:lol: zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
Wersja do druku
:lol: zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
Ja bym wolała likier wiśniowy:D
A tak w ogóle to u Didka super specjaliści od marketingu musza pracować - tak cały świat chustowy trzymaja w ryzach, wszytskie fora aż huczą, a tysiące zwykłych chustonoszek nawet nie wie co to Didymos, hi, hi, hi:)
Myślicie, że włókno wiśniowe istnieje?
Podejrzewam, że tak jak z każdej innej celulozy, można zrobić wiskozę ;) ale ponoć Didek jest "ponad to" ;)
Gdyby tak jeszcze zdjęcia w akcji dodali tak jak Ellevill przed sprzedażą.......
słuchajcie, a co jest napisane w dymku który się pojawia jak się przytrzyma dłużej kursor nad tym obrazkiem z gałązkami wiśni? nie znam niemieckiego i rozpoznaję tylko daty ;) a w translatora nie ma tego jak wrzucić
a ta mieszanka bordowej i żółtej nitki dla mnie wygląda jak nitki z motylków (minus błękitna ;))
Tak w skrócie to, że klientki prosiły o taki wzór w 2006 i 2009 roku, od 2007 mają go w planach i teraz postanowili wypuścić na wiosnę.
Baardzo ogolnie chodzi chyba o to,ze oni tlumacza historie projektu tej chusty:) Kto zna niemiecki lepiej (w sensie zna:)) pewnie nam zaraz ladnie przetlumaczy:).
A może jakieś orientalne wzorki będą :-)
bedzie wzor wiadomo jaki na TBW laski mowily czyli tadam GLOWA ERIKI HOFFMAN w ksztalcie kwiatu wisnio japonishe Stil :lol:
:lol: domalujesz nad nia kwait wisni to ja najwyzej zaslonisz :lol:Cytat:
raju mam nadzieje ,ze Erika jest ładna :) bo jak nie to mi stosik bedzie psuła
Bushido :lool: :lool: :lool:
Będzie jak głowa meduzy na logo Versace:ninja:
chyba didek się trochę tłumaczy z krzaków, bo piszą mniej więcej tak:
W dwóch ankietach, latem 2006 i jesienią 2009 pytaliśmy jaki wzór jest waszym wymarzonym. Za każdym razem kwiaty wiśni w stylu japońskim były w czołówce. Od 2007 roku mieliśmy ten wzór w szufladzie z zamysłem, że zostanie wypuszczony na wiosnę. Kilka wiosen upłynęło od tego czasu i wszystko wskazuje na to, że w tym roku się uda.
Kwiaty wiśni w stylu japońskim brzmią dobrze. Byle bez żadnych owadów, błagam.
didek sie na tbw a propos wisni wypowiedzial.
ojej nie moge znalexc watku, ze plany byly od 2007 , ze barbara z birdiesroom przysylala plany projektow etc i barbara to potwierdza rozmawialam z nia o tym.
aha dodali, ze sa na rynku od ponad 20 lat i trzeba sporo czasu aby wypuscic chuste a nie kilku tyg etc. wieczorem jak dziecko zasnie znajde ten temat i wkleje link.
aha to byla Tina Hoffman.
i że w lutym tego roku odgłosili ten projekt na jakims niemieckim forum ;)
barbara mowi, ze projekty naplywaly od ponad 2 lat
Tłumaczy się z motyli i wiśni;) Tak jak napisały dziewczyny, że projekty były wcześniej. http://www.thebabywearer.com/forum/s...=386943&page=2
ciekawe, czy faktycznie o tym projekcie mówili na www.urbia.de? jeśli tak, to o żadnym kopiowaniu nie mogłoby być mowy.
gdyby, tak jak sugerują dziewczyny z TBW, nati trzymało wygrany wzór w tajemnicy aż do wypuszczenia chusty, nie byłoby całego tematu.
pomysł z kwitnącą wiśnią jest na tyle nieoryginalny, że przypadek jest tu jak najbardziej możliwy.
TBW właśnie wystawia pomnik Didymosowi i myślę, że nikt już ich o kopiowanie (po wypowiedzi Tiny) podejrzewał nie będzie.
a matka mówiła : Ucz się języków.....:)
Wezcie cos napiszie - interesuje mnie np. ta końcówka rodem z filmu z Hameryki:0
Jak końcówka hamerykańska, to musi być helikopter ratujący wszystkich w ostatniej chwili, szare koce (w tej roli może indio grafit) okrywające ocalałych i kawa w papierowych kubkach. Albo ona i on odchodzacy w świetle ksieżyca a między nimi dziecko, które w finale odwraca się i mruga do kamery.
noo z tego co Tina napisała wynika, ze jednak będzie wzór z wisniowymi kwiatami :)
oszzzz noo nie moge sie doczekać!!!!!!!!
z tego, co zapamiętałam: podziękowania dla Tiny za to, że się odezwała, prawie w każdym poście. przy tym, wszystkim przykro, że musiała się odezwać w takim kontekście (w obronie Didymosa znaczy), bo to był jej pierwszy post. peany na temat chust (jakie wygodne) oraz firmy i jej działalności charytatywnej. po wypowiedzi Tiny wszyscy są zgodni, że wzory są inne i że wątek poszedł w złym kierunku.
poza tym forumki mają nadzieję, że Tina będzie się odzywać na TBW częściej w bardziej miłych okolicznościach.
O Boże, żenada:( Mam na myśli te wszystkie motyle i wiśnie.