Zobacz pełną wersję : Oschafanki ;)
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
mamaslon
12-02-2013, 17:46
nie/koniecznie
ja mam roze z pre orderu chyba jakos i cena jest bardzo wysoka ich
ale to byl jeden z pierwszych
a teraz pewnie pojdzie to w tysiace:ninja:
Marciula
12-02-2013, 17:47
no ale pre order jest limitowany czy ile osób się zgłosi tyle chust robią? :roll:
mamaslon
12-02-2013, 17:48
:ninja:
nie wiem teraz jak to bedzie
Zoana, co bedzie w przyszłej kolekcji:lool::ninja::lol:?
:kiss:
Marciula
12-02-2013, 17:49
No i Zoana - kiedy nowa kolekcja? :mrgreen:
dziewczyny jak by co ja swoją wanilię mogę oddać :)
kupowałam dla zabawy :)
samuela masz pierwszeństwo!
mamaslon
12-02-2013, 17:59
dziewczyny jak by co ja swoją wanilię mogę oddać :)
kupowałam dla zabawy :)
samuela masz pierwszeństwo!
staje!
no i dopiero teraz weszlam na kompa i zobaczylam ze roze byly, a dobra, nie chce ich .....
staje!
Oki :) samuela nie chce
Dziewczyny, o co chodzi z tym blokowaniem jednych, a innych nie? Ja nie mam żadnego programu strzelającego w Oschę, kuku również, a jak dodawałam produkty do koszyka, to mi pisało, że z moim koszykiem jest coś złego... O co kaman? Też tak miałyście?
staje!
ja też.... :) mamaslon, pleaseee... !
mamaslon
12-02-2013, 21:01
poszedl pv
Dziewczyny, o co chodzi z tym blokowaniem jednych, a innych nie? Ja nie mam żadnego programu strzelającego w Oschę, kuku również, a jak dodawałam produkty do koszyka, to mi pisało, że z moim koszykiem jest coś złego... O co kaman? Też tak miałyście?
tak
tez tak miałam
a f5 waliłam przez pol godziny
:(
widziałam do brania chusty i nic do koszyka mi nie chcialo wejsc :(
ja tez. i 100x 1 item za 0 pounds :rolleyes:
O :omg:
a ja nic takiego nie miałam, dodało się i już.
edit: i tych ghost wraps za 0 funtów też mi się nie zdarzyło widzieć.
mamaslon
12-02-2013, 21:24
ja też.... :) mamaslon, pleaseee... !
jest twoja :D
Marciula
12-02-2013, 21:32
o jborowa, takie cudeńko będziesz miała? :applause: ja sobie poczekam na tą przedsprzedaż.....
Ja ogólnie miałam 2x "ghost wrap" :rolleye: no i jak się wylogowałam z oschy to z koszyka wywaliło mi vanillę 4 :hide:
Z płatnością za Erosa na szczęście problemów nie było :)
Ja widziałam wszystkie dostępne pomarańczowe chyba przez dwie minuty, ale nic nie mogłam dodać do koszyka :dunno:.
Preorderowe róże mnie nie kręcą raczej, uff.
mamaslon
12-02-2013, 21:40
a, jeszcze pozniej jak klikałam caly czas na te co niby zajete to mialam 3 rzeczy o wartosci 0funta:omg:
i czas lecial normalnie
:omg:
Ja widziałam wszystkie dostępne pomarańczowe chyba przez dwie minuty, ale nic nie mogłam dodać do koszyka :dunno:.
Preorderowe róże mnie nie kręcą raczej, uff.
A w preorderze bedzie to co dzisiaj było chyba co?
milorzab
12-02-2013, 21:46
tym razem - bez problemu, tzn na początku z tym koszykiem, ślimaczenie strony, itd...
naprawdę bardzo chciałam rózyczki, czerwonego jestem niepewna, vanilla :heart:
pewnie jedne z nich będę sprzedawać, ale najpierw muszę je zobaczyć
najtrudniej będzie wytłumaczyć m. czemu dwie, bo przecież drugą kupowałam dla Agut
trochę mnie ten pre-order rozczarował, że jak już kupiłam, udało mi się, to nie będą wyjątkowe, ale z drugiej strony bardziej cieszy mnie fakt, że oscha walczy ze spekulacjami
mamaslon
12-02-2013, 21:49
A w preorderze bedzie to co dzisiaj było chyba co?
na fb tylko tyle ze valentynkowe bedą
na fb tylko tyle ze valentynkowe bedą
Ale napisali że wszystkie trzy z kolekcji walentynkowej...
Wszystkie trzy będą, ale możliwe, że wanilia w innym składzie.
mamaslon
12-02-2013, 21:53
Wszystkie trzy będą, ale możliwe, że wanilia w innym składzie.
o! to ciekawe, a jaki sklad?
moze len??? z silkiem:love:
+bawelna
o!!!!
Cos czuje, że będzie tri-blend:heart::heart::heart:
MalgosiaN
12-02-2013, 21:56
Na FB jest sonda:
1. 25 wild silk 75 cotton,
2. 20 lien, 25 wild silk, 55 cotton
Jest pytanie od Oschy na FB:
Which blend would you like the pre-order Vanilla Roses to be in?
25% wild silk, 75% cotton
20% linen, 25% wild silk, 55% cotton
mamaslon
12-02-2013, 21:58
aj si
juz mnie Kamila uswiadomiła
silk / cotton chce:lol:
aj si
juz mnie Kamila uswiadomiła
silk / cotton chce:lol:
a czemu nie z lnem? Był juz tri-blend oschowy prawda?
Marciula
12-02-2013, 21:59
zagłosowane - na taką mieszankę to się skuszę na 100% :heart:
mamaslon
12-02-2013, 22:01
był...ale ja nie macałam
...
zaglosowałam na 2 blenda ;)
dla maluszka jednego w brzuchu :D
(nie moim ;))
to co
w walentynki bedzie pre order
?
