Zobacz pełną wersję : Oschafanki ;)
Strony :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
no i zdjecia sa:)
Dzieki Zoana!!:)
EDIT: i jeszcze strato Aequus jest z 46% welny:(
Aksamitka
13-09-2012, 20:47
Noveau :love::love::love:
I te jasne róże:love::love::love:
Ja chcę trójeczkę!!! :rolleye:
Albo kółkową...
albo skrawek! :love:
Edit:Noveau Barley najbardziej :-)
no i zdjecia sa:)
Dzieki Zoana!!:)
EDIT: i jeszcze strato Aequus jest z 46% welny:(
ano tak pominęłam chmurki
już dodałam zdjęcie
ale dlaczego taka smutna mina? że z wełną?
ale dlaczego taka smutna mina? że z wełną?
Ja welenki nie lubie:( a tym bardziej gryzacej!!;) ale to i dobrze, bo paypal bedzie szczesliwy!
Ja welenki nie lubie:( a tym bardziej gryzacej!!;) ale to i dobrze, bo paypal bedzie szczesliwy!
jak upolujesz zawsze możesz wymienić na coś fajnego ;)
jak upolujesz zawsze możesz wymienić na coś fajnego ;)
Mnie polowanie za bardzo stresuje;) wiec z ulga bede sie przygladac szalenstwu:D
Te rude róże fajne :mrgreen:.
Wrzucą wszystkie te chusty jednego dnia na stronę czy będą dawkować?
No dobra odszczekuję się - podobają mi się chmurki ale umiarkowanie :ninja:
I doszły też biedronki
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304681_427036614000948_2125307750_n.jpg
i nawet nawet jak na biedronki
a te róże cynamonowe to mi do bólu przypominają farbowane elfy Kamili :hmm:
Aksamitka
13-09-2012, 21:36
Pierwsze biedronki,które mi się podobają ;)
mamaslon
13-09-2012, 21:39
ja tylko moge zrobic uf
bo ja zlota baba nie jestem:ninja:
birdrony nie dla mnie...w ogole to tylko to sn jakos dziwnie no i strato lato, ale chyba fiolet nati mi bardziej pasi
hmmm... suma sumarum postrzelam, ale czy cos trafie:sick:
Pierwsze biedronki,które mi się podobają ;)
prawda? :mrgreen:
Mamaslon - ja myślałam żem złota ale po analizie kolorystycznej wyszło że absolutnie nie, ku zdziwieniu ogółu :twisted: tak więc i mnie lżej na sercu
mamaslon
13-09-2012, 22:01
prawda? :mrgreen:
Mamaslon - ja myślałam żem złota ale po analizie kolorystycznej wyszło że absolutnie nie, ku zdziwieniu ogółu :twisted: tak więc i mnie lżej na sercu
:lool::kiss:
ufff nic mnie nie rusza tylko ta pierwsza czerwono-czarna ale to wełenka. Czy one wszystkie gryzą?
Ładne czekoladowe róże ale kiepsko bym w nich wyglądała:hmm:
Na FB napisali, że będa jeszcze 2:)
Hm... Chmurki całkiem całkiem, i róże TS, reszta tak średnio... Zobaczymy :mrgreen: Chociaż jutro warunków do polowania nie mam, a pewnie wypuszczą to co mi się podoba :duh:
Jutro maja wypuścić 4 wzory.... a ja jeszcze kasy na pp nie przelałam:hide: mozna to zrobić jakos ekspresowo:hmm:
greeneddie
13-09-2012, 22:13
Jutro maja wypuścić 4 wzory.... a ja jeszcze kasy na pp nie przelałam:hide: mozna to zrobić jakos ekspresowo:hmm:
Tak - w ciągu paru minut masz na koncie :)
Czyli teoretycznie moge polować a jak się uda to na drugiej stronie zrobię przelew na pp i będę kontynuować zakupy u oschy? Da radę tak? Chyba, że za przelewanie ze swojego konta na pp i odwrotnie nie ma prowizji to wtedy luz, ale nie chcę tam kisić kasy jeśli polowanie się nie uda...
milorzab
13-09-2012, 22:20
o rety, dużo mi się podoba
mąż dla mnie poluje jutro
jeśli będzie coś z listy
Dobra, o której rzucą mięso? :ninja: Bo nawet nie wiem czy próbować rozkminiać, która chusta jak się nazywa i z czym jest :rolleye:
greeneddie
13-09-2012, 22:31
Czyli teoretycznie moge polować a jak się uda to na drugiej stronie zrobię przelew na pp i będę kontynuować zakupy u oschy? Da radę tak? Chyba, że za przelewanie ze swojego konta na pp i odwrotnie nie ma prowizji to wtedy luz, ale nie chcę tam kisić kasy jeśli polowanie się nie uda...
Niestety nie - zanim pieniądze przejdą na konto, nie będzie już chusty, którą chciałaś kupić ;)
Kasę musisz mieć od razu na PayPal-u ;)
Aksamitka
13-09-2012, 22:33
Przelej dzisiaj :) Na jutro będzie jak znalazł :mrgreen:
Jak nie upolujesz-przelejesz z powrotem z PP na konto :-)
czy oscha wszystko wrzuca na raz, czy to program na najbliższych kilka miesięcy? :ninja: kto się zna? Bo nie chcę dostać zawrotu głowy, jakbym jednak była przy komputerze (choć pewnie nie będę :-?)
dziewczyny, wełenkowe Nouveau, które mam, gryzie bardziej niż didki, ale nosi fantastycznie, IMO lepiej niż jakakolwiek wełna didka, którą miałam (łącznie z moimi ukochanymi stendhalem i rybkami hoernum)! I szczerze powiem, że mam w nosie, że gryzie, tym bardziej, że i tak na zimę, więc na bluzeczkę/sweterek i wcale nie poczujemy na gołej skórze tej wełenki ;)
edit: muszę sobie zrobić listę co z czym i zdecydować, co wybieram :rolleye:
mamaslon
13-09-2012, 23:04
kolejne 2wie nic specjalnego
choc wole fiolet od kolorów zdechłej jesieni ;) sory babeczki:lol:
Coś mi się spodobało jednak:hide:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391767_427052757332667_490413439_n.jpg
szkoda że bawełna only:(
Kurcze, ten eden piekny... ale bawelna:( Choc moze sprobuje;)
Zobaczymy!
Aksamitka
13-09-2012, 23:38
Coś mi się spodobało jednak:hide:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391767_427052757332667_490413439_n.jpg
szkoda że bawełna only:(O kurczaki!! Pierwszy eden,który trafił w moje serce :love::love::omg:
dziewczyny, ale nie przy wszystkich chustach na FB jest skład, czy ja kiepsko patrzę?
np. strato aequus
Aksamitka
13-09-2012, 23:49
dziewczyny, ale nie przy wszystkich chustach na FB jest skład, czy ja kiepsko patrzę?
np. strato aequusPrzy wszystkich nie widziałam.
np. strato aequus
46% wełny :-)
dobra, już widzę, że jak się wejdzie w pierwsze zdjęcie każdej, to z boku jest skład,
stratos jest z wełna
edit: livada mnie ubiegła ;)
Aksamitka
14-09-2012, 00:04
dobra, już widzę, że jak się wejdzie w pierwsze zdjęcie każdej, to z boku jest skład,
stratos jest z wełna
edit: livada mnie ubiegła ;)Zaraz pójdę Twoim śladem :-)
Ponawiam pytanie: kiedy dokładnie? Godzinę, godzinę mię podajcie :mighty:bo przekrwionymi oczami nie widzę nigdzie info.
Ponawiam pytanie: kiedy dokładnie? Godzinę, godzinę mię podajcie :mighty:bo przekrwionymi oczami nie widzę nigdzie info.
haha dużo byś chciała:) Godziny brak, szmaty mają być jutro po południu....
obawiam się, że nie Ty jedna ;)
nie wiem, czy śniłam, czy gdzieś mi mignęła wiadomość, że ich serwer sobie nie radzi z nawałem klientów, w związku z czym nie podadzą godziny, żeby serwer nie padł po naporem chętnych
Aksamitka
14-09-2012, 00:13
obawiam się, że nie Ty jedna ;)
nie wiem, czy śniłam, czy gdzieś mi mignęła wiadomość, że ich serwer sobie nie radzi z nawałem klientów, w związku z czym nie podadzą godziny, żeby serwer nie padł po naporem chętnychBolesne aczkolwiek skuteczne:lool:
Edit : Popołudnie liczy się od dwunastej? :ninja:
Może i dobrze, poczatuję dopóki będziemy w domu :roll: Pytanie techniczne, bo mam pp podpięty pod konto, ale słabo się na nim wyznaję :hide: Jeśli mam na pp owym pieniądz w walucie innej niż funt, to kupować za funty mogę, pp przewalutuje?
Aksamitka
14-09-2012, 00:22
Może i dobrze, poczatuję dopóki będziemy w domu :roll: Pytanie techniczne, bo mam pp podpięty pod konto, ale słabo się na nim wyznaję :hide: Jeśli mam na pp owym pieniądz w walucie innej niż funt, to kupować za funty mogę, pp przewalutuje?Tak,przeliczy :-)
Dziękować. Zatem idę spać ukojona. A jutro z umysłem bystrym, ręką szybką i rozgrzanym pp waruję przy kompie. Mniej więcej do... 14:30 :roll::duh::thumbs down:
mamaslon
14-09-2012, 00:37
:kiss:
alifi
przynajmniej masz szanse
ja caly dzien w pracy
do tego w najbardziej neuralgicznych godzinach bedzie sajgon:lol:
Aksamitka
14-09-2012, 00:43
:kiss:
alifi
przynajmniej masz szanse
ja caly dzien w pracy
do tego w najbardziej neuralgicznych godzinach bedzie sajgon:lol:Ja największy neuralgiczny moment mam na koncie :-) W domu jestem :-) Albo lepiej wyjdę...
greeneddie
14-09-2012, 00:44
Mnie też jutro nie ma cały dzień :(
Ja mam różnicę czasu i żeby warować od 12, muszę wstać o 6 :bduh:. Muszę się z dzieckiem umówić, żeby mnie obudziła.
Noveau :love::love::love:
oj tak, zwlaszcza to zlotawe... cholera, obiecalam mlodemu biblioteke jutro :duh: moze go przekonam na sobotni wypad :ninja:
mamaslon
14-09-2012, 09:11
Ja mam różnicę czasu i żeby warować od 12, muszę wstać o 6 :bduh:. Muszę się z dzieckiem umówić, żeby mnie obudziła.
:lool:
a z tym neuralgicznym punktem na koncie, to po wczorajszym zamowieniu minerałek tez w sumie nie wiem czy mnie stać:lool:
a ja z 40 GBP na pp cieszę się, że nie mam za co polować :D
ale jakoś mnie nie kręcą żółcie, brązy itp. żadna mnie nie powaliła na kolana - Oscha dziękuję za wolność w dniu dzisiejszym :lool:
kurcze, wszystko co mi sie podoba to bawelna :-? w sumie W ma troszke ponad 10 kilo ciagle, ale zawiedziona jestem lekko... bawelna nosi super, ale przyszlosciowo trzeba myslec ;)
ale ze za oknem listopadowo-szaro-buro-i-ponuro, to biblioteka zostala przelozona na jutro :ninja: .to moze sprobuje te najladniejsza bawelne trafic :whistle:
kurczaki straszliwie mi sie ta jasna - warkocz podoba! buuuuuuuu i nie mam jak polowac :( za chwile ruszamy w droge buuuuuu :( jak by sie komuś udało upolować to już sie w kolejke ustawiam! 3 lub 5 mi sie marzy!
Dziewczyny a wedlug jakiego czasu to wszystko ma się wydarzyć? -1godz?
jest info na FB: This afternoon we will be listing Starry Night Vespers, Japanese Knot Mell, Braid Rosehip and Nouveau Honeycomb
oj, żebym mogła capnąć ten braid, szalenie mi się podoba!
ja też na braida chcę zapolować... tylko kurka co znaczy po południu???
milorzab
14-09-2012, 13:12
ja na vespersa będę polować, najbardziej był chciała chmury, jak się uda:roll:
moje nouveau... i ta welna, ktora coraz bardziej mi sie podobac zaczyna... a jak znam moje szczescie, to akurat bedzie "mamo kupa" albo cos rownie atrakcyjnego w tym samym czasie :ninja:
ja też na braida chcę zapolować... tylko kurka co znaczy po południu???
cos miedzy 12-18.00 - czesto i gesto znikaja w ciagu 2min - tak jak u Nati - choc czytalam, ze utkali troche wiecej niz poprzednich rzutow
OT - patrzcie co znalazłam
do różyczek juliet albo foxglove jak znalazł :mrgreen:
http://www.51015kids.eu/media/photos/22/m/5/30/sam/1/150x225.jpg
OT - patrzcie co znalazłam
do różyczek juliet albo foxglove jak znalazł :mrgreen:
http://www.51015kids.eu/media/photos/22/m/5/30/sam/1/150x225.jpg
Juz bylo;) jakies 2-3 strony temu:D
Juz bylo;) jakies 2-3 strony temu:D
uuuuu ale dubel ;) no nic - zniosę to z honorem haha! :D - 6 stron temu, wtedy akurat mnie nie było
czy ktoś już męczy klawisz f5 ? :lol:
patrząc na mały ruch tutaj pewnie większość męczy ;)
ja... czego nienawidze... co za problem utkac tych szmat wiecej?? nie cierpie polowan, pierwszy raz w zyciu sie staram - bo mi sie podoba bardzo nouveau - ale cos mi sie wydaje, ze to pierwszy i ostatni raz...
edit: podpowiedzcie jeszcze, czy lepiej meczyc f5 na stronie startowej, tej z nowosciami czy to w ogole nie ma znaczenia???
a moja Zuza przeziębiona i nie chce mi z rąk zejść
obiad w lesie(czyt.chyba wcale nie będzie :lol: )
w domu burdel
a ja przy kompie :lool:
a najgorsze jest to,że pewnie i tak przegapię
ja... czego nienawidze... co za problem utkac tych szmat wiecej?? nie cierpie polowan, pierwszy raz w zyciu sie staram - bo mi sie podoba bardzo nouveau - ale cos mi sie wydaje, ze to pierwszy i ostatni raz...
edit: podpowiedzcie jeszcze, czy lepiej meczyc f5 na stronie startowej, tej z nowosciami czy to w ogole nie ma znaczenia???
Najlepiej na nowosciach siedziec:D
a ja dzis luz:lool:
a moja Zuza przeziębiona i nie chce mi z rąk zejść
obiad w lesie(czyt.chyba wcale nie będzie :lol: )
w domu burdel
a ja przy kompie :lool:
a najgorsze jest to,że pewnie i tak przegapię
ja mam loooz. starsze z ojcem w Pl, mlodsze wierci wiertarka :D:D pomieszkujacy nastolatek jeszcze nie wrocil. dla niego sa gotowe tortelini, jak zdaze to dla nas zrobie nalesniki, jak nie - to bedzie makaron znowu ;)
A mój Jaśko ma anginę i wysoką gorączkę :frown
ja już powoli wymiękam, za 20 min muszę wyjść:(((
Idę:( Gdyby któraś kupiła braida i jednak go nie chciała to ja chetnie...:roll:
Zła jestem tyle czasu i nic:(
miłorząb - umawiam się na macanie Twojej SN. Poślę chmurki wzamian. Niestety sobie na nic nie poluje :( Wrzesień nas wykończył za to bedzie auto więc mogę wybaczyć sobie że nie będzie kolejnej szmaty.
to czekanie robi się już strasznie nudne
to czekanie robi się już strasznie nudne
i dziec mi sie zaczyna buntowac... bez jaj, ile mozna czekac :nono:
milorzab
14-09-2012, 17:05
miłorząb - umawiam się na macanie Twojej SN. Poślę chmurki wzamian. Niestety sobie na nic nie poluje :( Wrzesień nas wykończył za to bedzie auto więc mogę wybaczyć sobie że nie będzie kolejnej szmaty.
Ja też wierzę w mojego męża.
milorzab
14-09-2012, 17:06
Jeszcze nic było, a już padł serwer?
Jeszcze nic było, a już padł serwer?
sa i padl, zesz no...
Mialam w koszyku 5-ke z welna, gotowa placic, paypal zmienil walute i zabil mnie cena - prawie 190 dolarow!
Odpuscilam sobie.
A pierwszy raz udalo mi sie trafic dokladnie w moment kiedy wypuscili.
Chcialam wiec chociaz 2-ke, ale juz sie nie dalo.
Mam gdzies takie serwery!
no właśnie widziałam, wrzuciłam do koszyka i mnie wywaliło :(
mam nouveau i welne. welne chyba, bo moj rozmiar ma -2 na stanie, wiec chyba ktos nie dostanie... wywalalo mnie tysiacpincet razy, mam nadzieje, ze warto bylo...
noveau to chyba ze 20 sztuk jeszcze jest
coś nie schodzi
Ja mam dwa braidy 6. Najbardziej to chciałam SN, ale się nie dopchałam.
teraz to juz out of stock
tylko noveau została i kółkowych kilka
Ale chyba nie było różyczek? :hmm:
Tym razem się nie udało.
mam braid 5 a SN nie zdążyłam :hide:
Ale chyba nie było różyczek? :hmm:
Tym razem się nie udało.
rozyczek dzis nie.
Miałam w koszyku Braida 4 i SN 6, ale wywaliło się milion raz, potem SN zniknęło ale walczyłam jeszcze o wełenkę, i guzik, nic nie mam w końcu... :twisted:
mnie wywalało też na poziomie PP i "zapłać":twisted:
milorzab
14-09-2012, 17:29
Walczyłam i nic nie kupiłam.
Padało i padało...
Ani razy nie doszłam do PP.
Jakby ktos mial sn to ja bardzo prosze o jedna dla mamyslon:D :lool:
ja mam braid rosehip 6
SN nie dałam rady
miałam jescze noveau w koszyku ale się rozmyśliłam,poczekam na następny rzut
Jakby ktos mial sn to ja bardzo prosze o jedna dla mamyslon:D :lool:
właśnie dla Niej próbowałam ale "ni dy rydy" ech
nawet kólkowe zwiały
znaczy pierwszy raz w zyciu mialam polowaniowego farta???
ale dziekuje, postoje - wiecej polowan nie chce. nuuuda, nuuuda a potem koncowka jak z horroru - to nie na moje nerwy. i oczywiscie jak sie pojawily, to wyciagalam zza kanapy zagubione skarpetki, cud jakis, ze podeszlam sprawdzic czy to nie juz :rolleye:
milorzab
14-09-2012, 17:41
znaczy pierwszy raz w zyciu mialam polowaniowego farta???
ale dziekuje, postoje - wiecej polowan nie chce. nuuuda, nuuuda a potem koncowka jak z horroru - to nie na moje nerwy. i oczywiscie jak sie pojawily, to wyciagalam zza kanapy zagubione skarpetki, cud jakis, ze podeszlam sprawdzic czy to nie juz :rolleye:
No coś Ty?
A płaciłaś PP?
Gdybyś jakims cudem nie chciała to pamiętaj o mnie:)
Zła jestem bo oczywiście przez 2 godz siedziałam i klikałam f5 doprowadzając dzieci do szału a potem musiałam juz iść po starszego do szkoły:-? Nie moga podać normalnie godziny:mad: A tak chciałam czerwona wełenkę:cry:
No coś Ty?
A płaciłaś PP?
pp... wywalalo mnie, wracalam, wywalalo, wracalam, wywalalo... najpierw przy dodawaqniu do koszyka, potem przy placeniu. ale dzielna bylam ;) i w koncu mi sie udalo zaplacic nawet, choc tez z przebojami... potwierdzenie przyslali, zobaczymy co z tego bedzie....
Mnie wywaliło jak nacisnęłam confirm order i już myślałam, że nic z tego nie będzie. Ale potwierdzenie przysłali, więc chyba jest ok.
milorzab
14-09-2012, 18:05
pp... wywalalo mnie, wracalam, wywalalo, wracalam, wywalalo... najpierw przy dodawaqniu do koszyka, potem przy placeniu. ale dzielna bylam ;) i w koncu mi sie udalo zaplacic nawet, choc tez z przebojami... potwierdzenie przyslali, zobaczymy co z tego bedzie....
mnie wywalało tyle razy, walczyłam póki były
no nic, tylko szkoda dnia:(
Mnie wywaliło jak nacisnęłam confirm order i już myślałam, że nic z tego nie będzie. Ale potwierdzenie przysłali, więc chyba jest ok.
mnie chyba ze trzy razy na tym etapie... utkali by tego wiecej, skoro i tak jest taki popyt i tyle..
Jak by ktos mial Braid welenke na zbyciu, to jam chetna - mam fajne wymianki i troche PP :mrgreen:
Jak by ktos mial Braid welenke na zbyciu, to jam chetna - mam fajne wymianki i troche PP :mrgreen:
Kamila ja jak nie pokocham to się uśmiechnę do Cię ;)
to ja chyba o tyle miałam szczęście, że nie spędziłam dnia przy kompie, tylko przez przypadek trafiłam na wypust, ale niestety też mnie wywalalo.. Poczekam na te róże może się uda:)
milorzab
14-09-2012, 19:27
Jakby się komuś vespers nie spodobał, to ja go czule przytulę
dziewczyny a ma ktos u nas różyczki zen?
dziewczyny a ma ktos u nas różyczki zen?
