Bushido![]()
![]()
![]()
Bushido![]()
![]()
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Będzie jak głowa meduzy na logo Versace![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
chyba didek się trochę tłumaczy z krzaków, bo piszą mniej więcej tak:
W dwóch ankietach, latem 2006 i jesienią 2009 pytaliśmy jaki wzór jest waszym wymarzonym. Za każdym razem kwiaty wiśni w stylu japońskim były w czołówce. Od 2007 roku mieliśmy ten wzór w szufladzie z zamysłem, że zostanie wypuszczony na wiosnę. Kilka wiosen upłynęło od tego czasu i wszystko wskazuje na to, że w tym roku się uda.
didek sie na tbw a propos wisni wypowiedzial.
ojej nie moge znalexc watku, ze plany byly od 2007 , ze barbara z birdiesroom przysylala plany projektow etc i barbara to potwierdza rozmawialam z nia o tym.
aha dodali, ze sa na rynku od ponad 20 lat i trzeba sporo czasu aby wypuscic chuste a nie kilku tyg etc. wieczorem jak dziecko zasnie znajde ten temat i wkleje link.
aha to byla Tina Hoffman.
barbara mowi, ze projekty naplywaly od ponad 2 lat
Tłumaczy się z motyli i wiśniTak jak napisały dziewczyny, że projekty były wcześniej. http://www.thebabywearer.com/forum/s...=386943&page=2
ciekawe, czy faktycznie o tym projekcie mówili na www.urbia.de? jeśli tak, to o żadnym kopiowaniu nie mogłoby być mowy.
gdyby, tak jak sugerują dziewczyny z TBW, nati trzymało wygrany wzór w tajemnicy aż do wypuszczenia chusty, nie byłoby całego tematu.
pomysł z kwitnącą wiśnią jest na tyle nieoryginalny, że przypadek jest tu jak najbardziej możliwy.
TBW właśnie wystawia pomnik Didymosowi i myślę, że nikt już ich o kopiowanie (po wypowiedzi Tiny) podejrzewał nie będzie.
a matka mówiła : Ucz się języków.....
Wezcie cos napiszie - interesuje mnie np. ta końcówka rodem z filmu z Hameryki:0
Jak końcówka hamerykańska, to musi być helikopter ratujący wszystkich w ostatniej chwili, szare koce (w tej roli może indio grafit) okrywające ocalałych i kawa w papierowych kubkach. Albo ona i on odchodzacy w świetle ksieżyca a między nimi dziecko, które w finale odwraca się i mruga do kamery.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
z tego, co zapamiętałam: podziękowania dla Tiny za to, że się odezwała, prawie w każdym poście. przy tym, wszystkim przykro, że musiała się odezwać w takim kontekście (w obronie Didymosa znaczy), bo to był jej pierwszy post. peany na temat chust (jakie wygodne) oraz firmy i jej działalności charytatywnej. po wypowiedzi Tiny wszyscy są zgodni, że wzory są inne i że wątek poszedł w złym kierunku.
poza tym forumki mają nadzieję, że Tina będzie się odzywać na TBW częściej w bardziej miłych okolicznościach.
O Boże, żenadaMam na myśli te wszystkie motyle i wiśnie.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci