To chyba wąteczek obok, hehe... Kamila założyła "Pytanie do Natalii"...
Też bym chciała wiedzieć, bo kaszmirowe wino nosi prze-cu-dow-nie! :love:
Wersja do druku
jaskółki z jedwabiem już były...chyba, że byłaby reedycja tak jak dmuchawców i elfów...
ja bym w ogóle jakies jaskółki z czerwienią jeszcze chciała...moga byc jedwabne...takie jak te malinowo szare:ninja:
:lol:
Uff, całe szczęście obie z wściekłym różem, czyli nie dla mnie :-) Te szare jeszcze jakoś wyglądają, ale połączenie turkusu i różu jest absolutnie przerażające :duh:
Kurcze ładne te gałązki :cryy: Mnie się ten wzór niesamowicie podoba - ja koniecznie chcę szare :love: :duh:
Szare super!
I znowu wojna sie szykuje na bank! A nie podano godziny wypuszczenia, wiec pewnie tylko kilka sztuk bedzie.
Ja w kazdym razie ide sie probowac z zakladaniem konta u NB, bo Natalia wyjasnila juz co jest nie tak, ze do tej pory nie moglam tego zrobic i dlaczego nie bylam w stanie skontaktowac sie z nimi mailowo. Chcialam wiec zaznaczyc, ze nie jest to wina ich customer service! Natalia - dzieki!
A ja na jedwab czekałam :rolleye: Pewnie nie ustrzelę :sick:
Wagi nie było?
I mnie się turkusowe podobają też! :-)
No a szare-miodzio! :-)
szare są cudowne
IMO
szaro-różowe - kolorystyka pancy jedwabnego
turkusowo-różowe - lniane motylki miały identyczne zestawienie ;)
ładne całkiem
ale ekhem niemęskie :ninja:
pojawią się nawet wiem jakie - navy :twisted: i niech mnie kule biją jak się mylę - od dawna mam to przeczucie, tak samo jak przeczuwałam czerwone jaskółki
to może naświetl gdzieś problem by inni też wiedzieli w razie problemow :)
miałam Ci pisać właśnie bo ważki takie chciałaś :rolleye:
UFFFFF, nie podobają mi się :D
będę miała okazję poobserwować, jak znikają bez nerwów :D
taaa... i znając życie, jak byś chciała zapolować, to Ci się uda :o) Ja też będę polować bez entuzjazmu, więc pewnie się uda :D
A gałązki ładne są - mi się chyba jednak bardziej podobają kaszmirowe turkusowe...połączone z grafitem są bardzo stonowane. Kto wie, a może nawet ten "różyk" z szarym też będzie taki spokojniejszy...
hehe bez entuzjazmu ta :ninja:
już ja to widzę:lol:
tez uwazam ze te turkusowe-kaszmirowe sa po prostu świetne:kiss:
Tak patrzę i patrzę i stwierdzam,że jednak te turkusowe jedwabiki bym chciała :mrgreen: Ciekawe jaka grubość...:hmm: ;)