Agut i Karusek mają o ile nie sprzedały ;)
dzięki Zoana:kiss: mam dzisiaj oschowego doła i szukam pocieszenia:cry:
Spróbowałabym ich choć czasowo, albo wymieniła za "COŚ";)
dzięki Zoana:kiss: mam dzisiaj oschowego doła i szukam pocieszenia:cry:
Spróbowałabym ich choć czasowo, albo wymieniła za "COŚ";)
a te różyczki co mają być dopiero podobają Ci się?
może na nie spróbuj zapolować ;)
Ładne są, nawet bardzooo, ale one bawełniane:(
Ładne są, nawet bardzooo, ale one bawełniane:(
aaaaaaaa no tak
ale podobno bawełna oszowa dobrze nosi
poza tym zawsze można spróbować się wymienić ;)
szał pał normalnie teraz to tylko Oscha za Oschę więc warto jakąkolwiek upolować ;)
mój M. Jak się dowiedzial ile osze chodzą na ebayu to mówił że było wszystkie brać- na kredyt :lool:
Aksamitka
14-09-2012, 22:31
A kiedy będzie ta reszta? :ninja: :)
greeneddie
14-09-2012, 22:52
Gratuluję udanych polowań :applause:
Mnie nie było i nie miałam nawet szansy spróbować :cryy:
Z tych co wyszły dzisiaj strasznie chciałam czerwoną wełenkę (Braid Rosehip) i Japanese
Knot Mell (chociaż to sama bawełna) :cryy:
Jejku nie chcecie odstąpić :mighty:
mamaslon
14-09-2012, 23:02
GRATULACJE!!!!!:high::love:
właśnie dla Niej próbowałam ale "ni dy rydy" ech
nawet kólkowe zwiały
Dzieki kochana!!!!:beat:
ja w pracy ... nic nie widziałam:lool:
Gratulacje dla tych, którym się udało :applause::applause::applause:
Ja "płaciłam" chyba z 6 razy :twisted::twisted::twisted: a na koniec i tak mnie wywalało (dobrze, że chociaż z konta nic ostatecznie nie zeszło :lool:)
aż mi obiad później nie smakował, taka byłam sflustlowana niepowodzeniem :evil:
Gdybyś jakims cudem nie chciała to pamiętaj o mnie:)
Zła jestem bo oczywiście przez 2 godz siedziałam i klikałam f5 doprowadzając dzieci do szału a potem musiałam juz iść po starszego do szkoły:-? Nie moga podać normalnie godziny:mad: A tak chciałam czerwona wełenkę:cry:
aginiu, a ona nie jest bardziej brązowa niż czerwona?:hmm:
Ja od południa co chwila przy kompie, P. założył własne oschowe konto, na swoim mądrofonie zainstalował na otwarciu zalogowaną stronę z "new products" :rolleye: W drodze na basen, w korkach odświeżał. Kocham go :heart:
Chusty zeszły gdyśmy z dzieckami pływali :duh::lool:Nie wiem jak Was, ale mnie to bawi na maxa :lol:
Gratuluję zwyciężczyniom tego rozdania :applause:
Czy oschowe mięso rzucane jest do sklepu zawsze w piątki?
na NM są już fotki SN vespers i wygląda na to,że kolory różnią się od tych prezentowanych przez Oschę
http://naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?t=195036
Zoana, a Ty będziesz miała brain? Strzelisz fotkę, czy to bordo czy brąz? (jak to drugie, mniej będzie mi żal)
Zoana, a Ty będziesz miała brain? Strzelisz fotkę, czy to bordo czy brąz? (jak to drugie, mniej będzie mi żal)
:lool: mala literka, a ile znaczy - sorry Karusku, musialam sobie :D :D :lool:
brain to chyba ciągle mam :lol:
a jak tylko dotrze braid to na pewno obfocę ;)
Hmmm...podobał mi się SN na fotkach Oschy. Tu wypadł bladziej i to dobrze. Teraz mnie juz nie kręci...
prześmiewczynie :p i jeszcze paskudy będą cytować, żebym czasem nie zedytowała :nono::p
Hmmm...podobał mi się SN na fotkach Oschy. Tu wypadł bladziej i to dobrze. Teraz mnie juz nie kręci...
mi się też na fotach Oschy podobała, ale na tych wygląda na wypłowiałą, a to co powinno być złotym kolorem wygląda jak kupa :lol:
Aksamitka
15-09-2012, 23:49
mi się też na fotach Oschy podobała, ale na tych wygląda na wypłowiałą, a to co powinno być złotym kolorem wygląda jak kupa :lol:A może to zdjęcia prześwietlone słońcem???:hmm:
Ale chyba jednak blade...w każdym razie mnie też już nie rusza:jump::)
Te zdjecia wygladaja na robione telefonem - takie rzadko kiedy oddadza dobrze kolor :ninja:
milorzab
15-09-2012, 23:58
ok, powiedzmy to sobie raz na zawsze żółty i brązowy może przypominać kupę;)
Zoana, a Ty będziesz miała brain?
Myślałam, że kolejny wzór wypuścili (swoją drogą mógłby być ciekawy:lol:)
A w temacie polowań- ja wczoraj nie patrzyłam nawet w stronę oszy, poszłam sobie na zakupy;)
Zresztą, polować to ja sobie mogę w pracy, gdzie są jakieś szanse powodzenia. Z moim domowym transferem mogę jedynie obejrzeć kategorię "sold out":roll:
ok, powiedzmy to sobie raz na zawsze żółty i brązowy może przypominać kupę;)
zawsze może też przypominać złoto ale Oscha wolała jednak kupę :lol:
Kolor "kupowy" ostatnio popularny jest:lol:
Na NM w oszowym wątku jest ciekawa rozmowa o cenach oschy na FSOT ;)
daj linka, poczytam sobie - bo mam zero klientow w pracy :cool:
http://naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?t=194418&page=25
nie wiem dokładnie od której strony się zaczęło,bo tak podczytuję tylko
Hej Lejdis miała któraś z Was SN Forget-me-not. Daje radę czysta bawełna?
Ja mialam pozyczona przez krotki czas.
Pewnie ze daje rade!. Czasami mam glupie wrazenie, ze 100% bawelny Oschy nosi lepiej niz ich 20% lnu :duh:
Osobiscie mam maly problem z wzorem SN - bo jest on z lekka chropowaty i ociezale sie dociaga. Ale ogolnie bardzo ladna i fajnie noszaca chusta
Mi sie czasem wydaje, ze nosnosc Oshy jest dobra z racji na ich obiciowe i geste wzory. Przez to sa bardziej czepliwe i dobrze trzymaja.
Kamila - a jak w porównaniu z Eventide?
Eventide dopiero do mnie leci, bede miala w tym tygodniu na pozyczce - musze isc i zedytowac stary temat - to byla SN Nebula 100% bawelny
A do mnie dzis dolecialo takie cudenko:love::
https://lh4.googleusercontent.com/-TCuQDPsMZQo/UFiGJnwJqOI/AAAAAAAACK8/AErnjk-uBOI/s400/P9186402.JPG
Jak widac na zdjeciu, mama szczesliwa:bduh:, dziec mniej:dunno: ale na szczescie tylko dlatego, ze sie obudzil i nie ma humorku :lol:
EDIT:
pozwole sobie sie wtracic;) Moim zdaniem bawelna jest fajna jezeli mowimy o dlugiej chuscie! Moje SN tiree(2) jest na razie w odstawce, bo ramiona mnie bola po 30 minutach noszenia 14 kg szczescia:D Za to len - cienki wiec trzeba dobrze dociagnac, bo innaczej sie wrzyna, ale daje spokojnie rade na zdecydowanie dluzsze dystanse! No ale to moje osobiste doswiadczenia!
Poza tym wydaje mi sie, ze to tez zalezy od wzoru, bo Nove... cos tam i smoki bede zdecydowanie lepiej nosily, bo sa grubsze niz sn czy roze;)
https://lh4.googleusercontent.com/-TCuQDPsMZQo/UFiGJnwJqOI/AAAAAAAACK8/AErnjk-uBOI/s400/P9186402.JPG
Slicznie ta czerwien wypada w wersji kolkowej =)
Marlei - ślicznie wygądacie! Czemu ja nie moge sie przekonac do kółkowej:hmm:
Kiedy będzie 2 wypust zimowej kolekcji - wiecie coś może?
