Zobacz pełną wersję : Oschafanki ;)
Strony :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Wy wiecie co to jest 100% lnu??? masakra!!! po 2 sekundach jest pogniecione na maxa.
mamaslon
26-01-2012, 20:59
mówisz:ninja:
hmmm...no to 3ba bedzie poczekać na foty w akcji
a pozniej na foty po akcji:lol:
Wy wiecie co to jest 100% lnu??? masakra!!! po 2 sekundach jest pogniecione na maxa.
czuje się zniechęcona ;)
nie podob mi sie :( wyblakle stare przescieradlo..
No właśnie to mnie trochę zniechęca, len mi się podobs, ale jak leży nieruszany ;-) Już moja Oscha z 50% lnu mnie się konkretnie...
Tak btw, czy to jest ten sam wzór co na Edenie?
No właśnie to mnie trochę zniechęca, len mi się podobs, ale jak leży nieruszany ;-) Już moja Oscha z 50% lnu mnie się konkretnie...
Tak btw, czy to jest ten sam wzór co na Edenie?
Tak, ten sam, a zdaje się, że to prototyp jest, oni zawsze mają prototyp w neutralnych barwach, pewnie te właściwe 100% lnu będą kolorowe już.
Przy okazji zmieniłam tytuł, bo fanek przybywa :)
mamaslon
26-01-2012, 21:30
haha super!
livada ma fajny tytuł na wątek jak juz będzie zakładka oscha:ninja:
(tu tym razem moja prosba do admina 8)))
Mi sie tez ten len bardzo podoba, zreszta to moj ulubiny wzor Oscha... przynajmniej na teraz...
A w ogole to bym sobie nabyla 50% lnu - zeby zobaczyc jak to sie nosi;)
A i jeszcze jedno:
Gratuluje pieknych nabytkow:D
mamaslon
27-01-2012, 23:22
jak tam oschyska, cos dzis doszło?:lol:
cisza jakaś dziś...w przyszłym tygodniu chmurki:ninja:
Na szczescie chmurki nie dla mnie:D bo dziura w budzecie i tak duza;)
Nie irytuj mnie, nawet nie wspominaj o chmurkach :twisted:
Ja czekam na Nouveau Ember, w przyszły tygodniu powinna przyjść...
I wyprałam JK, po praniu spuchaciał, zrobił się mechaty i fajny, ale nadal gryyyzie :? No nic, zobaczymy jak się będzie nosić, bo zamotałam tylko raz przed praniem, i to z przodu (a nie nosiłam z przodu odkąd Młoda skończyła pół roku, bardzo nam było obu dziwnie i mało wygodnie :mrgreen:)
Edit: I ciągle myślę czy go ciąć i ile...
mamaslon
28-01-2012, 10:45
Nie irytuj mnie, nawet nie wspominaj o chmurkach :twisted:
Ja czekam na Nouveau Ember, w przyszły tygodniu powinna przyjść...
I wyprałam JK, po praniu spuchaciał, zrobił się mechaty i fajny, ale nadal gryyyzie :? No nic, zobaczymy jak się będzie nosić, bo zamotałam tylko raz przed praniem, i to z przodu (a nie nosiłam z przodu odkąd Młoda skończyła pół roku, bardzo nam było obu dziwnie i mało wygodnie :mrgreen:)
Edit: I ciągle myślę czy go ciąć i ile...
:lool:
to ja foteczki tego "gryzaka " poprosze:lol:
M. by nie nosił jak gryzie, dla mnie najwazniejsza jest nosność:lol:
to ja foteczki tego "gryzaka " poprosze:lol:
M. by nie nosił jak gryzie, dla mnie najwazniejsza jest nosność:lol:
Pierwsze fotki, jeszcze sprzed prania, już zrobione, muszę tylko zgrać je z aparatu, pewnie wieczorem wrzucę :-)
Edit: ja nawet lubié gryzienie, należe do tych dziwnych ludzi, którzy noszą gryzące wełniane swetry na gołe ciało z przyjemnošcią - ale nie wiem co na gryzienie powie moje dziecko :-)
Ok, wrzucam przedpraniowe foty, z zastrzeżeniem, że nie oddają koloru - w rzeczywistości zieleń jest cieplejsza, a całość zupełnie nie wpada w seledynowy. No i po praniu JK zrobił się bardziej włochaty i jakby zwiększył objętość :-)
http://farm8.staticflickr.com/7142/6784782421_49d42225a6_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7158/6784784513_5873ab876f_z.jpg
I w akcji - nie patrzcie na wiązanie, od dawna noszę tylko w plecaku, a tu mnie coś podkusiło i zawiązałam 2X :hide:
http://farm8.staticflickr.com/7028/6784787377_22310cd811_z.jpg
Spróbuję zrobić jakieś sensowniejsze zdjęcia już wypranego Mistletoe :-)
Będą jeszcze różyczki Ember i Strato Caprica, bo cieszyły się taką popularnością, że zostaną dotkane :)
A ja się już skusiłam na Noveau Ember.
Sliczny jest ten JK Livada!
mamaslon
30-01-2012, 10:47
:duh:
bedą roze! z kad ja kase na to wezme:ninja:
Piekne:D
Sliczny jest ten JK Livada!
No piękny jest, im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba :-) Młoda śpi mi teraz na plecach w JK, a ja co jakiś czas głaszczę sobie ogony :) No i wydaje się być fajnie nośny.
Będą jeszcze różyczki Ember i Strato Caprica, bo cieszyły się taką popularnością, że zostaną dotkane :)
A ja się już skusiłam na Noveau Ember.
Widziałam info na FB, dobrze że róże przestały mnie ruszać... Ale Strato caprica nadal stanowi sporą pokusę :/
Jednak się złamałaś i wzięłaś Nouveau?
:duh:
bedą roze! z kad ja kase na to wezme:ninja:
Coś wymyślisz, na pewno - dla Oschołomki nie ma rzeczy niemożliwych :]
mamaslon
30-01-2012, 12:20
no ogonek na bank piękny, i vhyba się lekko mieni:lol:
co do pokonywania barier finansowych:ninja:mowisz:ninja:
cos chyba sprzedam:duh:
no zobacze jeszcze:roll:
Ja chyba tez cos w koncu musze sprzedac;) bo rozyczni mi sie rownie marza:)
Aksamitka
30-01-2012, 22:19
Livada-piękna chusta-szkoda,że z wełną,bo bym brała...:)
Livada-piękna chusta-szkoda,że z wełną,bo bym brała...:)
Nie lubisz?
A chusta jakoś małym powodzeniem się cieszy, to jedna z nielicznych które jeszcze wiszą na stronie Oschy...
Aksamitka
31-01-2012, 01:23
Nie lubisz?
A chusta jakoś małym powodzeniem się cieszy, to jedna z nielicznych które jeszcze wiszą na stronie Oschy...Mam odwagę tylko wełniane natki nosić-nie lubię gryzienia.Bardzo nie lubię :-) A chusta śliczna...:-)
A do mnie Caprica idzie już 10 dni, coraz dłużej te przesyłki idą i to raczej z winy angielskiej poczty, ostatnio wysyłałam dwie przesyłki - jedną ekonomiczną, drugą priorytetową i obie doszły w tym samym terminie.
Róże mają się dotkać, ale potrwa to kilka miesięcy niestety.
mamaslon
31-01-2012, 12:30
Róże mają się dotkać, ale potrwa to kilka miesięcy niestety.
kilka miesiecy mi odpowiada...bo patrze na ten moj stosik i naprawde nie wiem co chce sprzedac...bede miala wiecej czasu na dokonanie wyboru...hahaha:lool:
no i jeszcze dodam tylko
dzis o 3ciej:hide:wiadomo co
No to ja tez nic nie kupie:(
bede dalej chorowac;)
livada, ile czasu szedł do Ciebie JK?
Bo do mnie Caprica idzie już od zeszłego piątku i jeszcze nie doszła, zaczynam się denerwować.
Mam odwagę tylko wełniane natki nosić-nie lubię gryzienia.Bardzo nie lubię :-) A chusta śliczna...:-)
No faktycznie, w poröwnaniu z mersynoskową Meą JK gryzie jak szalony :]
kilka miesiecy mi odpowiada...bo patrze na ten moj stosik i naprawde nie wiem co chce sprzedac...bede miala wiecej czasu na dokonanie wyboru...hahaha:lool:
no i jeszcze dodam tylko
dzis o 3ciej:hide:wiadomo co
Nie kupię. Serio, tym razem się powstrzymam :)
livada, ile czasu szedł do Ciebie JK?