Co wy robicie z takimi jasnymi chustami? Moje się walają często po podłodze i innych dziwnych miejscach i jasnych unikam.
mamaslon
12-02-2013, 22:05
Co wy robicie z takimi jasnymi chustami? Moje się walają często po podłodze i innych dziwnych miejscach i jasnych unikam.
ja mam bardzo duzy sentyment do NSI ktore bylo moją chustą numer 1 jak mloda miala od 2 do 4miechy
jakos przetrwała wszytko :)
Co wy robicie z takimi jasnymi chustami? .
często pierzemy ;) a tak na serio to będzie moja pierwsza taka jasna. i chyba pofarbuję. profanacja? ;)
No właśnie też myślałam, że pofarbować. A jedwab się farbuje sensownie?
mamaslon
12-02-2013, 22:08
często pierzemy ;) a tak na serio to będzie moja pierwsza taka jasna. i chyba pofarbuję. profanacja? ;)
niefarbowana bedzie drozsza pozniej
bo duzo os. pofarbuje ;)
Marciula
12-02-2013, 22:11
Ja nie planuję używać, bo mi się jasne nie podobają :hide: ale może będzie potem coś warta, jak dalej mnie nie będą jasne kręcić to bez wyrzutów sprzedam....
Ja bym pofarbowala :D
Triblenda z dzikim jedwabiem nie bylo, ale byl ze zwyklym jedwabiem :rolleye:
Otoz dodatek lnu sprawia ze chusta jest bardziej szorstka w dotyku, przynajmniej do momentu totalnego zlamania ;) Tylko z jedwabiem, duzo mieksza, nie wymaga lamania. O nosnosc nie ma sie co bac, bo jedwab to jedna z najmocniejszych znanych nici. Takie wiec towarzystwo lnu, czy jego brak nie powinno decydowac tu o nosnosci chusty.
mamaslon
12-02-2013, 22:26
dzięki :kiss:
:ninja:
no i dlatego klikac 1 proszę :)
Marciula
12-02-2013, 22:52
Czyli sam jedwab będzie lepszy? Zmieniłam w takim razie na 25%silk :hide:
Ale ciekawe na co się zdecydują jak obie opcje będą miały po niemal tyle samo głosów :bduh:
mamaslon
12-02-2013, 22:54
moze sie zdecydują na niebieskie roze :lool:
Dobrze mowi! Polac jej!
Marciula
12-02-2013, 23:03
ale, że Oscha w przedsprzedaży da? :omg: marzenie.
Prędzej sobie te jedwabne róże zafarbujemy.... :hide:
pewnie tak,w nowej kolekcji :)
To ja poczkam :D
A kiedy będzie nowa kolekcja? :twisted: Na wiosnę?
Marciula
12-02-2013, 23:07
No ale kiedy można się spodziewać nowej kolekcji? :whistle: ale mi będzie polowań brakować :mad:
ee pewno jakies solowki poleca pomiedzy kolekcjami. Widac po Oschy ze sie niezle rozkrecila. Na pewno maja cos w zanadrzu ;)
A kiedy będzie nowa kolekcja? :twisted: Na wiosnę?
pewnie tak:)
a ona całkiem niedługo,przynajmniej tu w UK ;)
tu już w marcu zaczynają w japonkach śmigać,co jest oznaką nadchodzącej wiosny :lol:
mamaslon
12-02-2013, 23:09
:mighty:
tak! na wiosnę:high:
ach Zoana ale by było cudnie no cudnie:lol:
Marciula
12-02-2013, 23:10
No, wiosna za miesiąc, więc długo czekać nie będziemy :mrgreen:
tu już w marcu zaczynają w japonkach śmigać,co jest oznaką nadchodzącej wiosny :lol:
japonki + parasol, tats right :thumbs up:
mamaslon
12-02-2013, 23:14
:sick:
dobra, ja juz sobie zęby ostrze i kobiety moje kochane! pamietajcie o mnie
skrawek przyjme
jak z lnem puszcza to i w 3 się zawine:lol:
a jak bawelenke to 5teczka bedzie marzenie:lol:
ach!!!!!:beat::love::heart:
A czy gdzieś oscha podała wagę vaniliowych różyczek?
milorzab
12-02-2013, 23:50
A czy gdzieś oscha podała wagę vaniliowych różyczek?
tak, podobno nie cienizna
240gsm
W świetle tego, co ostatnio tak szumnie dzieje się w i wokół Oschy- Jak tak bardzo chcą, aby wszyscy mieli równe szanse w polowaniach, to niech może zatrudnią dobrego programistę i stworzą stronkę na wysokim poziomie, żeby nie było, że jak jest rzut, to jedni wrzucają do koszyka bez problemu, a inni wrzucają, ale im z koszyka wywala, a jeszcze innym ładuje się strona jak już jest po wszystkim ;) Co nie? ;)
Marciula
13-02-2013, 11:07
Przecież równe szanse przy tylu chętnych są niemożliwe... To też zależy od komputera, szybkości internetu. No ale w tą stronkę to powinni bardziej zainwestować....
Przecież równe szanse przy tylu chętnych są niemożliwe... To też zależy od komputera, szybkości internetu. No ale w tą stronkę to powinni bardziej zainwestować....
Wiadomo, że równe pod tym względem nie są możliwe równe szansei Oscha nie ma na to wpływu... Ale chodziło mi bardziej o to, ze jednym strona działa bez zarzutów a innym nie- i to nie jest OK.... :)
Marciula
13-02-2013, 16:22
Wasze brukselki też już wysłane? :bliss:
milorzab
13-02-2013, 16:25
ee pewno jakies solowki poleca pomiedzy kolekcjami. Widac po Oschy ze sie niezle rozkrecila. Na pewno maja cos w zanadrzu ;)
Oni pewnie mają, ja już nie mam...
Wasze brukselki też już wysłane? :bliss:
Tak:)
i mój króciaczek już w drodze:) do piątku pewnie dojdzie:)
Marciula
13-02-2013, 18:58
No do Ciebie to ma niedaleko :mrgreen: do nas nieco dalej... Jestem ciekawa jak zareaguję na tego Erosa :hmm: oby mnie zachwycił, bo jak nie....
No do Ciebie to ma niedaleko :mrgreen: do nas nieco dalej... Jestem ciekawa jak zareaguję na tego Erosa :hmm: oby mnie zachwycił, bo jak nie....
