zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
zaintrygowaly mnie te wiśnie w likierze
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Ja bym wolała likier wiśniowy![]()
A tak w ogóle to u Didka super specjaliści od marketingu musza pracować - tak cały świat chustowy trzymaja w ryzach, wszytskie fora aż huczą, a tysiące zwykłych chustonoszek nawet nie wie co to Didymos, hi, hi, hi
Myślicie, że włókno wiśniowe istnieje?
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Podejrzewam, że tak jak z każdej innej celulozy, można zrobić wiskozęale ponoć Didek jest "ponad to"
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Gdyby tak jeszcze zdjęcia w akcji dodali tak jak Ellevill przed sprzedażą.......
słuchajcie, a co jest napisane w dymku który się pojawia jak się przytrzyma dłużej kursor nad tym obrazkiem z gałązkami wiśni? nie znam niemieckiego i rozpoznaję tylko datya w translatora nie ma tego jak wrzucić
a ta mieszanka bordowej i żółtej nitki dla mnie wygląda jak nitki z motylków (minus błękitna)
Ostatnio edytowane przez ifinoe ; 26-03-2010 o 12:10
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Tak w skrócie to, że klientki prosiły o taki wzór w 2006 i 2009 roku, od 2007 mają go w planach i teraz postanowili wypuścić na wiosnę.
Baardzo ogolnie chodzi chyba o to,ze oni tlumacza historie projektu tej chustyKto zna niemiecki lepiej (w sensie zna
) pewnie nam zaraz ladnie przetlumaczy
.
A może jakieś orientalne wzorki będą![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
bedzie wzor wiadomo jaki na TBW laski mowily czyli tadam GLOWA ERIKI HOFFMAN w ksztalcie kwiatu wisnio japonishe Stil![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
raju mam nadzieje ,ze Erika jest ładnabo jak nie to mi stosik bedzie psuła
domalujesz nad nia kwait wisni to ja najwyzej zaslonisz
![]()