Bo do mnie Caprica idzie już od zeszłego piątku i jeszcze nie doszła, zaczynam się denerwować.
Sprawdziłam i tak - wysłany 17, przyszedł 26. Eden był szybciej, szedł chyba równo tydzień. Teraz czekam na Nouveau, ale ma jeszcze czas, jutro mija tydzień od wysyłki.
mamaslon
31-01-2012, 16:05
A to o 3, czy o 4?
czyli nie patrze sama ;)
4rta
3cia w uk znaczy
jak dziecko wyzdrowieje to wroce do normalnego stanu umyslowego
wybaczcie, jedyne co mam na usprawiedliwienie to odwieczne haslo "laktacja"
;)
Aksamitka
31-01-2012, 16:06
czyli nie patrze sama ;)
4rta
3cia w uk znaczyNoo..bo już się zastanawiałam :lol:
mamaslon
31-01-2012, 16:09
kurczaki, a 10min. temu pies sie tez http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g010.gif (http://www.cosgan.de/smilie.php)
zostałam sama jedna nie chora! 3mam się:ninja:
mamaslon
31-01-2012, 16:12
Noo..bo już się zastanawiałam :lol:
:ninja:
kibicujesz czy cos wiecej:lol:
Aksamitka
31-01-2012, 16:17
kibicujesz czy cos wiecej:lol:Nie wiem :lol: Ale jakoś nie mogę się odczepić :D
mamaslon
31-01-2012, 16:20
Nie wiem :lol: Ale jakoś nie mogę się odczepić :D
jak wezmiesz i ponosisz to z checia pomacam :D
:kiss:
Aksamitka
31-01-2012, 16:22
Mam w planie. Ale musi się zgrać: kasa i odpowiednia chusta :)
mamaslon
31-01-2012, 16:28
kibicujesz czy cos wiecej:lol:
3mam kciuki!
mamaslon
31-01-2012, 17:05
no i juz polecaiły chmurki
Aksamitka
31-01-2012, 17:23
Jak spojrzałam to tam juz tylko 5,2 wisiało :)
A jak jest -1 czyli ktoś ma w koszyku-to z tego koszyka inni mogą wyciągnąć czy koszyk przytrzymuje chwilę chociaż? Wiecie?
Aksamitka niestety nie wiem, ale bardzo mnie to ciekawi:)
No i na szczescie te chmurki mnie akurat nie ruszaja:) mam tylko nadzieje, ze rozyczki:love: beda jak bede miala dzien wolny od pracy:twisted:
mamaslon
31-01-2012, 18:04
ja tez niestety nie wie, wiem ze 3ba szybko placic:ninja:
Eden Blue Ice
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431248_315223895182221_200747609963184_802208_8127 97338_n.jpg
:szok:
:love::love::love::love::love: Przepiekna:)
Aksamitka
31-01-2012, 23:05
Śliczna! Ale nie widzę na stronie...późno już :mrgreen:
Ładna :love: Jak nie jestem fanką niebieskiego, tak ta chusta jest piękna...
Kiedy ma byś? Widzę na FB godzinę, ale nie widzę daty - może coś ze mną nie tak, późno już jest. Nie żebym zamierzała polować, tak tylko pytam :-)
no i juz polecaiły chmurki
Szlag! One były moje!!! MOJE!!! :cryy:Że też mnie w domu nie było :mad: Dopiero się dowiaduję. Taka strata... strata Strato :cry:
mamaslon
01-02-2012, 00:05
Szlag! One były moje!!! MOJE!!! :cryy:Że też mnie w domu nie było :mad: Dopiero się dowiaduję. Taka strata... strata Strato :cry:
i wdech i wydech:ninja:
kochana, ommmmmmmmmmmmm:lol:
zaraz podziałamy!
i wdech i wydech:ninja:
kochana, ommmmmmmmmmmmm:lol:
zaraz podziałamy!
to jak tak dzialacie;) to ja te roses ember poprosze:D albo eden caprica;)
mamaslon
01-02-2012, 00:22
eden siedzi niedaleko Ciebie ;) :lool:
z rózami gorzej ;)
Eden... to ja rozumiem ;)
Eden... to ja rozumiem ;)
a chcesz sie podzielic:lool:
Cekoj, cekoj, nie dzielmy chusty na niedźwiedziu ;)Dopiero się przymierzam do gry w Oschę ;-)
Widzę, że tu już niezłe kombinacje się zaczynają :mrgreen: Może dla mnie też coś wyczarujecie?Czerwone chmurki na przykład? Zaczęłam za nimi tęsknić jak tylko zrobiło się bezpiecznie, czyli zostały wyprzedane :duh:
Oscha pare dni temu oznajmila ze Strato Caprica i Roses Ember maja byc dotkane - tak wiec spokojna glowa i odrobina cierpliwosci ;)
Eden Blue Ice będzie w piątek o 2pm, czyli u nas zdaje się będzie 15, dobrze, że wczoraj akurat nie mogłam być przy komputerze, jak były chmurki :)
Oscha pare dni temu oznajmila ze Strato Caprica i Roses Ember maja byc dotkane - tak wiec spokojna glowa i odrobina cierpliwosci ;)
I to mi pasuje, może kupię Strato Caprica z drugiego rzuty, kiedyś w przyszłości :-)
Eden Blue Ice będzie w piątek o 2pm, czyli u nas zdaje się będzie 15, dobrze, że wczoraj akurat nie mogłam być przy komputerze, jak były chmurki :)
No mnie też Młoda skutecznie zajęła w tym czasie, może i dobrze, nie planowałam zakupu, ale jakbym je zobaczyła, instynkt łowcy by się pewnie odezwał i kto wie...
Z tak w ogóle to teraz powtarzam: nie lubię niebieskich chust, nie lubię niebieskich chust...
Mam! Moja Nouveau Ember przyszła, tym razem zajęło jej to równy tydzień :-) Piękna jest, taka... Hm, buduarowa :mrgreen: Fotki strzeliłam na szybko, wrzucę wieczorem. Zwarta, nie robi wrażenia bardzo grubej, przed praniem 5 ma 423*68,5. No cudna jest :love:
mamaslon
01-02-2012, 16:48
:love:o mamo
no nie mogę się doczekać
też poczekam sobie na dotkanie, zdecydowałam się coś jednak sprzedać i jakoś nawet mam jeszczepomysł co moze iść tylko M. musi sie zgodzić:lool:
A moja Caprica chyba zaginęła, idzie od zeszłego piątku idzie i nigdzie nie mogę jej namierzyć :(
No dobrze, dzisiejsze foty na szybko - nie udało mi się uchwycić koloru niestety :-(
http://farm8.staticflickr.com/7025/6803547599_4ee531c38f_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7029/6803549143_d46e8a3127_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7146/6803550077_63f37fa06b_z.jpg
A moja Caprica chyba zaginęła, idzie od zeszłego piątku idzie i nigdzie nie mogę jej namierzyć :(
Mysle, ze dotrze, ale z poslizgiem:kiss: czasem nawet 2-3 tygodnie ida paczki:duh:
No dobrze, dzisiejsze foty na szybko - nie udało mi się uchwycić koloru niestety :-(
http://farm8.staticflickr.com/7025/6803547599_4ee531c38f_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7029/6803549143_d46e8a3127_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7146/6803550077_63f37fa06b_z.jpg
Kolejna slicznotka:love:
Aksamitka
02-02-2012, 00:58
Fakt! Ślicznotka :love: Jak się znudzi to...;)
Ale cudna, cieszę się, że ją kupiłam, ale dotrze do mnie za 2 tygodnie dopiero :)
Jeśli cokolwiek Oschy będę sprzedawać, będziecie miały, współmaniaczki, pierwszeństwo :-)
mamaslon
02-02-2012, 12:03
Jeśli cokolwiek Oschy będę sprzedawać, będziecie miały, współmaniaczki, pierwszeństwo :-)
3mamy Cię za słowo! piekna!:love:
tule, kurcze, na bank sobie idzie po malutku:ninja:
Aksamitka
02-02-2012, 15:17
:D
Nouveau po praniu - dalej zwarta, może nawet bardziej, chropowata (kwestia wzoru), trójwymiarowa, wydaje się świetnie trzymać. Stosunkowo sztywna. Nie nosiłam dłużej, ale myślę, że będzie fajnie nosić. I ciekawostka - prałam zgodnie z instrukcją, w 30 stopniach, i po praniu i półgodzinnym noszeniu ma 67 cm szerokości i równe cztery metry długości - pierwsza która mi się skróciła...