To mi sprzedasz :P.
a mój Erosik jeszcze nie w drodze...:frown
Ja się nie wypowiadam, bom dopiero chmurki dostała :hide:
Ja się nie wypowiadam, bom dopiero chmurki dostała :hide:
Kochana, do mnie to nawet jeszcze te chmury nie dotarły...:duh:
ale jestem pełna nadziei ;)
może jutro, może pojutrze
Kochana, do mnie to nawet jeszcze te chmury nie dotarły...:duh:
ale jestem pełna nadziei ;)
może jutro, może pojutrze
A to ja już myslałam, żem ostatnia :hide: 3mam kciuki, żeby były jutro :thumbs up:
A to ja już myslałam, żem ostatnia :hide: 3mam kciuki, żeby były jutro :thumbs up:
Dzięki :kiss:
niech już dotrą, no ;)
wszędzie zdjęcia, już się nie mogę doczekać.
No powiem tyle, że bardzo piękne są :heart: Nie za grube, ale czuć że nośne... I ten len nie jest wcale, a wcale szorstki... Aż żal mi strasznie, że będę musiała je właścicielce oddac :cry::cry:
Ale może da ponosić... :whistle:
moje SNM już się suszy :)
mamaslon
14-02-2013, 00:07
No powiem tyle, że bardzo piękne są :heart: Nie za grube, ale czuć że nośne... I ten len nie jest wcale, a wcale szorstki... Aż żal mi strasznie, że będę musiała je właścicielce oddac :cry::cry:
Ale może da ponosić... :whistle:
na pv zgoda na piśmie ;)
prosze wrzucic fotki do odpowiedniego watku ;)
:kiss::high::love:
znowu próbuję prześledzić trasę paczki - dupa nie wiem, czym wysłali- gdzie nie sprawdzę - nie ma takiej paczki. :hide:
znowu próbuję prześledzić trasę paczki - dupa nie wiem, czym wysłali- gdzie nie sprawdzę - nie ma takiej paczki. :hide:
a na co czkasz? na różyczki?
Marciula
18-02-2013, 10:52
Mam ten sam problem - nigdzie nic mi nie pokazuje :roll: a chciałam się pocieszyć, gdzie ta moja chusta sobie przebywa :lol:
Mojej też tym razem nie ma. Znaczy jest na royal mail, że przekazali za granicę i na tym ślad się urywa:lol:.
mamaslon
18-02-2013, 10:55
tez jej nie widze:twisted:
obstawiam jakos ze piatek/pon powinna byc
ps:ok, jak to zbiorowe to spoko ;)
Marciula
18-02-2013, 10:56
Ja mam nadzieję na czw/pt :hide:
milorzab
18-02-2013, 10:58
ja szukam na niemieckim gls
jak dojedzie do Niemiec, pojawi się
mamaslon
18-02-2013, 11:04
jest! pokazał mi!
i tyle...hahahah...no doczytałam:
Date Zipcode Location Event Weight Additional
15.02.2013 18:41 Edinburgh Mail Centre Arrived origin post office
15.02.2013 18:57 Edinburgh Mail Centre Transferred to international place of exchange Hwdc Signed For Road 2
17.02.2013 00:00 Send item abroad (Export) Gls Poland
jest! pokazał mi!
i tyle...hahahah...no doczytałam:
Date Zipcode Location Event Weight Additional
15.02.2013 18:41 Edinburgh Mail Centre Arrived origin post office
15.02.2013 18:57 Edinburgh Mail Centre Transferred to international place of exchange Hwdc Signed For Road 2
17.02.2013 00:00 Send item abroad (Export) Gls Poland
ooo a gdzie sprawdziłaś tak dokładnie. bo ja też utknęłam teraz w tym, że przekazana do pl
mamaslon
18-02-2013, 12:03
ooo a gdzie sprawdziłaś tak dokładnie. bo ja też utknęłam teraz w tym, że przekazana do pl
no ten podany niedawno namiar:
http://www.trackitonline.ru/
ps:masz na mailu :)
Czy JK Polaris to jest jakaś chwytliwa chusta? Chyba nie bardzo, co?:roll:
zle nie stoi, bo nalezy do chust ze starszych kolekcji, a te zawsze wcenie - tylko ze sezon nie ten i bedzie ciezko, bo to welna i to duzo welny ;) Poza tym bladzioch ;)
mamaslon
20-02-2013, 01:15
Czy JK Polaris to jest jakaś chwytliwa chusta? Chyba nie bardzo, co?:roll:
to byly czasy ze myslalam nad nia tydzien
(wisiala na stronce oschy bite 2tyg)
ale to byly takie czasy
jak Ci sie uda to wiesz ;)
z checia pomysle nad nia kolejny tydzien
ale to od ceny zalezy :)
Marciula
24-02-2013, 15:16
Orzechowe różyczki mogą się schować....
Nouveau Tiree 7 już ma cenę 2tys - http://www.ebay.pl/itm/290867220168?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
edit.
Słuchajcie, czy da się polować równocześnie z dwóch kompów na to samo konto u Oschy?
edit.
Słuchajcie, czy da się polować równocześnie z dwóch kompów na to samo konto u Oschy?
Pewnie się da, ale to chyba bez sensu. Ja poluję czasem na dwa kompy i dwa konta :).
Poza smokami i Okinami mają być niedługo duże knoty i jakieś chmury. Na pewno coś w zieleni będzie.
Marciula
27-02-2013, 12:32
Duże knoty nie dla mnie, ale zielone chusty już tak :love: tylko błagam, niech wiosenna kolekcja w kwietniu wystartuje, bo nie podołam.... :hide:
Ja wolałabym mieć wszystko na jednym koncie, całą historię oszowych zakupów - stąd pytanie ;)
Pamięta ktoś jak zimowa startowała? Najpierw ogłoszą i dodadzą zdjęcia, a potem będą parami wystawiać? Chociaż ostatnio im się z niczym nie śpieszy, z preorderem obsuwka była to może teraz poczekają, aż będę miała kasę na koncie? :hide::rolleye:
Jak obstawiacie, kiedy start?
milorzab
27-02-2013, 13:05
Podobno już utkali kolekcję wiosenną:omg:
Marciula - matko jaki start toż to dopiero była kolekcja walentynkowa i preorder....
