Zobacz pełną wersję : ILE CHUST?
No stosiki prezentowane w innym dziale,ale ja tak czytam,analizuję i pytanie mnie naszło:
ile właściwie chust macie na stanie???
tak uczciwie,jak na spowiedzi.
bo ja z moimi 2 kolkowymi,1mt i widokami na 1 nati to jakoś chyba na szarym końcu :lool: ...
robertynka
11-11-2008, 22:03
2
jedna kółkową i jedna wiązaną 4,3m
kamilcia.xt
11-11-2008, 22:06
cztery wiązanki, kółkowa, podaegi i manduca
stasiu-lova
11-11-2008, 22:09
hmm :D 11 dłuuugich wiązanek, jedną krótszą, jedną kółkowa, jednego mt i jednego poucha:D ?
jedna :oops: ale mam nadzieje to zmienic w najblizszej przyszlosci :D
7 wiązanek, dwie kółkowe, chustomajt, manduca
2 wiązanki
2 kółkowe (jedną chyba sprzedam bo i tak leży)
nosidło ergonomiczne infanta
4 wiazanki na stanie, trzy kupione w drodze - razem 7+ jedna prawie zakupiona, czekam na odpowiedz
3 kolkowe na stanie, jedna w drodze
1 MT
najgorsze jest to,ze to jeszcze nie koniec :duh:
anifloda
11-11-2008, 22:22
7 wiązanek, jednego elastyka i 3 kółkowe.
4 na stanie: trzy wiazanki i jedna kolkowa.
heh, to gdzie ja tu pasuję :hide:
ergo
MT
i dwie wiązanki
i kasa na jeszcz jedną
jutro kupuję!
Dziewczyny normalnie mnie szokujecie :omg: to ja sie lepiej nie przyznaje... :hide: bo mi coś mało zostało...
elbazetka
11-11-2008, 22:43
u mnie jedna wiazanka(druga od april w drodze),jedna kolkowa,cztery mietki(dwa zrobilam sama wiec sie nie liczy?),jeden pouch (drugi w drodze),jeden pod samorobka(i dwa pody od nelles "w drodze")
2 wiązanki i 1 w drodze, 1 kółkowa, 3 pouche, 1 MT, 1 APLX
Dziewczyny normalnie mnie szokujecie :omg: to ja sie lepiej nie przyznaje... :hide: bo mi coś mało zostało...
Nie martw się Anetko ja też na szarym końcu, ale taki mam charakter że jak coś leży nieużywane to strasznie mnie wkurza i dlatego zawsze na stanie miałam najwyżej 2-3 chusty/nosidła, ale za to często zmieniałam żeby się nie nudziło.
rzezuchama
11-11-2008, 22:54
Fuji-majtaj ukochany i kółkowa.
za dużo :?
wszystkiego mam za dużo :?
słabo, dwie wiązane, jeden mei tai
i pewne elipsy w drodze
i pewien paw w planie
Nie martw się Anetko ja też na szarym końcu, ale taki mam charakter że jak coś leży nieużywane to strasznie mnie wkurza i dlatego zawsze na stanie miałam najwyżej 2-3 chusty/nosidła, ale za to często zmieniałam żeby się nie nudziło.
Całe szczęście... :) Toś mnie pocieszyła ;) :kiss:
Ja to już przestałam liczyć :hide:
matko święta! skąd Wy bierzecie na to fundusze ??? :szok: :roll:
4 wiązanki (2 pasiaki chce wymienić na 1 indio w niedalekiej przyszłości), 2 kółkowe (o 1 za dużo, ale nie mogę zdecydować, o którą) i 1 pouch.
W moim odczuciu mam chust obfitość, ale czytanie forum nakręca potrzebę posiadania kolejnej i kolejnej i tylko mój rozsądek mnie powstrzymuje. W chustach kocham przede wszystkim tulenie maleństwa, a nie posiadanie kolekcji. Wyznam, że absolutnie nie rozumiem pożądania do edycji limitowanych i innych chust rzadkich.
za dużo. :hide:
a czasu za mało :-(
1 wiązana (którą usiłuję sprzedać, bo i tak nie używam)
1 MT
1 kółkowa
1 pouch
andziulindzia
12-11-2008, 13:04
1 wiązana swoja, jedna chwilowo, 1 kółkowa, 1 własnopazurnie uszyty MT.