I tym postem zmieniłam się w chustomankę :-)
mamaslon
05-02-2012, 15:32
no, nareszcie "rodzina" sie na poczte doczłapała:lol:
czkam na czerwoną...niebieska czeka na lot:ninja:
no, nareszcie "rodzina" sie na poczte doczłapała:lol:
czkam na czerwoną...niebieska czeka na lot:ninja:
Niebieska mówisz? :ninja:
Ja już straciłam nadzieję na swoją Eden Caprica, nigdzie jej nie ma, normalnie to jest na stronie gls, bo to oni dostarczają wartościowe przesyłki, tym razem ani na ich stronie, ani na royal mail jej nie ma, tak jakby wogóle nie istniała.
t_a_s to może ja ci róże już odeślę. Fanką się nazwać nie mogę - bo swojej nie mam - ale strasznie fajnie się ta wełenka nosi i sama się dociąga. Gryzie jak prawdziwe szetlandzkie swetry za to miękka i supernośna :heart:
t_a_s to może ja ci róże już odeślę. Fanką się nazwać nie mogę - bo swojej nie mam - ale strasznie fajnie się ta wełenka nosi i sama się dociąga. Gryzie jak prawdziwe szetlandzkie swetry za to miękka i supernośna :heart:
Nie, ja koty łamię teraz i chust mi nie brakuje :)
mamaslon
06-02-2012, 11:21
Niebieska mówisz? :ninja:
:lol:stara niebieska, stara bo z pierwszej kolekcji:D
Ja już straciłam nadzieję na swoją Eden Caprica, nigdzie jej nie ma, normalnie to jest na stronie gls, bo to oni dostarczają wartościowe przesyłki, tym razem ani na ich stronie, ani na royal mail jej nie ma, tak jakby wogóle nie istniała.
kurczaki:ninja:
a co na to oscha?:ninja:
kurczaki:ninja:
a co na to oscha?:ninja:
Że 2 tygodnie to nie dużo i żeby czekać, można reklamować dopiero po 20 roboczych dniach.
mamaslon
06-02-2012, 11:58
Że 2 tygodnie to nie dużo i żeby czekać, można reklamować dopiero po 20 roboczych dniach.
ech:(
no nic
3mam kciuki, może sie poczta zlituje:lol:
Ech, nieciekawie :omg: Ale może jeszcze dojdzie, bywało, że czekałam na przesyłki z UK dłuuugo...
Jeśli nie dotrze,pewnie oddadzą Ci pieniądze... Choć wiem, że chodzi raczej o chustę. Hm, może ja będę chciała moją sprzedać, jakby coś :ninja:
Ech, nieciekawie :omg: Ale może jeszcze dojdzie, bywało, że czekałam na przesyłki z UK dłuuugo...
Jeśli nie dotrze,pewnie oddadzą Ci pieniądze... Choć wiem, że chodzi raczej o chustę. Hm, może ja będę chciała moją sprzedać, jakby coś :ninja:
:) Dzięki, ale jak nie dojdzie, to jednak odpuszczam już, bo kupiłam wcześniej Noveau Ember i jak na razie już mi wystarczy. Kręgosłup i kolana nie dają rady już nosić 15kg.
zauroczyły mnie te chusty-śliczne są:)
Zwłaszcza na zdjęciach w akcji mi się podobają:)
pozostaje mi oglądać i zazdrościć, bo niestety funduszy brak.
A widzialyscie??? http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=84&products_id=327 zamawiacie???
Myslalam, ze ten wzor bedzie troche luzniej rozrzucony po chuscie :roll: Taki gesty, wyglada niezmiernie "poscielowo"...
PS. Niech nam w koncu zrobia zakladke Oscha, bo w tym watku juz mamy 5 podwatkow ;)
mamaslon
07-02-2012, 10:49
Myslalam, ze ten wzor bedzie troche luzniej rozrzucony po chuscie :roll: Taki gesty, wyglada niezmiernie "poscielowo"...
PS. Niech nam w koncu zrobia zakladke Oscha, bo w tym watku juz mamy 5 podwatkow ;)
dokładnie, prosimy o zakladke! :)
co do chusty...mnie nie powala:lol:
ale moze na zywo bedzie lepiej:ninja:
z checia pomacam ;)
No mnie tez jakos szczegolnie ten wzor nie powala:( ale kolorki to te na ktore glosowalam, wiec moze...;)
Oj... IMO strasznie brzydki :mrgreen:
livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało :)
Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.
Napisałam do właścicielki, teraz wszystko w jej rękach.
mamaslon
07-02-2012, 14:34
livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało :)
Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.
ale numer! rety! dobrze ze sie znalazła!
no to czekamy co dalej:ninja:
Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.
PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)
Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.
PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)
Może byłoby łatwiej, gdyby była to poczta, ale to jest kurier GLS, pytałam i powiedzieli, że tylko nadawca może podać adres, więc poczekam i mam nadzieję, że w końcu dotrze do mnie.
No to rozumiem, ale to jest zapewne do zalatwienia :) Tylko tobie juz pewnie cierpliwosci brak ;)
Omatko, ciekawe jak im się udało to zrobić? Trzymam kciuki, żeby sprawa jakoś się rozwiązała, a Eden trafił wreszcie do Ciebie...
Nie wiem, przypuszczam, ze to bylo na linii royal mail - gls, bo to oni dostarczaja przesylki wartosciowe z Anglii. Wyslalam im fakture i adres, mam nadzieje, ze teraz mi przywioza.
BTW gdzie sa polskie czcionki w telefonie?
Chusta idzie do mnie, dzisiaj w końcu powinna być, chyba na żadną tak długo jeszcze nie czekałam, mam nadzieję, że była warta oczekiwania :)
Chusta idzie do mnie, dzisiaj w końcu powinna być, chyba na żadną tak długo jeszcze nie czekałam, mam nadzieję, że była warta oczekiwania :)
:applause::applause::applause:
mamaslon
08-02-2012, 16:25
:high:
Super! Daj znać jak dotrze :mrgreen:
Super! Daj znać jak dotrze :mrgreen:
Wiesz jak sie czyta nasze "daj znac", prawda?
Bez zdjec sie nie pokazuj ;)
mamaslon
08-02-2012, 17:12
Wiesz jak sie czyta nasze "daj znac", prawda?
Bez zdjec sie nie pokazuj ;)
foty foty :mighty:
:poke:
Tak wyglądał adres na przesyłce, że ktoś tak wysłał, to inna sprawa, ale że ktoś to wogóle przyjął?
http://images47.fotosik.pl/1355/74563e391e3b1e1amed.jpg (http://www.fotosik.pl)
I sama chusta, co tu dużo mówić, piękna, mój kolorek, ściśle tkana, na pewno będzie dobrze nosić.
http://images37.fotosik.pl/1318/9f5fe85e78ff0813med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images37.fotosik.pl/1318/7c2d684c7d020a39med.jpg (http://www.fotosik.pl)
łowiczanka
08-02-2012, 18:35
Tak wyglądał adres na przesyłce, że ktoś tak wysłał, to inna sprawa, ale że ktoś to wogóle przyjął?
:omg::omg::omg::omg::omg::omg:
Wydaje mi się, że adres się po prostu zmył, nie wiem może śnieg zapadał, albo deszcz, ważne że udało mi się to jakoś wszystko załatwić.
łowiczanka
08-02-2012, 18:39
Szkoda by taka czerwona ślicznotka zaginęła... ale dobrze że szczęśliwie dotarła...
I sama chusta, co tu dużo mówić, piękna, mój kolorek, ściśle tkana, na pewno będzie dobrze nosić.
http://images37.fotosik.pl/1318/9f5fe85e78ff0813med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Ale jaja!!! No ale kod pocztowy stoi jak byk wiec jak sie reszta mogla zmyc? Pokazywalas to komus z Oschy? Niech lepiej widza jak to wyglada, jak dochodzi.
Niezla przesylka;) A chusta piekna:D Czailam sie na nia dlugo, a jak juz sie zebralam to jej nie bylo/nie ma:(
mamaslon
08-02-2012, 19:45
:love:
piekna Ci ona :jump:
a ten adres to niezłe jaja sa ;)
t_a_s no t musisz być znana w okolicy skoro takie "latające holendry" do Ciebie potrafią trafić...
