Fajny pomysł :)
Dobra wiadomość,tylko czy choć raz taki jedwab da się trafić :)
Natalio-może wystawiajcie po dwie chusty,to trochę wydłuży czas na kupno...
Wersja do druku
Wydaje mi się, że nie należy do mojej roli ocenianie dobrego wychowania/okazywania szacunku forumek nie znając przyczyn ich postępowania. Nie wydaje mi się też, żeby było to odpowiednie zachowanie ze strony właścicielki sklepu.
Regulamin zakłada 5dniowy czas na zapłatę. I tyle. W regulaminie napisano, że po tym terminie zamówienie będzie anulowane i ja konsument mam 5 dni na zastanowienie zanim zapłacę. Znając życie większość osób podejmuje decyzję na koniec tego terminu:)
384...
Komu się wiesza, temu się wiesza... :p:mrgreen:
Ale przynajmniej reguły są jasne... :roll:
Myślę, że jeśli jest tak jak mówi Natalia i winą są puste zamówienia, a nie za mało chust, to starczy dla wszystkich, czyż nie?
Przecież nie codziennie byłyby dokładki...
Tylko po prostu wiadomo by było, że jeśli w ogóle się jakieś zwroty pojawiają, to o 14.00, więc NAPRAWDĘ zainteresowane mogą zajrzeć o tej porze i sprawdzić... :roll:
tz:384zl za 4,2 tak?
Aaaa, 4,2... To chyba tyle samo...
Kaszmirowe 4,6 kosztowały 399
honsiu 4,2 też za 384zeta wisi
Ten zapis w regulaminie sklepu został dodany niedawno. Działa dobrze, ale to naprawdę nie jest tak, że chust jest zawsze za mało.
Wcześniej przez kilka tygodni nie wiedzieliśmy, co zrobić z chustą. Jeśli po 3 tygodniach anulowaliśmy zamówienie, to potrafiły przychodzić agresywne maile.:roll:
Ja nie twierdzę, że chust jest za mało. Ale taki system sprzedaży dalej zniechęca klientów i powoduje nieprzyjemną atmosferę. Obwinianie za to klientów jest moim zdaniem mało eleganckie (w tym ocenienie ich stwierdzeniem, że nie mają szacunku dla innych). To jednak Państwo na tym zarabiają.