Zwariowac można z takim tempem :duh:
Marciula
27-02-2013, 13:16
no ja bym poprosiła start na kwiecień, ale oni na serio przesadzają z tym tempem... Wiosenna już utkana?! Smoki też?! i pewnie oki....
Słuchajcie, to kiedy na bank napadamy? :cool:
Problem bedzie wtedy jak sie osiągnie stos totalnie idelany i nie bedzie co z niego sprzedać:dunno: ja jeszcze moge cos pokombinować ale długo tak nie pociagnę;)
W drodze mam alto eventide i waniliowe różyczki:heart: marze o erosie i drżę na samą myśl co wypuszczą w nowej kolekcji:hide: Na szczęscie smoki mnie nie ruszają, o tyle dobrze;)
No właśnie ja mam stos idealny:duh:. W sumie chyba tylko jedną Oschę mogę ewentualnie wypuścić i może coś nieoschowego, a tak to:dunno:.
Ale na razie z zapowiedzi poza Okinami nic mnie nie rusza. Chyba, że te chmury będą czarne albo czerwone:hide:.
mamaslon
27-02-2013, 13:26
No właśnie ja mam stos idealny:duh:. W sumie chyba tylko jedną Oschę mogę ewentualnie wypuścić i może coś nieoschowego, a tak to:dunno:.
Ale na razie z zapowiedzi poza Okinami nic mnie nie rusza. Chyba, że te chmury będą czarne albo czerwone:hide:.
a niebieskie rózyczki
oh!
no i fale, ale musza byc takie same :)
Marciula
27-02-2013, 13:36
Mi jeszcze bardzo daleko do stosu idealnego... A z tego co zapowiedzieli jedynie knoty mnie nie ruszają, chyba, że zestawienie kolorystyczne będzie genialne, to kupię... A tak to chcę dwa kolory smoków, Okinami, chmury,....
W drodze do mnie Nouveau Honeycomb, które farbnę na fiolet :love: No i SNN i SNR z pre...
Ciekawi mnie bardzo co w wiosennej będzie... Ale niech będzie dokupienia w kwietniu! :nono:
Do sprzedania też już nic nie mam... no jedynie mogłabym biedronki, ale z ciężkim sercem...
Jak nie chcesz się pozbyć szmaty, to farbowanie jest rzeczywiście dobrym wyjściem:lol:
No i mnie też wiosenna chcica zakupowa dopadła:duh: A już się czułam wyleczona....
Ma ktoś coś starego na zbyciu?
Obana najchętniej
:lool:
Marciula -krótkie te biedronki?
mamaslon
27-02-2013, 13:46
ja mam biedrony czarne-czerwone 6 tylko jakby cos na zbyciu
chyba wcale mi sie nie podobaja ;) hahahhaha
no i czekam na wymianke czerwonych na rozowe, ktore w lecie bede nosic na bank :)
ale chciałabym jeszcze pare chust
oj chciałabym :)
Ja obstawiam, że albo w wiosennej albo w letniej będą waniliowe różyczki;) Zazwyczaj kolor powtarza sie w innych wzorach...
Szkoda, że nie 4, bo bym przygarnęła, choć to bawełna jeno:mrgreen:
Taka króciznolubna jezdem.
Marciula
27-02-2013, 13:54
moje biedrony to też szóstka.
oj ja nie chcę już więcej nic vanilliowego! Kolorów mi potrzeba!! :bliss:
A Nouveau zafarbuje jak mi się oryginalny, miodowy kolor znudzi :lol: bo fiolet to jednak fiolet :love:
Pewnie się da, ale to chyba bez sensu. Ja poluję czasem na dwa kompy i dwa konta :).
Poza smokami i Okinami mają być niedługo duże knoty i jakieś chmury. Na pewno coś w zieleni będzie.
DAWAĆ ZIELENIE!!!! :fire: ALE SIE OBŁOWIE, ALE SIĘ OBŁOWIĘ... :fire:
W sumie to ja bym chciała coś z bambusem. Byle nie zielone. W zielonym wyglądam na ciężko chorą. I wcale nie o chorobę zwaną oschołomstwem chodzi :p.
Dawać zielone, Dawać zielone, dawać zielone...
Marciula
27-02-2013, 17:12
Dawać zielone, Dawać zielone, dawać zielone...
No ale co chcecie zielonego? Taka zieleń jak z Satori? To tylko na smoki :love:
Chmury i Okinami :rolleyes::heart:
a i niebieskie róże, oj tak!
Smoki i duże knoty mnie nie ruszają.
ja poproszę kolekcję wiosenną najwcześniej w kwietniu, a najlepiej to w ogóle w maju :ninja:
z zimową to się tak guzdrali z powodu nowej strony, w wiosenną może im szybciej pójść, mimo pre-orderu.
edit: ja tam zielenie lubię i z bambusem też chętnie coś przygarnę, zwłaszcza że ten Oschy to całkiem sensowny ponoć.
Wanilie też mogą być ;)
Shui Long Safaia & Emperor jutro :rolleyes:
Marciula
01-03-2013, 17:32
Moje smoki już wysłane - patrząc na ich ostatnie tempo to pewnie za tydzień knoty będą :twisted: chyba teraz już nie dam rady kupić, jak tak popatrzyłam na historię na stronie Oschy to się przeraziłam - potrzeba nam dodatkowego członka rodziny, który by na chusty zarabiał :lool:
A za dwa tygodnie Okinami? :twisted:
a mojego nie wyslali? leeeee
Marciula
01-03-2013, 17:41
A za dwa tygodnie Okinami? :twisted:
To nie będzie obiadów :twisted: suchy chleb z wodą jedynie! :twisted:
Okinami muszę kupić. :hide:
milorzab
01-03-2013, 17:54
To tak jak u mnie codziennie. Za coś te osche muszę kupować.
No i znowu nie mam ubrań. Nie mogę kupić dżinsów, butów. Za drogie!
No właśnie ja też muszę.
Mąż mnie prześwięci :roll:
To tak jak u mnie codziennie. Za coś te osche muszę kupować.