Szacun kobieto za twoje nerwy i cierpliwość ale widać że warto było czekać. Cudny szmatan...kolory baaardzo moje i pierwsze skojarzenie z liliami rot :heart:
Adres niezły :omg: Wygląda jakby się w ogóle nie wydrukował... Przesyłki z Oschy wychodzą pewnie hurtem, może kurier odbierający nie zauważył, a potem przesyłka wpadła w tryby machiny i poooszła... I nikt się nie przejął, że nie wiadomo dokąd :mrgreen:
Adres niezły :omg: Wygląda jakby się w ogóle nie wydrukował... Przesyłki z Oschy wychodzą pewnie hurtem, może kurier odbierający nie zauważył, a potem przesyłka wpadła w tryby machiny i poooszła... I nikt się nie przejął, że nie wiadomo dokąd :mrgreen:
:) Trudno powiedzieć, pisałam cały czas do Zoe i chyba jest w większym szoku niż ja i nie ma pojęcia, jak to się stało.
Po tym incydencie doszłam do wniosku, że ze mnie to już kompletna chustoświrka :)
Ale ukłon mimo wszystko w stronę GLS, że udało mi się z nimi to załatwić, bo inaczej to pewnie chusta byłaby spisana na straty.
Aksamitka
09-02-2012, 14:11
Dobrze,że pozytywne zakończenie-chusta z historią ;)
Dobra; teraz i ja;) Rozwazam zakup Oscha JK Coll Ooki:rolleye: Kto ma i co moze mi o tej slicznotce powiedziec:ninja:?
Dobra; teraz i ja;) Rozwazam zakup Oscha JK Coll Ooki:rolleye: Kto ma i co moze mi o tej slicznotce powiedziec:ninja:?
O, następna zarażona :high: Miło Cię widzieć :mrgreen: O JK Coll nic nie wiem, ale śliczny jest - pochwal się jak kupisz :ninja:
O, następna zarażona :high: Miło Cię widzieć :mrgreen: O JK Coll nic nie wiem, ale śliczny jest - pochwal się jak kupisz :ninja:
Jednak zdecydowalam, ze nie biore:( poczekam na cos w zywszych kolorach, bo mi czerwieni w stosiku brakuje;)
A widzialyscie:ninja: z fejsbuka;-)
Oscha Slings (http://www.facebook.com/pages/Oscha-Slings/200747609963184)
Roses are red, violets are blue, Oscha has something special for you.
Check out our website tomorrow at 1pm (GMT) for our special Valentine's Day releases.
Czyli jutro w Polsce o 14:twisted: Kto siedzi:ninja:
mamaslon
13-02-2012, 16:32
Jednak zdecydowalam, ze nie biore:( poczekam na cos w zywszych kolorach, bo mi czerwieni w stosiku brakuje;)
A widzialyscie:ninja: z fejsbuka;-)
no siedzę razem z Toba i Cie dopinguje do zakupu ;) haha
no siedzę razem z Toba i Cie dopinguje do zakupu ;) haha
:kiss:
Ekhem... No pewnie przysiądę i popatrzę, tak niezobowiązująco zupełnie :ninja:
mamaslon
14-02-2012, 12:16
dostalam avizo, 3majcie kciuki zeby to bylo to:ninja:
oczywiscie moja poczta ostatnio praca od 11stej do 18stej
i sa 2 nowe panie
wiec kolejka jak w miesnym w prl'u
tak wiec 3majciue kciuki aby mi sie dzis udalo to w ogóle odebrać ;)
Wow, ale emocje :D Moze rozwal sabotazem prl-owska kolejke na poczcie tekstem, ze do spozywczego pomarancze przywiezli :D
mamaslon
14-02-2012, 12:39
Wow, ale emocje :D Moze rozwal sabotazem prl-owska kolejke na poczcie tekstem, ze do spozywczego pomarancze przywiezli :D
dobre!:lol:
mamaslon
14-02-2012, 15:00
u mnie się zawiesiło :(
Sorry!
There seems to be a problem connecting to our database. Please give us a few minutes to remedy the problem. Thank you.
tak samo bylo jak wrzucali czerwone roze...
mamaslon
14-02-2012, 15:03
czyli bedą bo pewnie są przecieki:ninja:
Ja nic nie moge zrobic:(
Strona po prostu u mnie nie dziala:(
Szkoda...
Edit
Widzialam:( Roses Caprico - piekne, ale nie moglam nawet otworzyc:(
mamaslon
14-02-2012, 15:13
Starry Night Nebula (http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=299)
pomachałam im
weszłam i bylo 0 w stoku
czad kurczaki!
Ja nic nie moge zrobic:(
Strona po prostu u mnie nie dziala:(
Szkoda...
Edit
Widzialam:( Roses Caprico - piekne, ale nie moglam nawet otworzyc:(
Niestety, to samo co w Nati na początku, przerosła ich liczba chętnych.
mamaslon
14-02-2012, 15:13
teraz nie moge wejsc z powrotem :( ech, szkoda
Nie wiem, ale ja mam problemy i z forum teraz.
u mnie strona oschy caly czas sie nie laduje. widzialam przez chwile rozyczki, ladne z lnem i to bylo na tyle tych widokow..
przynajmniej mam czas do zastanowienia sie ;)
mamaslon
14-02-2012, 15:24
:twisted:moje dziecko rozpierdzielilo po zalym pokoju SUDOKREM
a ja nawet dostalam sie do rozy
nawet zaakceptowalam
nawet przeszlam do placenia
i mnie wypierdzielilo
do tego nie bylam zalogowana
bo mnie wczesniej 3razy wyperdzielilo
haha
sprzatam, mam dosc
dzieko zajelo sie tarz lazienka
pozniej psr. paypala
Ja doszlam do paypala:( Kliknelazm potwierdz platnosc i wszystko sie rozjechalo:(
No i d..a:(
Dziewczyny!!!!
:bliss::bliss::bliss::bliss::bliss::bliss:
KUPILAM:love:
mamaslon
14-02-2012, 15:37
ja weszlam ponownie po raz n ty
chcialam potwierdzic ta z koszyka i mnie wywalalo:twisted:
o!
ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnie sie udalo, mam potwierdzenie na PP - ale frustracyjny zakup - ciekawe czy tego warty =(
Nie wiem, ale ja mam problemy i z forum teraz.
Ja tez mialam problemy z forum:( Nie wiem co sie stalo;) ale juz jest dobrze!
No i maja -6 w rozmiarze 4,6:shock: Ciekawe jak to teraz bedzie:ninja: No ja swojej nie oddam:lool:
mamaslon
14-02-2012, 15:43
mnie sie udalo dotrzec do mojego koszyka i to moja info:
Products marked with exceeds stock...reduce order amount are out of stock or there are not enough in stock to fill your order.
Please change the quantity of products marked with (exceeds stock...reduce order amount). Thank you
Qty.Item NameUnitTotal1
exceeds stock...reduce order amount
http://www.oschaslings.com/bmz_cache/0/0f454c0124bf7db4aadcfa9250a0a57a.image.50x37.jpgRo ses Capricaexceeds stock...reduce order amount (http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&products_id=331:fd3ddf81d933749b2d55aef52193cf35)S tock Available: 0
wrap size - 3.7m (size 4)
:evil:
ale bardzo sie ciesze dziweczyny ze wam sie udalo!
http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h050.gif (http://www.cosgan.de/smilie.php)
zaraz wkleje zdjecie mego dziecka -jak wygladalo po akcji oscha ;)
ps: newy straszne! muszą cos zrobic z tym serverem!
mnie sie udalo, mam potwierdzenie na PP - ale frustracyjny zakup - ciekawe czy tego warty =(
Jak przeczytalam co napisalas, to az poszlam sprawdzic u mnie:D No i potwierdzone! Mysle, ze beda tego warte;) No i to 50% len:love: Tak jak mi sie marzylo:thumbs up:
mamaslon
14-02-2012, 15:47
Jak przeczytalam co napisalas, to az poszlam sprawdzic u mnie:D No i potwierdzone! Mysle, ze beda tego warte;) No i to 50% len:love: Tak jak mi sie marzylo:thumbs up:
no wlasnie
50% len i zepelnie moje kolory
nawet nie mialam ale polowalam ;)
U Oschy juz raz tlumaczyli, ze tylko osoby z potwierdzeniem na Paypalu moga byc pewne, ze dostana chuste - pozostale zamowienia, to tylko blad systemu.