A ja mam na testowani JK MIstletoe ( matko co za nazwa:roll:) i boję się, że nie będę chciała jej oddać:whistle: - Madzi - wielkieeee dzieki:kiss:
marlei - slicznie Wam :love: Eden Caprica tak?
obcięłaś włosy:ninja:
Jak widac na zdjeciu, mama szczesliwa:bduh:, dziec mniej:dunno: ale na szczescie tylko dlatego, ze sie obudzil i nie ma humorku :lol:
EDIT:
pozwole sobie sie wtracic;) Moim zdaniem bawelna jest fajna jezeli mowimy o dlugiej chuscie! Moje SN tiree(2) jest na razie w odstawce, bo ramiona mnie bola po 30 minutach noszenia 14 kg szczescia:D Za to len - cienki wiec trzeba dobrze dociagnac, bo innaczej sie wrzyna, ale daje spokojnie rade na zdecydowanie dluzsze dystanse! No ale to moje osobiste doswiadczenia!
Poza tym wydaje mi sie, ze to tez zalezy od wzoru, bo Nove... cos tam i smoki bede zdecydowanie lepiej nosily, bo sa grubsze niz sn czy roze;)
Ja krótko OMG! Jak Wam pięknie :love:
ja choruję na eden capricę już od dawna ale niestety nie mam szczęścia
Ale mam potwierdzenie wysłania Braida ,może jutro już będzie ;)
wyslali moje osche, wyslali moje osche, wyslali... :fire::fire::high::high:
wyslali moje osche, wyslali moje osche, wyslali... :fire::fire::high::high:
:applause:
moja też już w drodze :mrgreen:
moja też już w drodze :mrgreen:
licze, ze jutro beda. w poniedzialek zaczynamy - szkola, dom, szkola, dom, wiec zdaza sie wyprac i wyschnac do tego czasu.
marlei, piękna ta eden i Wy w niej :love::love::love:
Zoana, chyba dołączę się z sygnaturką ;)
marlei, piękna ta eden i Wy w niej :love::love::love:
Zoana, chyba dołączę się z sygnaturką ;)
:lool:
strasznie ciężko dostać eden capricę
nawet na wymianę rzadko widać
mamaslon
18-09-2012, 22:16
:love:pieknie wam!
Dzieki dziewczyny!
Maly sie dal zamotac na biodrze bez wiekszych oporow:D wiec chyba mu tez pasuje, ale jednak ciezko 14 kg na jednym boku nosic:(
A wlosy obcielam jakis miesiac temu:) Chyba sie juz tu pokazywalam, ale nikt nie zwrocicl uwagi;) a moze tylko mi sie wydaje;) Dziekuje za wszystkie mile uwagi:D
EDIT:
pozwole sobie sie wtracic;) Moim zdaniem bawelna jest fajna jezeli mowimy o dlugiej chuscie! Moje SN tiree(2) jest na razie w odstawce, bo ramiona mnie bola po 30 minutach noszenia 14 kg szczescia:D
A probowalas zawiazac z 2 plecak prosty z wezlem pod pupa?
Bo mnie przy rebozo w wezlem przesuwnym z 2 wybitnie ramiona bola, a juz w plecaku prostym z wezlem pod pupa nie. Jakos te kilogramy inaczej sie rozkladaja... :bduh:
Myślicie,że jutro będzie kolejny rzut nowości jesiennych?
mamaslon
18-09-2012, 23:37
ja mam sn fgmn 3 jeczke i nie wiem co z tym robic
ale ale, mam jeden nowy pomysł...jak plecak prosty(ale zostawiam maly koniec po jednej stronie) teraz ten dluzszy ogonpod pache i przez dziecia jeszcze raz, pod 2ga pachą i wezel na boku( z gora)...jak znajde filmik to pokaze
w tym nawet cos mozna poniesc:ninja:
mamaslon
18-09-2012, 23:38
zoana! jutro! nie!!!!!!!!!:roll:
ja sie wykoncze
w pitatek tez nie...no nie! :duh:
A probowalas zawiazac z 2 plecak prosty z wezlem pod pupa?
Bo mnie przy rebozo w wezlem przesuwnym z 2 wybitnie ramiona bola, a juz w plecaku prostym z wezlem pod pupa nie. Jakos te kilogramy inaczej sie rozkladaja... :bduh:
Wiazalam, i moim zdaniem bawelna nie za bardzo:( ale len - jak najbardziej!!!:D
mamaslon - czekam na filmik:)
Myślicie,że jutro będzie kolejny rzut nowości jesiennych?
Niech se będzie. Jutro, albo nawet w piątek. Dziecka chore. Zapowiada się siedzenie w domu w najbliższe dni :roll:
ja mam sn fgmn 3 jeczke i nie wiem co z tym robic
ale ale, mam jeden nowy pomysł...jak plecak prosty(ale zostawiam maly koniec po jednej stronie) teraz ten dluzszy ogonpod pache i przez dziecia jeszcze raz, pod 2ga pachą i wezel na boku( z gora)...jak znajde filmik to pokaze
w tym nawet cos mozna poniesc:ninja:
a dlaczego sobie tak zycie komplikujecie z przekladaniem chust nad pache, pod pache, w okol ramienia, pod szyja....
Nie prosciej tak? :P
http://www.youtube.com/watch?v=9UAD35Z1aFQ
http://www.youtube.com/watch?v=ssPF2gZZTPI
Aksamitka
18-09-2012, 23:47
Niech se będzie. Jutro, albo nawet w piątek. Dziecka chore. Zapowiada się siedzenie w domu w najbliższe dni :roll:Och:fire: Ja już nie wiem czy chcę zaraz, czy jednak nie teraz!!! :rolleye:
Niech se będzie. Jutro, albo nawet w piątek. Dziecka chore. Zapowiada się siedzenie w domu w najbliższe dni :roll:
Przytulam! i udanego polowania zycze;)
Dziękuję. Coś bym chciała w końcu...
Oj alifi bidulki Ci się pochorowały.U mnie też dziewczyny zakatarzone,mam nadzieję,że nic gorszego z tego nie wyniknie.
aginiu tak się tylko zastanawiam,skoro już porozsyłali ostatni wypust,to może kolejna porcja się szykuje :hmm: i ciekawa jestem czy ogłoszą na fejsie
Kamila świetne te filmiki :thumbs up: muszę w końcu spróbować tych nowych wiązań bo my tylko prosty i prosty,i czasami z przodu :roll:
SA!!!
hmmm, musze sie napatrzyc...
welna troche inna w dotyku niz aurora, wydaje mi sie, ze nie bedzie az tak zarla. fajna czerwien, nie taka zarowiasta... druga strona trudna do zdefiniowania - czarna, ale nie taka gleboka czern, tylko troche zlamana czyms. momentami wyglada jak bardzo, bardzo ciemny braz, taki az nie brazowy... a moze to jest ciemny szary, taki stalowy troche?? :rolleye: cala raczej ciemna jest, fajna :)
nouveau mieciutkie w dotyku, troszke malo kontrastowe mi sie wydaje, ale zobacze po zamotaniu. wyglada jak tofii :) albo krowka...
zdjecia pozniej, bo maz wraca z Pl (z aparatem) dzis po poludniu...
aaaaaaaa natala :applause:
u mnie jeszcze listonosza nie było,a czekam (nie)cierpliwie :mrgreen:
aaaaaaaa natala :appaluse:
u mnie jeszcze listonosza nie było,a czekam (nie)cierpliwie :mrgreen:
u mnie byl taki paczkowy, podpisac sie nawet musialam ;)
(moj starszy mowi - paczkonos :D)
u mnie byl taki paczkowy, podpisac sie nawet musialam ;)
(moj starszy mowi - paczkonos :D)
a bo u Ciebie dwie szmaty,u mnie jedna to pewnie listonosz przyniesie ;)
Ach Natala - zazdroszczę! Gdybys jakimś cudem zrezygnowała to pisz, sprzedam nerke:mrgreen:
Tak sobie myślę, że tym razem moga nie powiedzieć, że wrzucaja chusty do sklepu żeby nie robic przeciążenia. Kto upoluje to jego i po temacie:ninja: Poprzednim razem było wiadomo z klkudniowym wyprzedzeniem, że piątek...teraz cisza...
