super, chyba sie pokusze o probe![]()
super, chyba sie pokusze o probe![]()
wcale fajne wyszły
kibicuję jednak dalszemu odbarwianiu bo jasniejsze będą według mnie ładniejsze.
aż mam ochotę cos odbarwić![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
rosyjskie dziewczyny w większości są zachwyconeteż chcą już odbarwiać.
ale swoje nie dam)) gdybym miała 2 takie chusty, może bym się skusiła. a jednego jedynego ptaka to mi szkoda
![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
odgrzebuję,bo no mózg mi chyba zlasowało,że brałam pod uwagę farbowanie pawików,dużo miałam w rękach ale te są nieporównywalne do żadnej chusty,to jest po prostu moja idealna szmata
![]()
poszły ostatnio na ebayu za jakieś 250 euro
to jakby ktos chciał jeszcze
![]()
K. 2009M. 2012
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
moje tez dotarly , sa cudne i fajnie nosza!!! gdyby tylko obiekt noszony chcial byc noszony![]()
Dziewczyny, kusicie, oj kusicie. Zaczynam żałować, że się na nie nie szarpnęłam...
Ciekawa jestem kolejnych matamorfoz-nie każ nam Olu zbyt długo czekać!![]()
moje też dizś dotarły, ale jeszcze ich nawet z pudła nie wyciągnęłam![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ania, ja juz moje zostawie takie jakie sa, zakochalam sie w nich w tej postaci i nie chce zmieniac.
za to mam juz "naturalne" pawiki tez![]()
nie niszczy-zalezy czym odbarwiasz oczywiscie. jesli nie jest to jakis oparty na chlorze srodek (jak wybielacz), to powinno byc ok.
Mysle,ze to bardzo dobra chusta dla ciezszych dzieci,kawła szmaty po prostu. I wydaje mi sie,ze nie jest tak trudna do złamania,bo nie jest az tak sztywna.
mój pięcioletni syn właśnie zasnął w hamaku z lnianych pawii (wykorzystuję dziecko do łamania szmaty)
wygląda tak słodko, że mu chyba fotę strzelę.
a co do łatwości łamania... hm. mi ta szmata wydaje się strasznie sztywna. genialna, ale nie wiem czy łamie się łatwo. już lniane wory chyba były łatwiejsze w obróbce (moss szybko się łamał)
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3