No i znowu nie mam ubrań. Nie mogę kupić dżinsów, butów. Za drogie!
U mnie tak samo.
Od paru miesięcy to ja tylko na nowe chusty przecież zbieram :hide:
Ubrań nowych pociążowych brak :rolleyes:
Marciula
01-03-2013, 18:06
To jest choroba jak nic. Musimy jakąś grupę uzależnienia od chust Oschy założyć! :rolleye:
To jest choroba jak nic. Musimy jakąś grupę uzależnienia od chust Oschy założyć! :rolleye:
No, serio.
Masakra jakaś :duh::rolleye::lol:
GrupaWsparciaOschalałychChustofanek
No, serio.
Masakra jakaś :duh::rolleye::lol:
GrupaWsparciaOschalałychChustofanek
hihi albo nAO nie-Anonimowe Oscho(łomki) :lool: (fanki) znaczy się :lol:
hihi albo nAO nie-Anonimowe Oscho(łomki) :lool: (fanki) znaczy się :lol:
O, no no :lool::lool:
Codziennie powinni coś wypuszczać, bo nuda.
:lool::lool::lool::lool:
konto nóżkami przebiera :rolleyes:
Bys się przejadla, przesycila, zbankurtowala i przestala kupowac ;) ale okinami mogliby już dac :)
no właśnie. jak obstawiacie z tym okinami?
Bys się przejadla, przesycila, zbankurtowala i przestala kupowac ;) ale okinami mogliby już dac :)
Oj mogliby wypuszczać na przykład 5 sztuk dziennie. To była zabawa :P.
Okinami niedługo pewnie będzie. I obstawiam, że dwa kolory. Kai i jeszcze coś.
Marciula
01-03-2013, 23:43
Ja poproszę za minimum dwa tygodnie :evil: inaczej mogę pomarzyć o Oki :roll:
no właśnie. jak obstawiacie z tym okinami?
Ja obstawiam, że u mnie w domu wyladuje kurier z ta zielono/niebieska czworeczka :) ale w lotto nigdy nie trafilam, wiec w obstawianiu kiepska jestem
Oj mogliby wypuszczać na przykład 5 sztuk dziennie. To była zabawa :P.
Okinami niedługo pewnie będzie. I obstawiam, że dwa kolory. Kai i jeszcze coś.
i safaia na przykład ;)
i safaia na przykład ;)
oooo
mamaslon
01-03-2013, 23:53
Ja poproszę za minimum dwa tygodnie :evil: inaczej mogę pomarzyć o Oki :roll:
i safaia na przykład ;)
oooo
u mnie fale chce ojciec dziecka
tak wiec kase mówicie juz ma mi dac na konto :ninja:
Marciula
02-03-2013, 00:37
i safaia na przykład ;)
oooo smakowicie! :applause:
mam już dosyć czerwoności, zielonego mi potrzeba!!!
mamaslon - pożycz chłopa :lool: mój na samo słowo "chusta" się krzywi :hide:
mój się krzywi. ale jak przychodzi co do czego i mam jedną sprzedać - to pyta, czemu akurat tą. więc wskazuję inną, i inną.. i w sumie wszystkie lubi ;)
ale okinami mogliby już dac :)
yyyy, nie nie, ja to jeszcze za chwilę poproszę jednak ;)
Ja poproszę za minimum dwa tygodnie :evil:
właśnie właśnie, minimum za dwa :rolleyes:
i safaia na przykład :wink:
Safaia spoko, podoba mi się, ale chyba bym chciała najbardziej jednak to klasyczne Okinami.
Ale fajnie byłoby, gdyby dali 2 kolory.
Marciula
03-03-2013, 20:11
To jak, jutro Oki czy knoty? :twisted: Chyba szału dostanę :hide: poza tym tak rozmyślam sobie jaki inny kolor by pasował do Okinami i nic mi nie pasuje.... Chyba lepiej, żeby nie wydziwiali :whistle:
Czemu jutro?:hide:
W ogóle wysłali Wam już smoczyska? Bo mi nie.
Marciula
03-03-2013, 22:02
Jak to czemu jutro? Tak na złość :twisted:
Do mnie wysłali smoki w piątek, bo wiedzą, że bardzo je kocham :love: :mrgreen:
milorzab
03-03-2013, 22:07
Mi tez wysłali w pt. Wiedzą, że nie mam pojęcia, co z nimi zrobić - więc potrzebuję więcej czasu:lol:
Dziwne z tymi smokami. Komuś jeszcze nie wysłali?
Marciula
03-03-2013, 22:13
Mi tez wysłali w pt. Wiedzą, że nie mam pojęcia, co z nimi zrobić - więc potrzebuję więcej czasu:lol:
Jak to co? POKOCHAĆ! :D
Dziwne z tymi smokami. Komuś jeszcze nie wysłali?
jborowa w pt dziwiła się, że do mnie już wysłali, więc do niej chyba też nie wysłali....
Marciula
05-03-2013, 20:00
Śniło mi się, że Oscha wypuściła chusty w.... jabłka :duh: to był straszny sen :lool:
Matko to już na serio choroba, że mi się śnią takie rzeczy :roll:
Lepsze jabłka niż brukselki.
W sumie temat zwierzęcy producenci chust mają już chyba na wyczerpaniu, to kto wie, może za owoce się teraz wezmą.
Jak to co? POKOCHAĆ! :D
jborowa w pt dziwiła się, że do mnie już wysłali, więc do niej chyba też nie wysłali....
dzisiaj wysłali.
jabłka? ;)
Marciula
05-03-2013, 20:10
Lepsze jabłka niż brukselki.
W sumie temat zwierzęcy producenci chust mają już chyba na wyczerpaniu, to kto wie, może za owoce się teraz wezmą.