Mój TOL podobno juz w Polsce...może do weekendu dojdzie:mighty:
u mnie listonosz już był,żadnej przesyłki :(
może rzeczywiście na paczkonosza czekać...ale dlaczego to tak długo trwa...
u mnie listonosz już był,żadnej przesyłki :(
może rzeczywiście na paczkonosza czekać...ale dlaczego to tak długo trwa...
trzymam, zeby byylo szybko :)
zamotalam na chwilke - nouvea, fajna chociaz nie do konca mam pewnosc, czy mnie to toffi przekonuje kolorystycznie. na razie wiruje w pralce, pozyjemy, zobaczymy :)
welna faktycznie mniej gryzie, na podkoszulek ubralam i bylo OK. ale zamotana bylamjakies dwieminuty, wiec co ja tam wiem :D
uwaga będzie fotostory;)
https://lh6.googleusercontent.com/-WXhjxC1zlRc/UFmfMijGZnI/AAAAAAAACVE/_kC9RZ_nx_Y/s640/DSC08655.JPGhttps://lh4.googleusercontent.com/-bcgwAJVKbxc/UFmfO91HwgI/AAAAAAAACVM/7k5UHqNCqTc/s640/DSC08656.JPGhttps://lh4.googleusercontent.com/-WnekuiZh1QI/UFmfRWyVjUI/AAAAAAAACVU/qTMNrQN4f5Q/s640/DSC08658.JPGhttps://lh5.googleusercontent.com/-VJV6IZwHv2M/UFmfT9qMxaI/AAAAAAAACVc/DzUsPbNi7l8/s640/DSC08659.JPGhttps://lh4.googleusercontent.com/-Ry3k0QUP80M/UFmfWXzFwPI/AAAAAAAACVk/RztoAJuVr2Y/s640/DSC08660.JPGhttps://lh6.googleusercontent.com/-lB0t9WkWHG4/UFmfgd2TRmI/AAAAAAAACWE/I_3nqenT2_0/s640/DSC08664.JPGhttps://lh3.googleusercontent.com/-36V3Hsil4S0/UFmfig8np1I/AAAAAAAACWM/LmopYkTcwY8/s640/DSC08665.JPGhttps://lh5.googleusercontent.com/-HkqfRunlZV0/UFmfkad6IlI/AAAAAAAACWU/50MxFvoEwAc/s640/DSC08666.JPGhttps://lh3.googleusercontent.com/-H0IlbFb_jt8/UFmfmY2QLgI/AAAAAAAACWc/MlkTRvtby1M/s640/DSC08667.JPGhttps://lh3.googleusercontent.com/-WOHYkU0zJn4/UFmfo1vmrFI/AAAAAAAACWs/urY8GLiAMtU/s512/DSC08669.JPGhttps://lh4.googleusercontent.com/-w8cFLGPo1QA/UFmfp0WPqoI/AAAAAAAACW0/G6fUo3Y_RbQ/s512/DSC08673.JPGhttps://lh3.googleusercontent.com/--AJAQvYPDb0/UFmfrR7wimI/AAAAAAAACW8/aKz_dmaM3YA/s512/DSC08675.JPG
Äle ci ladnie w tym kolorze, do tych rudych wlosow :love::love::love::love:
A to jest taki ceglasty czerwony?
A braz to widac ze to braz, bo wychodzi szaro na zdjeciach :znaika:
Jak wrazenia osobiste?
aaaaa Zoana - śliczna!!! Bardzo moje kolory:beat: Gryzie?
pięknie Wam :)
pięęęęęękna!!!!
ależ mi żal, że się nie udało :( (chociaż, może lepiej ;))
:hmm: Hm... Jakoś tak sama siebie oszukuję trochę. Tzn. CHCIAŁABYM, żeby mi się podobała ta chusta, bo oscha, nowość, lśni ładnie, wzór inszy i te sprawy, ale... chyba nie, chyba jednak bura mi się wydaje :hide:
wzór OK, ale kolor - nie gada do mnie w ogóle
alifi bura ona nie jest na pewno,ma piękny ceglasty kolor połączony z ciepłym brązem.Mój aparat jakoś nie chce oddać właściwego koloru,a może po prostu ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba :lol:
No i niestety trochę gryzie/drapie ale ja nie jestem jakoś szczególnie wrażliwa,więc przeżyję.
Ogólnie piękna jest.Kolor bardzo mój.
Ależ piękna! :love: Co mam sprzedać i komu, żeby dostać taką krótką w swoje łapki? :duh:
wzór OK, ale kolor - nie gada do mnie w ogóle
O to to! Zoano, brąz powiadasz. To wszystko jasne.
milorzab
19-09-2012, 14:19
Mi się, niestety, podoba.
Pieknie Wam Zoana w tej oschce;) Pieknie!!!
EDIT:
Natala czekamy na fotki:)
greeneddie
19-09-2012, 16:44
:omg: Już mi się na zdjęciach Oschy ogromnie podobała :love: ale po Twojej sesji zoana to zaliczyłam opad szczęki :szok: :szok: :szok:
Piękna jest :love: :love: :love:
Dlaczego mi się nie udało kupić :cryy: :rolleye:
Aksamitka
19-09-2012, 17:01
Pięknie Wam :) Nie mój kolor chyba...tzn nie to natężenie koloru. Ale poprzestanę na jednym zerknięciu lepiej :wink:
milorzab
19-09-2012, 17:10
Mam!!!
Kupiłam sobie właśnie chmurki:high:
O, przegapiłam. Ladybirds tylko były/są, ale mi się nie podobają.
Szlag mnie zaraz trafi, dobrze czułam, że dzisiaj wrzucą i to bez uprzedzenia. A tak chciałam chmurki albo rózyczki:neutral: P... takie kupowanie:mad:
Dzieci odbierałam, tak samo jak poprzednio:roll:
A biedronki wiszą i wiszą. Schodzą po jednej na parę minut :D.
To był już ostatni rzut czy czegoś jeszcze nie było?
jasna dupa ja też przegapiłam wrrrrrr
bierdonek paskudnych nie chcę !
edit: jeszcze eden wyjdzie,róże jeszcze jedne,smoki
Nie było jeszcze jasnych warkoczy, będą?
Aksamitka
19-09-2012, 17:43
Jejku :omg: Barley odleciał :cryy:
Edenu jeszcze nie było :rolleye:
Niedobrze mi!!!! :-(
Jejku :omg: Barley odleciał :cryy:
Edenu jeszcze nie było :rolleye:
Niedobrze mi!!!! :-(
a mi właśnie dobrze i to bardzo,bo jak bym eden przegapiła to bym sobie nie wybaczyła tego ;)
a chmurki przeżyję,choć różyczek żałuję troszkę bo ładne...
Myślę że pokazują te biedronki po złej stronie a one na czerwonym tle moga byc całkiem ładne.
czyli oni nie wrzucili tego na raz tylko partiami? Jest szansa, ze jeszcze coś dorzucą?
Aksamitka
19-09-2012, 17:49
a mi właśnie dobrze i to bardzo,bo jak bym eden przegapiła to bym sobie nie wybaczyła tego ;)
a chmurki przeżyję,choć różyczek żałuję troszkę bo ładne...Eden też mi pewnie przeleci...:-(
Aksamitka
19-09-2012, 17:50
Myślę że pokazują te biedronki po złej stronie a one na czerwonym tle moga byc całkiem ładne.Też tak myślę,choć biedronki mam w nosie :-(
Edit:takie trochę ryby karminowe.