PS: Niechcacy zamowilam JK Zen :ninja: Tyle ze tym razem ostaly sie tylko 5. No nic, bede musiala sie przylozyc do plecakow! ;)
no wlasnie
50% len i zepelnie moje kolory
nawet nie mialam ale polowalam ;)
a sprawdzalas Paypal? Bo moj koszyk tez mial takie info jak twoj - a potwierdzenie z nr zamowienia na maila i Paypala doszlo swoja droga
mamaslon
14-02-2012, 15:50
a sprawdzalas Paypal? Bo moj koszyk tez mial takie info jak twoj - a potwierdzenie z nr zamowienia na maila i Paypala doszlo swoja droga
o! to ide zobaczyc jeszcze raz
no juz i d... :(
nic, przezyje...
ale ciesze się ze wam się udalo
dacie ponosic jak was znam :)
zwł. te róze z lnem mnie interere ;)
obiecane dziecko w szale
http://images49.fotosik.pl/1321/72149b4e03032059med.jpg (http://www.fotosik.pl)
tu juz nie ma "białej farby " na rekach, na butach i na twrzy ;)
nie widać też skali zniszczń opr. stroju który jak to mówią najstarsi chinczycy
pink ;)
Aksamitka
14-02-2012, 15:50
Bardzo ładne! Ładniejsze od czarnych i ten skład :) Ja nie miałam czasu nawet zerknąć,ale szanse widać też nie były duże...
Naprawdę ładne! :love:
http://images49.fotosik.pl/1321/72149b4e03032059med.jpg (http://www.fotosik.pl)
tu juz nie ma "białej farby " na rekach, na butach i na twrzy ;)
nie widać też skali zniszczń opr. stroju który jak to mówią najstarsi chinczycy
pink ;)
:omg::omg::omg: WOW! Niezle:ninja: Tego sie u mnie tez obawialam:? Ale na szczescie maly zasnal u taty na brzuchu:love:
Dziewczyny!!!!
:bliss::bliss::bliss::bliss::bliss::bliss:
KUPILAM:love:
Gratuluję :mrgreen:
Ja patrzyłam z ciekawości co będzie, na szczęście mam już Eden Caprica, a róże mnie nie ruszają, SN zresztą też nie - więc nie wkurzałam się bardzo na to jak działała strona... A był dramat, widziałam róże w nowych produktach, 23 in stock, ale nawet nie udało mi się w nie wejść. Z tym że u mnie to się jeszcze nałożyło z ogólnie zdechniętą siecią, tu też nic nie działało...
PS: Niechcacy zamowilam JK Zen :ninja: Tyle ze tym razem ostaly sie tylko 5. No nic, bede musiala sie przylozyc do plecakow! ;)
Zen? Jaki to? Nie kojarzę...
mamaslon
14-02-2012, 16:30
Zen? Jaki to? Nie kojarzę...
http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=78&products_id=326
a bylo pare :)
http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=78&products_id=326
Niebrzydki... Przegapiłam zupełnie, może to i dobrze ;-)
mamaslon
14-02-2012, 17:54
Niebrzydki... Przegapiłam zupełnie, może to i dobrze ;-)
ja sie prawie na Róże spłukałam:lol:
wcale go nie widzialam:( nie bylo w nowosciach:( szkoda, ale i dobrze bo dwoch nowych chust to nawet walentynki nie tlumacza;)
mamaslon
14-02-2012, 18:51
wcale go nie widzialam:( nie bylo w nowosciach:( szkoda, ale i dobrze bo dwoch nowych chust to nawet walentynki nie tlumacza;)
:ninja:mówisz
ja się bardzo cieszę ze masz różyczki:love:
sobie ponoszę jak w kwietniu przyjedziesz, jak dasz na chwile...oczywiście ;)
piekne ci one
a teraz news dnia
brawa! po 40min. dostaam zawiniątko
torbe na zakupy oscha
oraz wkład
wkład przepiekny:heart:
jestem strasznie zadowolona
teraz ide to prać, w łapkach z namaszczeniem:ninja:
Foty! Foty! Foty!:ninja:
mamaslon
14-02-2012, 19:33
Foty! Foty! Foty!:ninja:
no postaram sie ale w tym swietle nie wiem czy cos wyjdzie:ninja:
o dobra, cos wyszło ale marnie
jutro lepsze :)
http://images38.fotosik.pl/1358/d897edaba44d00c9med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images38.fotosik.pl/1358/e49a019650f64e3cmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
śliczności! :love::love::love:nosiłaś już?
mamaslon
14-02-2012, 22:10
dzieki Karusku!
nie, dop. wyprałam
suszy się
jutro zamotam
to jak się podoba to jakos podjade z nią:kiss:
No na prawde sliczna!!!:love:
Mam nadzieje, ze bedzie nosila tak dobrze jak wyglada:thumbs up:
Fajowa!!!
PS: Dopiero teraz dojrzalam w tych wszystkich postach twoja core - aaa hahahahahaha :D :D
mamaslon
14-02-2012, 22:28
Fajowa!!!
PS: Dopiero teraz dojrzalam w tych wszystkich postach twoja core - aaa hahahahahaha :D :D
to się nie ma co się smiac ;)
dzieki Karusku!
nie, dop. wyprałam
suszy się
jutro zamotam
to jak się podoba to jakos podjade z nią:kiss:
czekam na wrażenia i zapraszam przy okazji ;)
Mamasłoń - piekna:love: Może i do mnie wpadniesz:ninja:
Kurka przydałaby się jakas ściąga dla platonicznych wielbicielek Oschy, wzory kojarzę dobrze ale juz nazw i składów dopasować nie umiem:roll:
Dzieki uprzejmości Tas mam okazję pomotać trochę Nouveau Oban ( tak mi się zdaje:duh:) - w realu wygląda dużooo lepiej niż na zdjęciach. Myslałam, że 50%lnu będzie grubasem a tu dośc cienką chusta ale cudnie trzymająca!
No i KLOPSIK :hide:
Mimo potwierdzenia na maila i potwierdzenia na Paypalu nie mam Rozyczek.
Wlasnie dostalam mejla od Oschy, jak im bardzo przykro z tego powodu :cryy::cryy:
Dziekuje za poklepanie po ramieniu :heart:
Wlasnie dostalam mejla od Oschy, jak im bardzo przykro z tego powodu :cryy::cryy:
No i ja tez:cryy: A juz sie tak cieszylam:hide: Powiedzieli mi, ze moge otrzymac za jakies 2 miesiace jak dotkaja:(
A widzisz, jednak moja wrozba sie sprawdzila... na nieszczescie Twoje i moje:mad: Wiec przytulam:kiss:
Ja tez przytulam :kiss:
Zostalam z ta sama propozycja, ale znajac galopujace gusta w chustach, nie wiem czy za dwa miesiace bedzie mi sie tak samo podobac jak dzis :bduh: :mrgreen:
mamaslon
15-02-2012, 12:52
eeee...jak to:shock:
osz choinka!:(
tule!!!
co!!! i Ty tez marlei!!!
no cos takiego!
strasznie mi przykro dziewczyny!!!!
ps
muszą cos z tym serverem zrobić bo to rozruchami grozi jak amerykanki ruszą ;)
Oj, niefajnie :( Ale wiecie - wiosna niedługo, może jakieś nowe piękności będą? :ninja:
No wlasnie nie wiem czy czekac te dwa miesiace na dotkanie, czy tez poprosic o zwrot pieniedzy - bo chusta to chusta ;) CO tydzien inna wychodzi. To co mi sie podoba teraz niekoniecznie bedzie robic u mnie szal za dwa miesiace. Dla przykladu: wlasnie odebralam paczke z Girasol Wraptaile z przedsprzedazy zamowionej w pazdzierniku - no i zgadnijcie co - zero emocji :duh::duh:
mamaslon
15-02-2012, 13:48
No wlasnie nie wiem czy czekac te dwa miesiace na dotkanie, czy tez poprosic o zwrot pieniedzy - bo chusta to chusta ;) CO tydzien inna wychodzi. To co mi sie podoba teraz niekoniecznie bedzie robic u mnie szal za dwa miesiace. Dla przykladu: wlasnie odebralam paczke z Girasol Wraptaile z przedsprzedazy zamowionej w pazdzierniku - no i zgadnijcie co - zero emocji :duh::duh:
no tak, juz ja dawno przeciez "przechorowałaś"...znam to
kurcze
ja bym tam rózyczki chciala, wiec jak zrezygnujesz to proszę o cynka :)
A ja jeszcze zadnej oschy nie macalam:( No i mi sie strasznie chce;) wiec mysle, ze wezme, tylko szkoda, ze to opoznienie;)
Mamaslon, jak Kamila sie zdecyduje brac swoje to mysle, ze my i tak sie jakos dogadamy;) Moze na dlugoterminowa wymianke, czy cos;)
mamaslon
15-02-2012, 14:00
A ja jeszcze zadnej oschy nie macalam:( No i mi sie strasznie chce;) wiec mysle, ze wezme, tylko szkoda, ze to opoznienie;)
Mamaslon, jak Kamila sie zdecyduje brac swoje to mysle, ze my i tak sie jakos dogadamy;) Moze na dlugoterminowa wymianke, czy cos;)
:mighty:
super!