A wcale, że nie, bo królików nie było! :mrgreen: a co najlepsze.... Napisałam do nati i odpisali, że nie myśleli o chuście w króliki, ale bardzo dziękują za pomysł - także może niedługo się doczekam :lool:
(do Oschy chyba z takimi propozycjami pisać nie będę :rolleye:)
no i jutro :roll:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382339_494219970615945_526233763_n.jpg
Marciula
05-03-2013, 20:56
Tylko jedna? tzn jeden kolor? Zupełnie nie dla mnie, no ale do farbowania byłaby super :love:
pewnie zaraz zaskoczą drugim wzorem. byleby nie niebieskie rozyczki... jeszcze nie.. :lool: :mighty:
Marciula
05-03-2013, 21:00
Matko, albo niech ogłoszą, że coś jeszcze będzie, albo niech nic więcej nie będzie - bo jak jutro się okaże, że dodali coś pięknego, a ja kasy nie mam to.... :mad
dziewczyny, polowanie na biedronki na stronie ;)
Marciula
05-03-2013, 21:22
O kurde! :D no ja mam, niepotrzebne mi kolejne - chce ktoś? Widziałaś jaki rozmiar jest?
chyba nie ma dużo chętnych, bo tak sobie wypuszczam z koszyka.. i znowu łapię.. :lol:
Marciula
05-03-2013, 21:28
czyli im się często zdarza wrzucać jedną chustę na stronę... Cholera! Ile cudeniek musi nam umykać! :cryy:
chyba wszystkie te, które są opisane 'sale' ;)
Marciula
05-03-2013, 21:45
Są jeszcze 5 i 7 - mam 5 w koszyku :lol:
Nie dobijaj, bo teraz całymi dniami będę siedziała i jedynie odświeżała stronę Oschy :roll:
Dla potomności porównanie Alto Eventide i Nebuli
http://img585.imageshack.us/img585/3980/20130109213.jpg
Dla potomności porównanie Alto Eventide i Nebuli
http://img585.imageshack.us/img585/3980/20130109213.jpg
Pieknie ci to zdjecie wyszlo - sliczna ostrosc i kolory super oddane.
amst cuudne porównanie! kolorki idealne!
Marciula
06-03-2013, 22:00
Kolory, kolory, kolory... A może tak jakiś nowy wzór? :rolleyes:
ojj tak niech dadzą nowy wzór! nowe kolory! byle brzydkie!
bo i tak już kasy nie mam na zakupy :( :(
ja się wyprzedaję z myślą o okinami.
K I E D Y ? hm? ;)
Marciula
06-03-2013, 22:27
:lool: nie no, ja wolałbym ładny wzór w pięknych kolorach :love: mam nadzieję, że wiosenna kolekcja będzie obłędna :mrgreen:
Patrząc na ich ostatnie tempo, to wyślą dzisiejsze i będzie okinami. Albo może jeszcze jakieś knoty?
Marciula
06-03-2013, 22:42
Ja miałam nadzieję, że dzisiaj będą 2x knoty - Mell mi się ogromnie podobają :love: no ale nie było...
Moim zdaniem za tydzień Okinami będzie.
no niechaj okinami puszczą! całe szczęscie mnie ta chusta nie kreci nic a nic :)
knoty... ojj nie nie! hmmmmm napad na bank? ktos ze mną....?
Marciula
06-03-2013, 22:44
knoty... ojj nie nie! hmmmmm napad na bank? ktos ze mną....?
Ja się piszę :thumbs up:
mamaslon
06-03-2013, 23:07
niech knoty dają
okinami dop. za 2 tygodnie jak sie M. odbije po smokach ;)
ps: Agut, z Toba moge i na bank
mamaslon
06-03-2013, 23:08
dubel
czekam w napięciu: K I E D Y ?
(mam dosyć tej choroby :| )
Marciula
09-03-2013, 08:56
Oby nie dzisiaj ani jutro :roll:
A u Oschy Fade Marina Wrap... Jedyna ich gradacja, która mi się podoba :)
A u Oschy Fade Marina Wrap... Jedyna ich gradacja, która mi się podoba :)
od wczoraj już wisi :)
mamaslon
09-03-2013, 23:31
za to mash ;) chmurki
za to mash ;) chmurki
Niop! :fire: Dzieki Agutkowi :love:
Marciula
10-03-2013, 16:34
To kiedy Okinami? :applause:
Niech puszczą zanim urodzę :hide:
mamaslon
10-03-2013, 19:14
kochana, niech sie tak nie spieszą...musze kase dodrukowac:lol:
ja też jednak proszę o zwolnienie tempa:)
kochana, niech sie tak nie spieszą...musze kase dodrukowac:lol:
właśnie ;)
A w ogóle, to wiecie może dziewczyny, jak to jest z dodrukami?
Dotkali kolekcję jesienną i tkają Okinami, ale to nie jest chyba żadna zasada, prawda?
W sensie, czasem dotkają, a czasem nie? ;)
właśnie ;)
A w ogóle, to wiecie może dziewczyny, jak to jest z dodrukami?
Dotkali kolekcję jesienną i tkają Okinami, ale to nie jest chyba żadna zasada, prawda?
W sensie, czasem dotkają, a czasem nie? ;)
Wyobrażacie sobie co by było gdyby dotkali oban/tiree/jura/caprica :omg:
pewnie ceny by się troszkę na bazarkach pozmieniały
ale coś mi się wydaje,że oni zaczną tkać więcej i częściej...
te ostatnie knoty to też powtórka z rozrywki,jedynie,że grubsze i ciut ciemniejsze :)
Marciula
10-03-2013, 20:12
Niech dotkają JKO Mell :love:
Im więcej utkają, tym miej chusty będą warte....
A wiadomo ile przy jednym rzucie jest chust danego rozmiaru? :hmm:
ja tez się boję, że teraz ruszą z produkcją. w złym słowa znaczeniu. a może nie? oby. nie ma co krakoć ;)
Wyobrażacie sobie co by było gdyby dotkali oban/tiree/jura/caprica :omg:
pewnie ceny by się troszkę na bazarkach pozmieniały
ale coś mi się wydaje,że oni zaczną tkać więcej i częściej...
te ostatnie knoty to też powtórka z rozrywki,jedynie,że grubsze i ciut ciemniejsze :)
Szaleństwo byłoby :)
ale ja za tym jestem chyba. Może niekoniecznie aż tak często, ale więcej by się przydało.
Im więcej utkają, tym miej chusty będą warte....
