a mi się Kamila i mały Marcel bardziej w zieleniach podobają :hide: :)
Wersja do druku
a mi się Kamila i mały Marcel bardziej w zieleniach podobają :hide: :)
Ja powiele zachwyty tych co mają :ninja:
Chusta jest przepiękna :heart: :heart: :heart:
Jak tylko dotarła, a było to koło 19-stej dopiero, wylądowała w pralce i teraz się suszy, oby do jutra wyschła, bo strasznie chcę ją zamotać :sick:
Miałam wstawiać fotki, ale Kamila mnie przyćmiła;) Twoje idealnie oddają kolor, co mi się nie udało.
Napiszę tylko, że chusta jest miękka (a motałam nówkę, więc po praniu powinna być mięciutka), sprężysta i taka (jakby to ująć?) miła w dotyku. Bardzo przyjemnie mi się motało. Absolutnie nie jest śliska, jak bambusy Natkowe.
Tylko... mając porównanie z Oschowymi lnami 50%, to ta mnie nośnością nie powaliła, nosi w porządku, ale wg mnie szmatanem nie jest.
Szmatanem na pewno nie jest, ale ja lubię bambusy oschowe za to, że są takie łatwe w obsłudze. Trochę taka chusta dla idiotów, co się łatwo daje motać.
Jest piękna i samowiążąca.I to wystarczy,żeby na razie została :)
Kamila :heart::beat:
Dokładnie, tego słowa mi zabrakło: samowiążąca:)
U mnie też zostaje, jest lekka, niezbyt gruba, w sam raz na lato. Nawet mojemu m się podoba, w przeciwieństwie do różyczek waniliowych;)
przestaję czytać pozytywne opinie, bo ja się z moją żegnam od razu :D
No piekna, piekna w akcji ;) przyznaje, ale ilez mozna miec chust? :P :P
Ja juz pomalu przekraczam limit.
ja tam na opak - chusta, chustą. Ale Kamila uuuuuuuuuuuuuwielbiam patrzeć na Ciebie w tej spódniczce - wyglądasz mega sexi!!!
:high::heart:kamila Marcel! pieknie wam!!!:applause:
moje juz prawie suche:high:
Kamila, prześlicznie wyglądasz:)
A moja Surya jest wystawiona na wymianę, ale mojemu mężowi się bardzo podoba - więc póki co sobie wisi, a my się nacieszamy:)
Połysk jest niesamowity, bambusowa strona w słońcu aż bije po oczach, jak wyszłam do parku to psy za mną wyły:mrgreen:
Kurde :roll: nie widzi mi się to srebro :roll: czemu nie mogli zrobić niebiesko białej? :cryy:
Odwołaj, odmów, rozmyśl się ;) mam mnóstwo chust, ale ta jest boska :heart: :heart: :heart: żebyś póżniej nie żałowała ;)
Moja już chyba też wyschła :lol:
Zamotałam jest niesamowita, Szymonek po 3 minutach już spał. Zdjęcia za chwilę wstawię :mrgreen:
Nie szukaj dziury w całym :nono: jak Cię proszę kochana :ninja: gdyby nie to srebro, nie była by taka cudna :heart: :heart: :heart:
chce ktoś zamienić swoją 5 na moje 4? Mam ciekawą wymiankę na widoku, ale babeczka chce 5, a nie 4... :)