Lana Solara - nosi genialnie i jest śliczna. I faktycznie wisi nadal na bazarku:)
Katja też sliczna i nosi nie najgorzej, ale z ciężarkami bywa już trudniej...
Wersja do druku
Lana Solara - nosi genialnie i jest śliczna. I faktycznie wisi nadal na bazarku:)
Katja też sliczna i nosi nie najgorzej, ale z ciężarkami bywa już trudniej...
Widziałam że wisi taka piękna i kolorowa.. Ale oprócz ubarwienia musi mieć jeszcze odpowiednią długość. Dziękuję za porady;) Teraz wiem czego będę szukać na straganie.
długość o ona ma odpowiednią :) Do plecaczków :)))
Manon Grise, tudzież to samo w wersji Rouge
Właśnie miałam się zapytać czy Neobulle Manon dorównuję ww nośnością ;) Bo mojemu mężczyźnie w oko wpadł:P
inka jest cudna... ja jeszcze 'klocka' nie nosze, bo tylko 9 kg, ale tego 9kg w ogóle nie czuję :)
a francuska tecza tez jest cudna ale w niej nie nosilam...
No może zbyt dużego doświadczenia nie mam, ale przerobiłam kilka chust (bardziej chust niż wiązań) i ostatnio pokochaliśmy girasola.:lol: Mają średnią opinię w kwestii nośności, ale mój młody waży ponad 10 kg i dajemy radę bez problemów(może to bardziej kwestia psychicznego nastawienia do chusty... nie wiem). Lepiej nam idzie niż z nowym storczem, który jest jak papier ścierny i wcale nie taki genialny jak mi się na początku wydawało.:twisted:
A gdzie można kupić aprosas teczę? Google mi nie pomaga. A zakochałam się w niej na zabój. Help
tęcza francuska, inka i bambus lenny lamb :)
katja!
Ja już po poszukiwaniach mam tęczę aprosas i manon grise. Obie piękne obie nośne. Tyle że aprosas jest bardziej wymagający:) znaczy decha:)
przyszła aprosasowa tęcza :fire::fire::fire:
od razu jaśniej w domu :lool:Piękna :) Inka przy niej to spokojna chusta :twisted: Na wiosenne spacery będzie pasować