a tu niespodziewajka :wink:
http://images41.fotosik.pl/1315/57e9f903caf40bcemed.jpg (http://www.fotosik.pl)
bardzo fajna jest
WOW:omg::omg::omg: Bardzo duzo zyskuje po zamotaniu:love::love::love::love::love:
mamaslon
15-02-2012, 14:16
WOW:omg::omg::omg: Bardzo duzo zyskuje po zamotaniu:love::love::love::love::love:
dobrze nosi
narazie to istna decha ale postaram sie ja podłamac do kwietnia :D!
dobrze nosi
narazie to istna decha ale postaram sie ja podłamac do kwietnia :D!
:kiss: No to jestesmy umowione;-)
:mighty:
super!
a tu niespodziewajka :wink:
http://images41.fotosik.pl/1315/57e9f903caf40bcemed.jpg (http://www.fotosik.pl)
bardzo fajna jest
Śliczna!!! Jakbyś puszczała ją w świat ( taaa) to pamiętaj o mnie:mrgreen:
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/showpost.php?p=1874914&postcount=339
Nosz pieeeeekna ta Chisaii Zen :love::love: No czemu po czemu ja za tymi rozami polowalam - w tym czasie z Zen zostala juz tylko 5-tka. Jak ja sie w nia wpakuje?
OT Na jakie wiazania na plecach starcza piatka ( ja rozmiar 42 i zupelnie plecako-nieuswiadomiona jestem). Bo o kieszonce to ja sobie moge pomarzyc... bu
Nosz pieeeeekna ta Chisaii Zen :love::love: No czemu po czemu ja za tymi rozami polowalam - w tym czasie z Zen zostala juz tylko 5-tka. Jak ja sie w nia wpakuje?
OT Na jakie wiazania na plecach starcza piatka ( ja rozmiar 42 i zupelnie plecako-nieuswiadomiona jestem). Bo o kieszonce to ja sobie moge pomarzyc... bu
Pamiętaj o mnie jakbyś jednak chciała puścić Zen dalej ;-)
A w temacie - plecak prosty zawiążesz na 100%. Plecak z koszulką na pewno nie, ja wiążę z 5 na styk, a w kieszonce w tym rozmiarze zostawały jeszcze ogony. Plecak z krzyżem - hm, możesz sprobować, mi schodzi na niego mniej niż na koszulkę... Na hanti też potrzeba więcej. Innych nie wiązałam, tyle wiem :)
Pamiętaj o mnie jakbyś jednak chciała puścić Zen dalej ;-)
A w temacie - plecak prosty zawiążesz na 100%. Plecak z koszulką na pewno nie, ja wiążę z 5 na styk, a w kieszonce w tym rozmiarze zostawały jeszcze ogony. Plecak z krzyżem - hm, możesz sprobować, mi schodzi na niego mniej niż na koszulkę... Na hanti też potrzeba więcej. Innych nie wiązałam, tyle wiem :)
Postaram sie pamietac :)
Wyczerpujaca odpowiedz - slicznie dziekuje! Jednymi slowy, plecak prosty :/
A plecak z krzyzem to jak sie nazywa z angielska? Jak to na jutubie znalezc?
tez mnie to dzis nurtuje, bo sie wlasnie bije z sama soba czy sobie welenke nabyc :) a ona wlasnie 5... ja z 5 wiaze prosty z tybetanem, ale dosc na styk- no i ja jestem, hmmm bo ja wiem - 36 chyba...
tez mnie to dzis nurtuje, bo sie wlasnie bije z sama soba czy sobie welenke nabyc :) a ona wlasnie 5... ja z 5 wiaze prosty z tybetanem, ale dosc na styk- no i ja jestem, hmmm bo ja wiem - 36 chyba...
No to czeka mnie emocjonujaca przesylka - bieznik, czy chusta :D
No to czeka mnie emocjonujaca przesylka - bieznik, czy chusta :D
eeeee, no nie jest tak zle;) ja w podobnym rozmiarze jak Ty i tez mam 5(jedna co prawda, ale mam:D) No i wiaze fajny plecaczek - podesle linka jak znajde:)
edit:
tu np. plecak z krzyzem: http://www.youtube.com/watch?v=fMl5CfwwKq8&feature=related
bardzom ciekawa, z gory dziekuje!
Postaram sie pamietac :)
Wyczerpujaca odpowiedz - slicznie dziekuje! Jednymi slowy, plecak prosty :/
A plecak z krzyzem to jak sie nazywa z angielska? Jak to na jutubie znalezc?
Plecak z krzyżem:
http://www.thebabywearer.com/articles/HowToO/WrapCrossCarryChestBelt.htm
A plecak prosty bardzo fajny jest, dobrze dociągnięty jest naprawdę ok :D
Jak wiążesz prosty z tybetanem, to plecak z krzyżem też powinnaś zawiązać :rolleyes:
Tak swoją drogą, ja tego wiązania nie lubię, bo węzeł mi się wbija w kościstą klatę:ninja:
Tak swoją drogą, ja tego wiązania nie lubię, bo węzeł mi się wbija w kościstą klatę:ninja:
ooo ja chyba cus takiego kiedys probowalam zrobic - mi na odwrot - cyc wyplywa na wierzch... malo apetycznie to wyglada :bduh:
Ja prosty juz z dwa razy probowalam i nie byl taki zly, cala w nim nadzieja
edit:
tu np. plecak z krzyzem: http://www.youtube.com/watch?v=fMl5CfwwKq8&feature=related
Ale to chyba nie jest typowy plecak z krzyżem? Tu na dziecku są dwie warstwy materiału, nie trzy (trzecia jest w formie pasa poprowadzonego dołem), i początek jest inny - jak do plecaka z koszulką, tj. jedna poła pod pachą, druga na ramieniu. Swoją drogą, muszę wypróbować, jest szansa że dziecko nie jest tak nisko jak w plecaku z krzyżem :mrgreen:
ooo ja chyba cus takiego kiedys probowalam zrobic - mi na odwrot - cyc wyplywa na wierzch... malo apetycznie to wyglada :bduh:
Ja prosty juz z dwa razy probowalam i nie byl taki zly, cala w nim nadzieja
Mi węzeł wychodzi tak wysoko, że nawet gdyby miał mi co wypływać, i tak byłoby niezagrożone poniżej :lol:
Jak wiążesz prosty z tybetanem, to plecak z krzyżem też powinnaś zawiązać :rolleyes:
ja wlasnie z krzyzem nie lubie, najwole prosty z tybetanem :D tylko sobie te welelnke obrzydzic probuje :ninja:
Ale to chyba nie jest typowy plecak z krzyżem? Tu na dziecku są dwie warstwy materiału, nie trzy (trzecia jest w formie pasa poprowadzonego dołem), i początek jest inny - jak do plecaka z koszulką, tj. jedna poła pod pachą, druga na ramieniu. Swoją drogą, muszę wypróbować, jest szansa że dziecko nie jest tak nisko jak w plecaku z krzyżem :mrgreen:
No nie taki typowy;) ale moim zdaniem fajny i dosc szybko sie wiaze:D No i dziec wysoko siedzi! co u nas jest podstawa:) innaczej jest afera;)
edit: a tu wszystkie;) z nazwami po andielsku:)
http://wrapababy.com/baby-wrap-video-instructions/
I jeszcze plecak Hanti:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=Pq3sg2ujoZ0
Nam nie za bardzo wychodzi, bo maly w miejscu nie chce siedziec, ale moze z czasem sie uda:)
ja wlasnie z krzyzem nie lubie, najwole prosty z tybetanem :D tylko sobie te welelnke obrzydzic probuje :ninja:
A która Cię tak kusi? :ninja:
A która Cię tak kusi? :ninja:
a ta:) (http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=286)
Ladna:) ale juz tylko 2,3,4 i 7 zostaly:(
No ładna, też się nad nią zastanawiałam, ale się powstrzymałam :mrgreen: Tylko na pewno będzie gryźć, nam to nie przeszkadza, ale ktoś bardziej wrażliwy chyba nie zdzierży :p
Marlei - jutro wypróbuję ten plecak z linka, bardziej mi się podoba niż typowy z krzyżem - tam włašnie Młoda jest za nisko... Chociaż węzeł zapewne też będzie mi się wbijał, jest na to jakaś inna rada niż "przytyć"? :ninja:
Ladna:) ale juz tylko 2,3,4 i 7 zostaly:(
na NM na mnie jedna 5 czeka jak sie zdecyduje (chyba sie zdecyduje, taka okazje przepuscic :hide:)
Kupuj, kupuj;)
niech Cie gryzie:D
A moja Noveau Ember jest już w Polsce, tylko nie wiem kiedy dotrę do mamy, żeby ją odebrać.