A wiadomo ile przy jednym rzucie jest chust danego rozmiaru? :hmm:
No tak ;) ale ja na ten przykład nie chcę koniecznie robić z tego interesu życia (pewnie, fajnie zarobić, ale jeśli tylko zwróci mi się retail, to też nie będę płakać), tylko chciałabym ponosić w ładnych szmatach. A że Oscha ładne robi, to co ja poradzę? :dunno:
I tak będzie dobrem luksusowym, nawet jeśli będzie ich więcej :)
Gdzieś czytałam, że Edenu Orchid wypuścili tylko 30 sztuk? :hmm:
Gdzieś czytałam, że Edenu Orchid wypuścili tylko 30 sztuk? :hmm:
Serio? Leży to u mnie, ale jakoś szału nie robi.
Serio? Leży to u mnie, ale jakoś szału nie robi.
Podobno :)
tak na TBW gdzieś wyczytałam.
Ciekawe ile wypuścili róż miętowych :lol: ?
mi właśnie ktoś miętusy za aiko "wciska" :lol: , ale chyba wolę zen. albo nie wiem. :hmm:
oj miętusy bym przygarnęła:heart:
mamaslon
10-03-2013, 23:32
mi właśnie ktoś miętusy za aiko "wciska" :lol: , ale chyba wolę zen. albo nie wiem. :hmm:
miętusy są super
bierz
pokazesz mi we wrocku...jak bede w kwietniu ;)
one są bomba
znam je bo widziałam zuz'owe
ps: aginia, pisałyśmy rownoczesnie :D
brać! się nie zastanawiać
scaristę baaaaaaaaardzo ciężko dostać,bardzo bardzo!
a swoją drogą Ty to masz sczęście w tych wymiankach ;)
mamaslon
10-03-2013, 23:33
3 na TAK!
O MATKO!!! mam zawał!!!!!!!!!!!!!! BRAĆ KOBIETO BRAĆ! one piekne są :)
choć ZENki też fajne :) ale pomogłam hehehehehe
nie no, ja to bym miętówki brała, jak już kto chce oddać! ;)
a swoją drogą Ty to masz sczęście w tych wymiankach ;)
no juliet za fairyland to było coś :lol:
mamaslon
10-03-2013, 23:43
no juliet za fairyland to było coś :lol:
:lol:czad
Marciula
11-03-2013, 00:47
O matko, bierz miętuski za te brzydkie koła!!! Ty się zastanawiasz?! :omg: czemu ja tych kółków nie kupiłam? :cryy:
bierz scariste, co pomacasz, to pomacasz - a scariste bez problemu na roze Zen zamienisz :cool:
Zamieniłybyście Bramble 6 na NV Clover 3?:hmm:
tzn chcesz bramble czy clover?
ja bym wolała bramble osobiście,miałam chwilę i sprzedałam,teraz żałuję bo cudna szmata
Właśnie nie wiem, co chcę. Na razie wymieniłam smoki na Bramble i się zastanawiam, czy nie puścić go od razu za Clovera:dunno:.
ja bym nie zamieniła :(
echhhh Ty wiesz jak ja bym mocno chciała bramble .... echhh :)
milorzab
11-03-2013, 14:24
Właśnie nie wiem, co chcę. Na razie wymieniłam smoki na Bramble i się zastanawiam, czy nie puścić go od razu za Clovera:dunno:.
A ponosisz w 3? Nouveau mi się nie podoba generalnie jako wzór, ale w bramblu - jest uroczy:)
a w życiu bym bramble nie oddała:)
nowe info z FB
Well since we're having a Siberian spring here in Scotland we thought we might slip out a last couple of woollies... these are both a bit lighter weight and, apart from the heat of summer, will be good to use all year.
a w życiu bym bramble nie oddała:)
nowe info z FB
Well since we're having a Siberian spring here in Scotland we thought we might slip out a last couple of woollies... these are both a bit lighter weight and, apart from the heat of summer, will be good to use all year.
własnie przeczytałam na FB! nooo to ciekawe co bedzie?! i kiedy, kiedy!
edit: to co kaszmirek?
Matko, wełny mam już dosyć:hide:
Matko, wełny mam już dosyć:hide:
Pewnie będzie to taka wełna jak w bramble,czyli jak nie wełna ;)
Wez Bramble, jest naprawde cudny :heart: Pokochasz, a wiem ze lubisz fiolet.
NV Clover odradzam. Gruby jest jak cholera, tak gruby, ze az oblesny. Pewnie pawi ecrue lnianych nigdy nie mialas, ale ci powiem, ze gruby jak podwojne takie pawie.
Miałam garnetowe. Gruby jak garnety? :ninja:
Ale przekonałyście mnie, że jednak Bramblik :mrgreen:. Dzięki!
I mam nadzieję, że te nowe wełny to będzie kaszmir (chociaż tu pewnie cena taka, że :duh:). Byle tylko nic w stylu wełny braidowej.
W braidach jest zwykła lambswool a oni piszą tu o nowej cienkiej całorocznej więc pewnie coś w stylu bramble będzie,jakaś cieniutka i mięciutka szmatka.
Garnetowych nie mialam.
Ale odradzam te chuste, na serio - nawet mimo tego, ze chustogusta sa rozne.
Aaaa ja stawiam na kaszmir. Kaszmirowe prototypy NV krazyly pare miesiecy temu, wiec jezeli jakas welna jeszcze ma od nich wyjsc teraz to chyba tylko kaszmirowa. Boje sie z lekka, ze cena mnie powali :duh:
echh no to co bedzie następne??
Marciula
11-03-2013, 21:19
Starry Night Maya and Alto Zen with cashmere will be listed on our site tonight between 11pm and 11.30pm GMT
Maya? jaka maya?!
Marciula
11-03-2013, 22:17
Pochwalę się Wam wszystkim, bo przez ten oszowy szał.... Jak tylko ogłosili, że wieczorem chusty to mi wody odeszły! :cryy: także odpadam z polowania i jadę rodzić :lool:
mamaslon
11-03-2013, 22:18
GRATULACJE!!!!
hahahah
ale cyrk :)
ad. maYa
tez wlasnie polecialam szukac majki jezowskiej ;)
nie no...piekna MaYa nam wyszla dzis
bede polować:hide: szlak
ide sprawdzic konto
dziś mialam kupować papryczkę na balkon, sadzonki:hide: oraz inne takie:hide:
Pochwalę się Wam wszystkim, bo przez ten oszowy szał.... Jak tylko ogłosili, że wieczorem chusty to mi wody odeszły! :cryy: także odpadam z polowania i jadę rodzić :lool:
:) kciuki kochana! blisko mam do Twojego szpitala, jak ustrzelę- cała okolica poczuje uderzenie pozytywnych wibracji... :lol:
mamaslon, po co sadzonki? po co nowe spodnie? po co jedzenie?