Nawet bym powiedziała = elipsy lila, ryby karminowe, indio rotbuch o w ten deseń...
Aksamitka
19-09-2012, 18:00
Nawet bym powiedziała = elipsy lila, ryby karminowe, indio rotbuch o w ten deseń...Prawda? Coś koło tego :-)
Myślę, że to koniec na dzisiaj, za pierwszym razem wyszly 4, dzisiaj też 4...
Prawda? Coś koło tego :-)
Nawet bym powiedziała = elipsy lila, ryby karminowe, indio rotbuch o w ten deseń...
kolor bardzo mi się podoba..tylko te biedronki:mrgreen::roll:
Aksamitka
19-09-2012, 18:04
kolor bardzo mi się podoba..tylko te biedronki:mrgreen::roll:Dokładnie...
Myślę, że to koniec na dzisiaj, za pierwszym razem wyszly 4, dzisiaj też 4...
też mi się tak wydaje,tylko teraz kiedy reszta :hmm:
czy jutro,a może jutro będą rozsyłać a następne wrzucą w piątek :hmm:
:rolleye::rolleye::rolleye:
Kurka ale tak sie nie da funkcjonowac, mam teraz siedzieć przy komputerze i klikać f5 o wieczora??? I jutro o nowa http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s060.gif (http://www.cosgan.de/smilie.php)
Aksamitka
19-09-2012, 18:16
Kurka ale tak sie nie da funkcjonowac, mam teraz siedzieć przy komputerze i klikać f5 o wieczora??? I jutro o nowa http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s060.gif (http://www.cosgan.de/smilie.php)Aginiu Twoja emotka obrazuje dokładnie mój stan :lol:
dopiero komputer odpaliłam :/
ostatnio kompletnie nie mam czasu
a marzyły mi się te wełniane chmurki :/
no nic, z moich typów jeszcze te jasne warkocze zostały, ale też pewnie nie upoluję :/
gdyby ktoś nie chciał a miał chmurki, plizzzzzz :mighty::mighty::mighty:
Kurczaki jak pech to pech. Zdążyłabym biedrony tylko kupić, nawet mi weszły do płacenia. A ja chciałam kapuściane główki:cryy:
Najpierw zębatki teraz to..
Aj, proszę Was! Zapomniałam :duh: Z moimi chorusami "Odlot" oglądaliśmy, pożerając domowej roboty popcorn, podczas gdy Wy tam w ogniu walki... :duh::duh::duh:
Teraz juz wiem, ze znalazlam ulubiony wzor Oschy - Braid. Czekam na kolejna kolekcje i ten wzor w szaro-niebieskosciach i najlepiej z lnem. Mniam!
Teraz juz wiem, ze znalazlam ulubiony wzor Oschy - Braid. Czekam na kolejna kolekcje i ten wzor w szaro-niebieskosciach i najlepiej z lnem. Mniam!
Tyle, że o tego czasu to Franek na wiok chusty będzie uciekał gdzie pieprz rosnie:(
Na pocieszenie przyleciał dzisiaj TOL:)
A co do polowań oszowych,czy wiecie może czy są programy które powiadamiają o zmianach na stronie z jakimś alarmem najlepiej :lool:
Jest cos takiego. Nazywa sie Page Monitor, dodatek do przegladarki.
Aksamitka
19-09-2012, 19:52
Jest cos takiego. Nazywa sie Page Monitor, dodatek do przegladarki.Chętnie poznam szczegóły :ninja: ;)
a dziękować dziękować
ide szukać co to i z czym to się je ;)
Chętnie poznam szczegóły :ninja: ;)
Sciaga sie toto jako add-on do Chrome (w moim przypadku), pewnie na firefoxa tez jest. Pojawia ci sie ikonka u gory po prawej stronie pasku adresu. Wchodzisz na Osche New products, klikasz ikonke page monitora i klikasz "monitor this page". Prawym mozesz wejsc do opcji i zaznaczyc jak czesto ma sprawdzac strone i czy powiadomic cie dzwiekiem, co wlasnie zrobilam, bo of course nie zauwazylam bez tego.
Aksamitka
19-09-2012, 20:05
Sciaga sie toto jako add-on do Chrome (w moim przypadku), pewnie na firefoxa tez jest. Pojawia ci sie ikonka u gory po prawej stronie pasku adresu. Wchodzisz na Osche New products, klikasz ikonke page monitora i klikasz "monitor this page". Prawym mozesz wejsc do opcji i zaznaczyc jak czesto ma sprawdzac strone i czy powiadomic cie dzwiekiem, co wlasnie zrobilam, bo of course nie zauwazylam bez tego.:kiss:
Mam firefoksa lecz chciałam i tak zmieniać na Chrom :) Dzięki! :)
Wowww, nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje:omg: Teraz juz wszystko rozumiem:mrgreen:
Normalnie korzystam z Firefoxa ale mam tez chroma i ustawiłam sobie startową newsy Oschy i zainstalowałam ten dodatek.
Wypróbowałam go w sumie na forum bo tu ciągle się coś zmienia ;) i usłyszałam świetne "kuku".
Ha! czyli działa :mrgreen:
zaciekawiłyście mnie :)
tylko trzeba by mieć cały czas kompa odpalonego...
a może jest taki dodatek, który z wyprzedzeniem alarmuje? :mrgreen:
Aksamitka
19-09-2012, 21:55
zaciekawiłyście mnie :)
tylko trzeba by mieć cały czas kompa odpalonego...
a może jest taki dodatek, który z wyprzedzeniem alarmuje? :mrgreen:Najlepiej na telefon :lool:
mamaslon
19-09-2012, 22:03
:high:o to ja prosze!!!
ja dzis w drodze do domu biedrony nabylam:duh:
nie wiem po co
chyba na wymianke:ninja:
Biedrony w genialnym wydaniu kolorystycznym :love:
ooo no to zapodasz nam fotorelacje jak dojda :lol:
greeneddie
19-09-2012, 23:23
A ja znowu przegapiłam :mad: :lol:
mamaslon
19-09-2012, 23:31
:kiss:tule kochana! ja prawie tez, tylko dlatego biedrony:duh:
esz, mam nadzieje ze bedą pikne!:lol:
Ech, bez szans... Pozostaje mieć nadzieję, że potem będzie preorder i, na przykład, czerwony wełniany Braid... :love:
a ten jasny braid też jest piękny i z lnem,uwielbiam len
Aksamitka
20-09-2012, 00:09
a ten jasny braid też jest piękny i z lnem,uwielbiam lenWłaśnie patrzę na niego :-) Na zdjęcia :-)
Właśnie patrzę na niego :-) Na zdjęcia :-)
ja też i stwierdzam,że Braid to jest to ;)
jak się uda trafić na kolejny wypust będę polować na jasnego braida
Aksamitka
20-09-2012, 00:22
ja też i stwierdzam,że Braid to jest to ;)
jak się uda trafić na kolejny wypust będę polować na jasnego braida
Jako pociecha po Edenie ;) Ale fakt-jest ok! :D
Jako pociecha po Edenie ;) Ale fakt-jest ok! :D
ano właśnie eden cudny jest ale to jednak sama bawełna :/
i teraz już nie wiem eden czy braid
a może problem sam się rozwiąże bo znowu przeoczę :lol:
greeneddie
20-09-2012, 00:32
Pomocy :mighty: :mighty: :mighty:
Jak to aktywować?