mamaslon
16-02-2012, 12:39
foty tej co tak zamieszała ostatnio:
http://naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?p=1875526#post1875526
Jako chyba jedna z nielicznych, ale nie podoba mi się.
Jakieś takie wyblakłe są... Ale to chyba kwestia zdjęcia, bo to dokładnie ta sama kombinacja co w Edenie, a on blady nie jest na pewno...
mamaslon
16-02-2012, 12:50
sadze ze te pierwsze 3 foty to jest to
a te zamotane nie wyszły
poczekamy, może ktos bedzie miał lepsze fotki:mrgreen:
mi sie podoba, bardzo:duh:
masakra, ja się wykonczę...muszę w piwnicy jakąś super hi-fi drukare do kasy zrobic:ninja:
Ja wolę jednak swoje Noel :) Lepsze zestawienie kolorystyczne, jak dla mnie.
Nie miałam takiego lnu w łapkach jeszcze. T_a_s czy to jest 4,2 czy 4,6? Zresztą zmierzę ;)
Dziewczyny zachorowałam - tasowy Eden jest niesamowity. Miękki len i nosi jak marzenie. Porównuję go z nastoletnim indio lnianym - wypada podobnie :)
Jestem chora tylko ceny :neutral:
Nie miałam takiego lnu w łapkach jeszcze. T_a_s czy to jest 4,2 czy 4,6? Zresztą zmierzę ;)
Dziewczyny zachorowałam - tasowy Eden jest niesamowity. Miękki len i nosi jak marzenie. Porównuję go z nastoletnim indio lnianym - wypada podobnie :)
Jestem chora tylko ceny :neutral:
To była 5 i zdaje się, że klasyczna, no może z 10cm dłuższa.
Taaa - czuję że na końcach wiążę. Zostają mi plecaki :) W każdym razie niesamowite są Osche:omg:
Ja zdecydowanie czekam na swoja;) bo na "zywo" jak zwykle bedzie ladniejsza niz na zdjeciach:D
Taaa - czuję że na końcach wiążę. Zostają mi plecaki :) W każdym razie niesamowite są Osche:omg:
Bo oni tak śmiesznie mają, że 5 to klasyczne 4.2, ale 6 to już podchodzą pod 5m. Miałam do tej pory dwie 6 i obie w okolicach 5m.
Bo oni tak śmiesznie mają, że 5 to klasyczne 4.2, ale 6 to już podchodzą pod 5m. Miałam do tej pory dwie 6 i obie w okolicach 5m.
Ja mam dwie 5 i jedną 6. I tak: bawełniano-lniana Eden Caprica 5, po praniu ma 4,2 niemal dokładnie. Bawełniana Nouveau Ember 5, po praniu się zbiegła i ma równo cztery metry. Wełniano-lniano-bawełniana JK Mistletoe 6 przed praniem miała chyba 4,9, ale na szczęście skróciła się i teraz ma 4,6.
Mam Noveau Ember, ale cudo, normalnie najpiękniejsza ze wszystkich :love:
Aksamitka
16-02-2012, 19:56
Mam Noveau Ember, ale cudo, normalnie najpiękniejsza ze wszystkich :love:Dochodzę do tego samego wniosku :-) I chmurki też są fajne :-) Jednym słowem chciałabym :-)
mamaslon
16-02-2012, 20:03
:mighty:fotki!
moze cieć pod koniec dnia bedzie chciał się zaplecaczkowac:ninja:
dzieć, proszę cię:mrgreen:
Aksamitka
16-02-2012, 20:05
:mighty:fotki!
moze cieć pod koniec dnia bedzie chciał się zaplecaczkowac:ninja:
dzieć, proszę cię:mrgreen:Jaki cieć???? Aaa dzieć :lol: Ale ja tez jestem zdesperowana to się przyłączę-foty proszę :mighty: :D
mamaslon
16-02-2012, 20:09
Jaki cieć???? Aaa dzieć :lol: Ale ja tez jestem zdesperowana to się przyłączę-foty proszę :mighty: :D
bauahahha
pardą
dzieć!!!
dzieciak, dzieciatko kochane!!!
ps:
ten kolor moze byc bombowy!
Aksamitka
16-02-2012, 20:28
To czekamy :)
He, he, wątek powinien mieć tytuł Oschamaniaczki ;)
Udało mi się zawiązać córę, ale strasznie się wyrywała, mam nadzieję, że to tymczasowe, bo ja takie piękności mam.
http://images50.fotosik.pl/1381/6ba1182293a094a6med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images43.fotosik.pl/1373/7ae4eef4b51baf44med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images38.fotosik.pl/1362/b26ea24ea7530da2med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Chusta gruba, zwarta, troszkę sztywna, ale to dlatego, że przed praniem, na pewno będzie bardzo dobrze nosić.
Aksamitka
16-02-2012, 20:29
Łaaa! Cuudo! :love:
Stoję :hide::mrgreen:
mamaslon
16-02-2012, 20:32
:sick::love:
wow! ten kolor!!!
ps
t_a_s nowy fryz :ninja:?
ps2: ja się ostatnio zorietowałam ze juz "steryczka" jestem
:sick::love:
wow! ten kolor!!!
ps
t_a_s nowy fryz :ninja:?
Nie, włosy mi odrastają i wyglądam, jak strach na wróble, ale mąż nie pozwala mi ściąć.
mamaslon
16-02-2012, 20:35
Nie, włosy mi odrastają i wyglądam, jak strach na wróble, ale mąż nie pozwala mi ściąć.
:ninja:hmm...wygląda dobrze:mrgreen:
Udało mi się zawiązać córę, ale strasznie się wyrywała, mam nadzieję, że to tymczasowe, bo ja takie piękności mam.
Chusta gruba, zwarta, troszkę sztywna, ale to dlatego, że przed praniem, na pewno będzie bardzo dobrze nosić.
Albo nawet Oschołomki ;)
W temacie - ślicznie Wam ! My wczoraj tuliłyśmy się w NE. Po praniu dalej jest trochę sztywna i chropowata, ale powoli mięknie i robi się przyjemniejsza :) No i nosi faktycznie ładnie, chociaż ja mam na stanie dopiero niespełna 10 kilo :)
http://images50.fotosik.pl/1381/6ba1182293a094a6med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images43.fotosik.pl/1373/7ae4eef4b51baf44med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images38.fotosik.pl/1362/b26ea24ea7530da2med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Piekna:heart::beat: i Wam w niej super! A ten czarny z bordo to taki klasyk:love: bardzo elegancko:thumbs up:
Ale chyba Oscha NM to bedzie niewypal:hide: Mysle, ze nie wiele osob sie skusi:ninja: Ja odpadam:roll: a ktoras z Was bierze?
mamaslon
16-02-2012, 23:36
ja odpadam też:lol:
ja odpadam też:lol:
ciekawe dlaczego:ninja::lool:
Ale chyba Oscha NM to bedzie niewypal:hide: Mysle, ze nie wiele osob sie skusi:ninja: Ja odpadam:roll: a ktoras z Was bierze?