:lol:
O matulu :omg: nie wiedziałam ze Oscha jest przyspieszaczem porodów
Powodzenia marciula ;) trzymam kciuki!
mamaslon
11-03-2013, 22:21
O matulu :omg: nie wiedziałam ze Oscha jest przyspieszaczem porodów
Powodzenia marciula ;) trzymam kciuki!
nati juz wiemy ze jest
prawda Zuz :D hihi
jborowa! now właśnie:lool:
Marciula - trzymaj się, jak się szybko uwiniesz to i na polowanie zdążysz;)
Kurcze Marciula, a ja liczyłam, że mi Majkę ustrzelisz :lol:.
Dawaj, dawaj! Jak się sprężysz, to jeszcze zapolować zdążysz:high:.
mamaslon
11-03-2013, 22:23
Kurcze Marciula, a ja liczyłam, że mi Majkę ustrzelisz :lol:.
Dawaj, dawaj! Jak się sprężysz, to jeszcze zapolować zdążysz:high:.
o mamo
racja :)
Marciula - trzymaj się, jak się szybko uwiniesz to i na polowanie zdąrzysz;)
:lool::lool::lool:
O rany!!!! Zycze pieknego i szybkiego porodu :heart:
Pochwal sie malenstwem jak wrocisz!
Pacz Pani coś mi to przypomina :lol::lol::lol: aaaaa już wiem pancy z wełną 3/11/2011 :cool:
urodziłam niecałe 4h po wypuście czego i Tobie życzę :kiss:
nati juz wiemy ze jest
prawda Zuz :D hihi
ano ano :)
mamaslon
12-03-2013, 01:13
kwa
internet mi nie chodzi
przyjme zielen!!!
greeneddie
12-03-2013, 13:03
Marciula :applause: :applause: :applause:
I co kupiła któraś?
Mnie cena cudnego Alto powaliła na kolana :lol:
Marciula
13-03-2013, 18:39
Jak myslicie, ile czasu po ogloszeniu nowej kolekcji minie do pierwszego rzutu na sklep?
Jak myslicie, ile czasu po ogloszeniu nowej kolekcji minie do pierwszego rzutu na sklep?
Ty, a Ty już urodziłaś? Czy jeszcze rodzisz? :omg:
Ty, a Ty już urodziłaś? Czy jeszcze rodzisz? :omg:
no wlasnie :)
Marciula
13-03-2013, 18:56
Zamiast mi odpowiedziec to mnie mecza :lool:
Nic z tamtej akcji nie wyszlo i czekam na patologii na porod. Obym wyszla stad niedlugo z malym i zdazyla NV upolowac! :lool:
Zamiast mi odpowiedziec to mnie mecza :lool:
Nic z tamtej akcji nie wyszlo i czekam na patologii na porod. Obym wyszla stad niedlugo z malym i zdazyla NV upolowac! :lool:
o raju! no to trzymam kciuki za szybkie wyjście! młody pospiesz się! matka musi NV upolowac :)
Marciula
14-03-2013, 13:26
I jak tam, ktore chusty z nowej kolekcji podobaja Wam sie najbardziej? Dla mnie najpiekniejsze jest Nouveau - tutaj polowanie musi sie udac :)
Na drugim miejscu Alto, bo kocham chmurki :rolleyes: reszta nie zrobila wrazenia, moze nieco braid...
A jak u Was?
Willow, SN, ewentualnie Braid. Na te sobie zapoluję, pozostałych nie tykam :).
milorzab
14-03-2013, 13:31
Willow, SN, ewentualnie Braid. Na te sobie zapoluję, pozostałych nie tykam :).
jw, ale będą róże i na róże na 100%
na Braida - nie
SN i braid.
jeśli będą róże - to też być może :D
Phi, narobili mi nadziei na SN Aiko, a przysłali głupie kółka :mad:.
Dla mnie Braid, potem willow a potem SN,
na róże czekam z ciekawością
( choć piękniejszych niż scarista sobie nie wyobrażam :bduh:)
Marciula - powodzenia! :)
Uchh no szkoda :( ale trzymajmy sie wersji ze sn aiko bedzie brzydkie! A kola chociaz wymienisz na cos fajnego:)
uuu nie bedzie przedpremiery forumowej?? buuu =(
No nie będzie :(. Ale napisali mi, że SN Aiko będzie za jakieś 6 tygodni.
Oj oj to smaka narobili a tam kółka :twisted:
A ja sie chciałam pochwalić ze czekam na...
Roses Novaaaaaa aaaaaaaa aaaaa:bliss:
Nieeeeeeeeeeeeeee pierdzieeeeel!! Ale bomba!!!!
No kurka, az se podskocze z radosci :high::high::high::high:
Nieeeeeeeeeeeeeee pierdzieeeeel!! Ale bomba!!!!
No kurka, az se podskocze z radosci :high::high::high::high:
:kiss: sama nie mogę w to uwierzyć :)
Ale świetnie!!!!!
Dużo fotek musisz nam robić jak przyjdą :lol:
Zoana, super!!!! :D
Gratki!!! :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
i o zdj prosimy koniecznie! :mrgreen:
Ale świetnie!!!!!
Dużo fotek musisz nam robić jak przyjdą :lol:
Zoana, super!!!! :D
Gratki!!! :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
i o zdj prosimy koniecznie! :mrgreen:
oczywiście nie omieszkam zasypać Was fotami :D
mamaslon
15-03-2013, 00:11
gratki:kiss:
Aniu super :kiss: Będzie Wam w nich pięknie !
oczywiście nie omieszkam zasypać Was fotami :D
Oczywiście zamotanymi ;)