrzę. Ja tez masła nie używałam i chcę spróbować. Mam strasznie suche ręce teraz, nawet olejek z migdałów nie daje rady, a po maśle z lidla jakby lepiej, a tam w składzie jest shea
No to może nie być czwartek, tylko wtorek, albo inny dzień, ale wtedy po południu. A kulki chłopakom zasponsorujemy, spoko![]()
Nam pasuje i czwartek i wtorek
Co do zakupów eko, to chciałam zakupić właśnie zapas sody i może boraksu, więc jestem chętna, o ile znajdziemy sklep i z tym i z tym
Iwka, co do łapek i kremów, to może nie eko, ale znalazłam ostatnio receptę na moje łapki! Znowu mi się coś porobiło i pęka mi skóra między paluszkami i gin polecil mi drogą maść... Nie pamiętam nazwy, ok 20zł za tubkę, a pani mgr w aptece zaproponowała pudło 0,5kg kremu o takim prawie samym składzie i też za 20złpudło czad, wielkie! Wydajne
dobre dla dzieciów od 1go miesiąca, no i dla mnie jedyny ratunek
![]()
i się zowie MEDIDERM![]()
Ostatnio edytowane przez moniska ; 28-02-2011 o 21:15 Powód: krem do łapek
ale ruch się zrobił... rano zaglądałam cisza jak makiem zasiał a tu taki gwar
mamuchp ja bym się wybrała ale tak na styk 10 mogę przyjechać bo o 9mam wizytę u gina.
Iwka czyżby moja zieleninka Cię kusiła czy jeszcze ktoś chustę zamówił??? A odbiór w kulkach spoko, młodą bym tym razem zabrała
edit: ja z zakupów netowych to tylko allegro więc nie znam "rynku" ale jakby to dawajcie linki może się przyłączę![]()
Ostatnio edytowane przez Basinda ; 28-02-2011 o 21:10
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Basinda, mam tam byc od po 10-tej do chyba ok 14.
dla mnie najlepiej zjawić sie tam po 10-tej, bo potem musze odebrac Patryka ze szkoły i lece z nim na terapie a z Bartkiem do psychologamoze umówmy sie, że jak bedziesz wychodziła od gina to dasz mi znac, ja zaczne wtedy wychodzic z Bartkiem z domu. Mieszkam koło browaru to mam niedalekoi spotkamy sie na ul. Mickiewicza
edit: Iwka, głopio mi z tym sponsoringiem, poza tym, cena moze ulec zmianie
koszt spotkania to 5 zł za szt rodzica, a dzieci musimy zbierac na karnet czyli 5 lub 9 szt. jesli nie bedzie równej ilości to musimy dopłacic do kolejnego karnetu.
jesli bedzie np 7 kulkowych to musimy dołozyc i zakupic karnet za 90zł, bez karnetu bedzie liczone za każdą godzine osobno
Oktylko puść mi nr. kom na pw.
A po mogę was z młodym podrzucić mam w samochodzie fotelik 9+
A napisz mi jak możesz czy jakoś tam do nich się trzeba przygotować??
Przyszły wtorek to dzień kobiet i ostatki, jak nie planujecie żadnych imprez to możemy przełożyć dla mamuchap, bo rozumiem, ze reszcie i czwartek i wtorek pasuje?
Basinda, chusty są 3, ale długa tkana tylko jedna i zielona
moniska, ten krem ma w składzie SLS, ale na ostatnim miejscu, wiec może nie tak strasznie źle. Reszty składu nie rozpoznaję, bo jeszcze się w tym wszystkim nie łapię. Mój mąż się ze mnie śmieje, że wszędzie parabenów szukamA możesz przynieść, to zobaczę, jak działa?
mamuchap, no domyślam się, mi tez by było głupio, ale pamiętaj, że to politechnika sponsoruje a nie jaNajwyżej ja za siebie zapłacę a na Ciebie wezmę z socjala. A poza tym, jak nie przyjdziesz, to zabraknie nam dzieci do karnetu
![]()
Iwka
przekładac nie ma co, logopede w czwartek mam na 9, ale wejdziemy pewnie po 9 i nie wiem ile to bedzie trwało, bo to trudny przypadek. Dzisiaj siedzieliśmy prawie 3 godz.
poza tym czwartek chyba bardziej pasuje, bo mniejsze prawdopodobienstwo wystapienia jeszcze innej wizyty u specjalisty, a we wtorek na 13 do 15 Patryk ma zajęcia w ośrodku
moim zdaniem chyba lepiej w przyszłym tygodniu, bo mam nadzieje ze to bedzie po ukazaniu sie artykułu w gazecie. są szanse wtedy na nowy narybek
Iwka. Mój elastyk i zieleninkaładna na żywca jest?
Dla mnie spotkanie i w czwartek i wtorek pasuje
A tylko z odbiorem towaru mam dylemat bo pilnie potrzebuje barwniki i czy mogłabym od Ciebie "poza kolejnością" odebrać swoją działkę?
Ostatnio edytowane przez Basinda ; 28-02-2011 o 21:44
mamuchap, to ja już nie łapię - kiedy Ci pasuje najbardziej w końcu?
Basinda, to jak chcesz to podjedź albo coś - w której części miasta bywasz?