Stanowczo nie, wyjątkowo nieudany wzór IMO ;-)
mamaslon
17-02-2012, 00:15
Stanowczo nie, wyjątkowo nieudany wzór IMO ;-)
o! dokładnie dlatego:ninja: ;)
no i jestem totalnie pod kreska:lool:
Mi nie odpowiada wersja kolorystyczna, ale myślę, że mamy z NM się skuszą.
Dobra wiadomosc na facebooku:applause:
beda na zamowienie: Roses Ember & Caprica, Nouveau Ember and Strato Caprica - wiec szykujcie kase! i to szybko:ninja:
A tu wiadomosc:
Oscha Slings (http://www.facebook.com/pages/Oscha-Slings/200747609963184)
We're going to open some of the Winter Solstice Collection, using the red warp, to pre-orders for this weekend only. We want to give people the chance to pre-order but we'd also like to get moving with this one as we've other things in the pipeline, hence the short time it will be open for. Don't worry if you miss it or aren't able to purchase right now as we will be making a few extras. We're asking for the full payment, including postage just to keep everything simple.
Aksamitka
18-02-2012, 01:32
Dobra wiadomosc na facebooku:applause:
beda na zamowienie: Roses Ember & Caprica, Nouveau Ember and Strato Caprica - wiec szykujcie kase! i to szybko:ninja:
A tu wiadomosc:Tłumacz mnie dobija :ninja:
Po rodzinnej naradzie kompromis: Czerwone chmurki :mrgreen: Na inne postaram się nie patrzeć :mrgreen:
No chyba,ze zrobimy drugą naradę :twisted:
No i co ja mam teraz zrobić :omg: Tak bardzo podobają mi się chmurki, ale mam Eden w tej kombinacji kolorystycznej już, i składzie... Kupić chmurki, sprzedać Eden? Aaaa!
mamaslon
18-02-2012, 10:17
o mamo! no po prostu nowa moda z tym pre-orderem:lol:
nagle się wszystkie firmy na to rzuciły:ninja:
dobrze ze nie ma SN bo bym cierpiała bardziej:lol:
kasy nie wyprodukowałam niestety:cryy:
livada, a w sumie dlaczego nie:)!
Chmurki:heart: Brałabym w ciemno.... tylko ta cena:(
Myślicie, że z czasem na bazarkach będą tańsze bo tracę nadzieję na własną Osche:-(
Uwaga dziewczyny - juz sa w limitowanej ilosci:bliss::
Strato Caprica: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=317
Roses Ember: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=303
Nouveau Ember: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=311
Roses Caprica: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=331
No i kusi mnie bardzo Roses Ember:hide: i co ja mam teraz zrobic:roll:
Kochane jakby któraś z Was chciała puścić coś w świat w rozsądnej cenie to piszcie:mrgreen: najchetniej to bym Strato Caprica przygarnęła:heart:
Chmurki:heart: Brałabym w ciemno.... tylko ta cena:(
Myślicie, że z czasem na bazarkach będą tańsze bo tracę nadzieję na własną Osche:-(
Właśnie się zastanawiam, ale wydaje mi się, że póki będzie ich w Polsce bardzo niewiele, to nie będą za bardzo tracić na wartości...
Kochane jakby któraś z Was chciała puścić coś w świat w rozsądnej cenie to piszcie:mrgreen: najchetniej to bym Strato Caprica przygarnęła:heart:
A ktoś w ogóle miał u nas Strato Caprica z pierwszeg rzutu? Nikt się nie chwalił w każdym razie :ninja:
Uwaga dziewczyny - juz sa w limitowanej ilosci:bliss::
Strato Caprica: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=317
Roses Ember: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=303
Nouveau Ember: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=311
Roses Caprica: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=331
No i kusi mnie bardzo Roses Ember:hide: i co ja mam teraz zrobic:roll:
Też już widziałam, myślę, myślę... Grr, za dziesięć tygodni, akurat na moje urodziny... Może to znak? :ninja:
A ile kosztuje przesyłka?
Nie, nawet nie powinnam tego roważać.....chociaż jakbym sprzedała amitole i aare to mogłabym zaszaleć:hide:
Livada - kup chmurki a jak się znudzisz to mi sprzedasz:ninja:
A ile kosztuje przesyłka?
Nie, nawet nie powinnam tego roważać.....chociaż jakbym sprzedała amitole i aare to mogłabym zaszaleć:hide:
Livada - kup chmurki a jak się znudzisz to mi sprzedasz:ninja:
Przesyłka zwykle 13 funtów :-)
Ja już prawie sobie wytłumaczyłam, że mogę kupić chmurki ;-) Teraz myślę intensywnie czy 4 czy 5...
Oj nie, koniecznie 6:mrgreen:! Bardziej uniwersalna:ninja:
Ja mam prawie same 5 i strasznie żałuję bo na bardziej zaawansowane plecaki mi ledwo starcza, a nie lubie wiązac na ogonach:roll: A może muszę się bardziej do nich przyłozyć:hide:
mamaslon
18-02-2012, 12:50
Oj nie, koniecznie 6:mrgreen:! Bardziej uniwersalna:ninja:
Ja mam prawie same 5 i strasznie żałuję bo na bardziej zaawansowane plecaki mi ledwo starcza, a nie lubie wiązac na ogonach:roll: A może muszę się bardziej do nich przyłozyć:hide:
ale w oschy 6stka to 5metrow! ech...to troche duzo
choc w sumie racja, ze jedna 6stka sie przyda
zwl. z lnem, na starsze dziecko(okolo4lata) coby sobie plecak ekstra nosny zrobic ;)
ale w oschy 6stka to 5metrow! ech...to troche duzo
choc w sumie racja, ze jedna 6stka sie przyda
zwl. z lnem, na starsze dziecko(okolo4lata) coby sobie plecak ekstra nosny zrobic ;)
No właśnie dla mnie 6 to dużo, zwłaszcza dłuższe 6 (choć mój JK skurczył się w praniu do 4,6 równo)... Chociaż plecak z koszulką z 5 wiążę na styk :-)
Livada kupujesz chmurki, a gdzie sa dostepne?? Tez bym je chciala, jedyna chusta z welna jaka mi wpadla w oko, szkoda tylko, ze taka droga.
Livada kupujesz chmurki, a gdzie sa dostepne?? Tez bym je chciala, jedyna chusta z welna jaka mi wpadla w oko, szkoda tylko, ze taka droga.
Tu jest: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=317 tyle, ze to len+bawelna;)
Noveau Ember nosi cudnie, piękna chusta, warta grzechu :)
mamaslon
18-02-2012, 14:07
No piekna i ta też:
Tu jest: http://www.oschaslings.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=317 tyle, ze to len+bawelna;)
nie, nie moge na nia patrzeć :)
hihi
taka ładna!
Noo czerwone rozyczki ladnie schodza!!
Bardzo ladne te czerwone chmurki.
Aksamitka
18-02-2012, 18:43
Kurczaki!!!! Z kasą deczko krucho:rolleye:. Do kiedy ta przedsprzedaż? :ninja:
mamaslon
18-02-2012, 19:02
Kurczaki!!!! Z kasą deczko krucho:rolleye:. Do kiedy ta przedsprzedaż? :ninja:
do jutra:roll:
tylko weekend
ale cos tam wspomniała na fb ze nie 3ba sie martwic bo cos tam coś
czyli dotka lekko wiecej
choc najwygodniej jest kupic teraz...pozniej znowu serwer panie:duh:
Aksamitka
18-02-2012, 19:05
do jutra:roll:
tylko weekend
ale cos tam wspomniala ze nie 3ba sie martwic bo cos tam coś
czyli dotka lekko wiecej
choc najwygodniej jest kupic teraz...pozniej znowu serwer panie:duh:Dzięki :-)
A poza tym za chwilę obudzi się ameryka:) więc albo teraz albo moze nie być rozmiarów.
Do mnie lecą alto nebula z Alaski i tak by te strato pasowały....
Hmm..aaa
no proszę wywołałam wilka z lasu. już serwer im mieli:D
mamaslon
18-02-2012, 20:55
A poza tym za chwilę obudzi się ameryka:) więc albo teraz albo moze nie być rozmiarów.
Do mnie lecą alto nebula z Alaski i tak by te strato pasowały....
Hmm..aaa
pochwal sie koniecznie!
edit: roz juz 86tylko :)
Och Alto Nebula jest boska:heart:
No pisałam Ci na privie że już oczekuje na nowość:)