upss to ja przepraszam za niecenzuralne słowa
nie będę edytować bo i tak mnie już zacytowałyście, a poza tym od edytowania kto inny![]()
upss to ja przepraszam za niecenzuralne słowa
nie będę edytować bo i tak mnie już zacytowałyście, a poza tym od edytowania kto inny![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
nawet nie bedę zgadywać kto pisał w pierwszym poście, bo za młoda forumowo jestem i pewnie i tak nie znam, ale wątek poszedł w genialnym kierunku![]()
![]()
jak mawiała moja babcia, większość luźnych rozmów prędzej czy później oscyluje wokół czterech liter
a ktoś pisał w pierwszym poście![]()
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
Watek jest bardzo budujacy. Tak sie rozbudowal. ze ja tu wchodze zeby zobaczyc jakie nowe kierunki sie pojawily![]()
ja tyżi gubić się zaczynam
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
A ja tylko dodam ,że genialne jesteście!
![]()
Beata mama dwójki smyków
Jasiek 27.08.1994
Kuba 16.06.2010
Joaniu chyba się nie dowiemy...ale zawsze można privy do kilku osób z tymże zapytaniem posłać![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
szkoda, że mmd sama tu nie wlezie i nie potwierdzi naszych przypuszczeń(lub zaprzeczy)
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
ło matko, jak przekupy na targu.
M. mi czekoladę schował, a sam w pracy jeszcze, a se człowiek coś na ząb by wrzucił, a tu czekolada gdzieś schowana....mufinkę bym tez wciągnęła a i niejedną.
Małgosia :: mama SssaczkaMichałka (19/08/2010)
:: pańcia Kaktusa-mega przytulaczka i nieśmiałego mićka-Gordonka miauuuuuuu
kobiety przez te wasze wyryćkania to mi się wszystko z jednym kojarzy...a teraz zgadujcie jak przekręciłam kocię imię![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010