dzięki za poprawę humoru na początek dnia![]()
dzięki za poprawę humoru na początek dnia![]()
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
i tak sie kończy rychtanie w watkach powitalnych,
próchno sie znerwiła![]()
net mi znów zabrali...
no bywa. to co zamkną nam watek teraz?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
nie zdążyłam się przywitać a tu już zaraz będzie wątek pożegnalny
prześledziłam cały wątek, uśmiałam się a zagadka nie rozwiązanabuu
Eeee tam, o co się tu wnerwiać/obrażać, ot wesoły wątek.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Ostatnio edytowane przez skybear ; 26-01-2011 o 11:45 Powód: literowa
net mi znów zabrali...
podajcie jakikolwiek przykład ,że ktoś tu w watku obraził mmd.
owszem dalej watek rozwinął sie w conajmniej niespodziewanym kierunku,ale
to po prostu była totalna głupawka,no włączyła sie i koniec,tak bywa.
mmd jak bedziesz miała czas i ochote przeczytaj cały wątek,poprawia humor.
net mi znów zabrali...
moja wyszukana wrazliwosci i tendencja do szukania dziury w calym w tym wypadku nie alarmuje.
mmd - mozesz przeczytac caly watek spokojnie w wolnej chwili. nie ma nic obrazliwego![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Ale why? Wprawdzie nie odważę się przeczytać wątku po praz drugi, żeby sprawdzić czy na 100% nie ma w nim nic obraźliwego, ale tak mi się wydaje, że po prostu "gupawy" dostałyśmy czego rezultatem jest ten wątek właśnie
. Czasem dobrze jest mieć szajbę, coby nie zwariować
!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Zważywszy na to, że Twój kot nazywa się Kaktus, to ja się domyslam, jak mogłaś przekręcić
A znacie ten dowcip? W fabryce zatrudniono nowa sekretarkę. Kadrowa poucza ją: "...i najwazniejsze - dyrektor nazywa się KOTAS - błagam, niech pani się nie pomyli i nie powie czegoś głupiego, dyrektor jest na tym punkcie bardzo wrażliwy!". Sekretarka przyjęła do wiadomości, po jakimś czasie odbiera telefon, leci na halę produkcyjną i woła na całe gardło "Czy jest tu dyrektor CHOJ?"
A co wy dziewczyny tak z tym zamykaniem huh?![]()
dobra, biję się w pierś, bom to chyba ja zaczęła z rychtaniem, ech ten mój niewyparzony jęzor
ale nic złego nie miałam na myśli, po prostu podła małpa jestem z natury, jak to czule mówi mój małż i czasem powiem o jeden rychteć za dużo, bez złych zamiarów
pardąs i znikam
a tajemniczą mmd witam bardzo serdecznie![]()
Ostatnio edytowane przez matka.kobitka ; 26-01-2011 o 12:28
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
zaraz podłą małpą...
lepiej brzmi małpeczką psotną.zresztą rychtanie stało się przewodnią myślą tego jakże miłego wąteczku,będę tu zaglądać ilekroć humor mi siądzie.
a więc dzięki Lemisa za to rychtanie.
jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało...
net mi znów zabrali...