Reni Jusis
Wersja do druku
Reni Jusis
Oglądam :)
PS. Moze by łaskawie koleżanka na PW odpisała...bo się rozmyślę :ninja:
ogladam :)
Widziałam. Super!
widziałam, mama mnie z kuchni woła: ZNOWU o tych twoich chustach mówią!!!!!!!!!!!!!
Reni jak zawsze super :thumbs up:, ale zachustowany Prokop :mrgreen:
generalnie super, i od razu lepsza pogadanka niż z Pieńkowską!:applause:
ledwo zdazylam do tv dobiec i wlaczyc, a juz był koniec :(
No w końcu trafiłam i widziałam całość! Super było :thumbs up:
widziałam :)) super !!!
fajnie fajnie
Fajnie ale mało...
a ja mam przewijanie :mrgreen: i dopiero zaczynam oglądać bo trafiłam na końcówkę :)
Marcin - super bylo! Wymiatasz!!
fajnie było :) no i pani P. brak:)
kto był dzisiaj ?
Wellman i Prokop :) też się ucieszyłam że nie P. ;)
super było :)
Kurcze, nie widziałam:( a wiecie czy będzie ciąg dalszy w "miedzy kuchnia a salonem"??
buuu a ja myślałam, że będzie o 10.30 :( O której to będzie na necie?
ma byc w "między kuchnia a salonem" tez o chustach :)
fajnie to wyszło...a kangurka ja zawiązać nie umiem i tak :hide:
Popołudniu jakos dają na stronę.
he,he
wiedziałam, że ktoś wątek założy;)
widziałam i ja
super, naturalnie wyszło!
a Prokopa to już kiedyś zachustowali, pamiętacie?
tylko krótko trochę, biedna Reni zawsze tak szybko musi mówić, żeby zdążyć jak najwięcej przekazać...
Widziałam i muszę zaraz nagrać z TVN HD+1 to mężowi pokażę. Może w końcu da się zachustować.
Dzięki takim programom ludzie zupełnie inaczej podchodzą do chust. Po którymś z poprzednich programów zaczepiła mnie na basenie pani i zapytała czy bym nie nauczyła ją wiązać i chustę ode mnie też kupiła.
Wrzućcie link jak już w necie będzie, ok? Ja za późno tv włączyłam i już nie obejrzałam...
Ja też poproszę, bo obecnie cierpię na brak tvnu.
Ja też widziałam. Brak pani Pieńkowskiej zdecydowanie uprzyjemnił program....
no to czekam na linka, jakoś nie mamy w pracy tv:twisted:
kasiak, masz rację. Takie migawki popularyzują chusty. I faktycznie szkoda, że tak krótko i mało :( A co macie przeciwko pani P.? (rzadko oglądam TVN, ponieważ mieszkam poza Polską i nie mam satelitarnej :( A szkoda, bo zauważyłam, że mają fajne tematy jeśli chodzi o dzieci)
miałam nie pisać, ale mi to po głowie wciąż chodzi:roll:
nie podobało mi się zbliżenie kamery na nóżkę lalki przywiązaną do Prokopa...
ale wiadomo, lalki nigdy nie ułożysz tak idealnie jak dziecka
po co ten kamerzysta taki wnikliwy był?:twisted:
A ja mam jedno zastrzeżenie - skoro mamy popularyzować noszenie w chustach to może nie powinniśmy twierdzić, że: "Najlepiej iść na kurs, nie uczyć się z Internetu i instrukcji, żeby prawidłowo zawiązać dziecko".
Czy tylko mi się wydaje, że tego typu stwierdzenie zniechęci wiele mam? Nie każdy może iść na kurs z różnych powodów, czy to brak czasu, pieniędzy, czy chociażby możliwości (mamy z mniejszych miejscowości). Do nauki wiązania trzeba się przyłożyć, to fakt, ale chyba da się zrobić to bez kursu, o ile mi wiadomo większość z nas tu na forum uczyła się sama, w sensie bez specjalnego kursu.
Poza tym, oczywiście - oby jak najwięcej tego typu programów, oby mam noszących jak najwięcej było.
A Prokop w chuście - bezcenne :ninja:
Gdybym miała iść na kurs i zapłacić za niego pewnie bym nie chustowała... Niestety, dla nas na początku każdy grosz się liczył, poza tym jeżdżenie gdzieś dalej niż 10 km od domu z noworodkiem było stresujące dla nas. Mnie nauczyła sąsiadka poznana przez forum i jakoś poszło....
fajnie :)
też się zastanawiam, czy to "pójście na kurs" nie zniechęca- bo kasa.
z drugiej strony- nie można powiedzieć, że bezpłatnie (bo przecież też się uczymy bezpłatnie!) bo ludzie będą wymagali od doradców uczenia za free...
widziałam i jak zwykle z mało czasu na zgłębienie tematu... Podobało mi się to, że "rozprawili się" z mitem krzywienia kręgosłupa u dziecka noszonego w chuście :) choć i tak pewnie to za mało i za krótko, bo jak ktoś jest anty-chustowy to i taki argument go nie przekona, zresztą chyba żaden :evil:
A co do kursów, to jasne - nie każdego stać, ale z drugiej strony jak kogoś to zainteresowało, w sensie dowiedział się poprzez ten program, że w ogóle takie coś jak kurs/warsztat wiązania chusty istnieje, to poszpera trochę w necie i jest duża szansa że trafi tu do nas, albo dowie się o różnych bezpłatnych spotkaniach, bo przecież takie też są...
Jak dla mnie to im więcej i częściej mówią w tv o tym temacie, tym lepiej - byle prawdziwie!
Reni jest teraz w "Między kuchnią a salonem"....znów mówią o kursach...
Ta prowadząca to idiotka jakaś.... Jaja sobie robi i myśli że dowcipna jest...
juz jest poranne DDTVN
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,3...sci_detal.html
Poranny program lepiej wypadł.
Ale fajnie, że Reni tak promuje noszenie :)
a co to za Marcin był teraz w Między kuchnią a salonem?
Z chutomani na pewmo nie. No chyba że nie poznałam :-(
filmik z rana fajny