Zainstalowałam, ale żadnego dźwięku nie wydaje :hmm:
W ogóle nic nie pokazuje, dopiero jak kliknę na Check All Now, to pokazuje listę zmian, ale to nie o to przecież chodzi :-?
Bo i tak muszę sama sprawdzać :bduh:
Pomocy :mighty: :mighty: :mighty:
Jak to aktywować?
Zainstalowałam, ale żadnego dźwięku nie wydaje :hmm:
W ogóle nic nie pokazuje, dopiero jak kliknę na Check All Now, to pokazuje listę zmian, ale to nie o to przecież chodzi :-?
Bo i tak muszę sama sprawdzać :bduh:
a na jaką przeglądarkę zainstalowałaś?
powinny byc opcje zaawansowane i tam się wszystko ustawia
greeneddie
20-09-2012, 00:53
a na jaką przeglądarkę zainstalowałaś?
powinny byc opcje zaawansowane i tam się wszystko ustawia
Zrobiłam jako ad to chrome :-?
Zrobiłam jako ad to chrome :-?
no i powinno działać
ja właśnie sprawdzałam i mi robi kuku ;)
jak naciśniesz prawym przyciskiem myszy/touchpada na tą ikonę Page Monitora będą na liście opcje
tam jest kwadracik "advanced" z dodatkowymi opcjami
Tez walcze z tematem:)
I nie kuka:(
Tez walcze z tematem:)
haha widzę,że przygotowania do polowania trwają :lol:
napisz coś jeszcze to zobacze czy to działa:)
greeneddie
20-09-2012, 01:29
no i powinno działać
ja właśnie sprawdzałam i mi robi kuku ;)
jak naciśniesz prawym przyciskiem myszy/touchpada na tą ikonę Page Monitora będą na liście opcje
tam jest kwadracik "advanced" z dodatkowymi opcjami
Dzięki za podpowiedź :kiss:
Znalazłam i zaznaczyłam - powinno kukać - ale nie kuka :mad:
napisz coś jeszcze to zobacze czy to działa:)
Może teraz ;)
więc ja zrobiłam tak
*zainstalowałam ten Page Monitor
*otworzyłam sobie nasze forum i kliknęłam na ikonke PM nacisnęłam "monitor this page"
*nacisnęłam ikonę raz jeszcze prawym przyciskiem touchpada i wybrałam z listy "opcje"
*ustawiłam sound alert na "cuckoo" i check interval na 5 sekund
* zaznaczyłam kwadracik "advanced i tam sprawdziłam czy dźwięk działa
generalnie zaraz zaczęło mi kukać bo na forum ciagle cos się zmienia
tak samo zrobiłam ze stroną Oschy :)
greeneddie
20-09-2012, 01:36
więc ja zrobiłam tak
*zainstalowałam ten Page Monitor
*otworzyłam sobie nasze forum i kliknęłam na ikonke PM nacisnęłam "monitor this page"
*nacisnęłam ikonę raz jeszcze prawym przyciskiem touchpada i wybrałam z listy "opcje"
*ustawiłam sound alert na "cuckoo" i check interval na 5 sekund
* zaznaczyłam kwadracik "advanced i tam sprawdziłam czy dźwięk działa
generalnie zaraz zaczęło mi kukać bo na forum ciagle cos się zmienia
tak samo zrobiłam ze stroną Oschy :)
Jest kuka :high: :high: :high:
Dzięki wielkie :kiss: :kiss: :kiss:
Jeszcze tylko nie bardzo umiem zlokalizować daną zmianę na Forum :lool: ale spoko dojdę do tego :rolleye:
Edit: już potrafię :mrgreen:
U mnie to tak wyglada:
https://lh6.googleusercontent.com/-UwjRDzWRDEo/UFpIxgVFsbI/AAAAAAAABcI/APWg8ioC6nQ/s800/page%2520monitor.jpg
greeneddie
20-09-2012, 01:40
U mnie to tak wyglada:
https://lh6.googleusercontent.com/-UwjRDzWRDEo/UFpIxgVFsbI/AAAAAAAABcI/APWg8ioC6nQ/s800/page%2520monitor.jpg
U mnie też, tylko jeszcze to check interval zaznaczyłam ptaszkiem :)
to jutro(chyba) wszystkim oszowiankom będzie kukało :lool:
greeneddie
20-09-2012, 01:51
:lool: myślisz, że jutro coś wypuszczą :rolleye:
Hehe, juz sobie wyobrazilam jak dajmy na to, M siedzi na necie a ja przewijam malego. Nagle slysze kukanie. Lece, zrzucam M z krzesla, palpitacja serca i klik, klik, klik... :lol:
greeneddie
20-09-2012, 01:57
Hehe, juz sobie wyobrazilam jak dajmy na to, M siedzi na necie a ja przewijam malego. Nagle slysze kukanie. Lece, zrzucam M z krzesla, palpitacja serca i klik, klik, klik... :lol:
:lool: :thumbs up: :lool:
:lool: myślisz, że jutro coś wypuszczą :rolleye:
jak już mi kuka to mogą :lool:
:lool: nie ma to jak wizualizacja :thumbs up:
Aksamitka
20-09-2012, 02:02
Mnie już forum kuka :) Jak sprawdzić CO kuka? Tj gdzie ta wiadomość?
Jak na złość nikt nic nie mówi :lol:
greeneddie
20-09-2012, 02:06
Mnie już forum kuka :) Jak sprawdzić CO kuka? Tj gdzie ta wiadomość?
Klikasz na ikonkę Page Monitor i potem na Viev Changes - otworzy Ci się nowa strona i tam przesuwając sprawdzasz , zmiany są zaznaczone na kolorowo :D
Aksamitka
20-09-2012, 02:11
Klikasz na ikonkę Page Monitor i potem na Viev Changes - otworzy Ci się nowa strona i tam przesuwając sprawdzasz , zmiany są zaznaczone na kolorowo :DMam. Chyba :-) to jest zaznaczone na czerwono i zielono? To to?
A poza tym kuknęłaś mi :-)
Edit: Ale zabawa :lol:
greeneddie
20-09-2012, 10:03
Mam. Chyba :-) to jest zaznaczone na czerwono i zielono? To to?
A poza tym kuknęłaś mi :-)
Edit: Ale zabawa :lol:
Fajowe nooo :lool: Zawsze coś nowego do zabawy znajdziemy :lool:
Chyba działa:rolleye:
Wam też oschowa strona raz na jakiś czas kuka? Chyba sprzatają na niej:hmm:
greeneddie
20-09-2012, 10:53
Chyba działa:rolleye:
Wam też oschowa strona raz na jakiś czas kuka? Chyba sprzatają na niej:hmm:
Mnie nie kuka :dunno: ale ja mam ustawione na new produkt, a nie po prostu na oscha :)
milorzab
20-09-2012, 10:58
Powodzenia!
Mi mąż napisał program SLEDZ:) i tym śledziem upolowałam wczoraj między przedszkolem a fletem.
mamaslon
20-09-2012, 11:01
mi nie kuka bo maila nie dostalam od nich
kurde blaszka
...
dobra, coś dostałam
.....
ani nie kuka, ani nie dziala
ani ikonki nie mam
choc jestem zalogowana
szlak mnie trafi
A mi sie udalo malza zwerbowac, zeby lepsze polaczenie internetowe zalozyc;) Choc z tym mamy kontrakt na jeszcze pol roku:( ale co tam - trzeba szalec:D
mamaslon
20-09-2012, 11:30
dobra, podłaczylam forum-oschofanki, sama sobie teraz cos napisze:lool:
o...lalala
mamaslon
20-09-2012, 11:31
ok
nie działa:?
nic, moze wieczorem sie uda