W zupełności wystarczy
Andzia
malgosiak
12-11-2008, 13:11
jedna dluga wiazanka, jedna szmata z ciuchlandu i manduca.
Biedronka
12-11-2008, 13:11
2 wiązane
1 pouch
1 MT
1 Mt jeszcze w planie i manduca w planie ;)
wg, mnie troche za duzo ;)
magda-sh
12-11-2008, 13:24
akurat :D
Leosia - dla siebie
MT Nubik dla taty - czasami tez używam bo jest super
2 kółkowe ( i tez nie wiem którą sobie zostawić)
4 wiązanki-z żadnej nie mogłabym zrezygnować :roll: ,bo każda do czego innego służy
1 kółkowa do sprzedania
1 MT
1 pouch
1 wiazana Nairobi
1 kolkowa wlasnej produkcji
1 tulikowy MT
1 lemonkowa Manduca
ze wszystkich jestesmy jak najbardziej zadowolone
T Y L K O jedna, wiązana :cry:
szczęściara :D :wink:
karolinka251
12-11-2008, 14:35
3wiązane
1kółkowa
1mt
aktualnie mam
1 wiązankę
2 kółkowe (jedna chyba na sprzedaż, bo baardzo się kurzy)
2 MT (jeden z nich powoli robi się za mały więc też pewnie na sprzedaż)
2 pouche (ale znowuż jeden za chwilę oddam siostrze - za 3 miechy rodzi)
1 aplx (tego nie oddam jeszcze dłuugo)
to nie tak najmniej :hello:
4 wiązanki-z żadnej nie mogłabym zrezygnować :roll: ,bo każda do czego innego służy
1 kółkowa do sprzedania
1 MT
1 pouch
a gdzie podziala sie reszta wiazanek?
przegapilam sprzedaz czegos?
2 wiązane i kółkowa :wink:
czukczynska
12-11-2008, 16:13
4 wiązanki
pouch
kólkowa
2 MT
1 pod
licze też to co w drodze :)
2 wiązanki,
2 MT
1 kółkowa do sprzedania
1 MT
1 pouch
a gdzie podziala sie reszta wiazanek?
przegapilam sprzedaz czegos?
ups :hide:
zapomniałam o dwóch-huśtawce i ćwiczebnej :lol:
pouchy rozdane, kółkowe sprzedane,jeden miętek wyrzucony :mrgreen:
6 chust wiązanych różnej długości, 1 kółkowa oraz produkty własnej radosnej twórczośc ;) (na razie kólkowa, pouche i MT) Więcej chust nie będzie, ale nie wykluczam wymiany w stosiku :)
tylko kilka
:lool:
ale ja poważnie piszę, wyprzedałam się i zostało kilka
tylko kilka
:lool:
ale ja poważnie piszę, wyprzedałam się i zostało kilka
Hanti poważnie?? A to przepraszam... ;) ale pewnie same indio zostały co? :)
prawie kilka indio i jedna nati......musiałam się wyprzedać bo to już istne szaleństwo było.
Mój małż jest nie lepszy, ja mu mówię o jedwabiu i że może byśmy jedno indio sprzedali, a on mi na to żebym nie przesadzała bo dużo ich nie mam, no i jak tu iść na odwyk, jak własnemu małżowi uzależnienie nie przeszkadza :?
prawie kilka indio i jedna nati......musiałam się wyprzedać bo to już istne szaleństwo było.
Mój małż jest nie lepszy, ja mu mówię o jedwabiu i że może byśmy jedno indio sprzedali, a on mi na to żebym nie przesadzała bo dużo ich nie mam, no i jak tu iść na odwyk, jak własnemu małżowi uzależnienie nie przeszkadza :?
Hanti to Twój 4444 post :) niezły wynik :applause: a męża gratuluję!!! Ech przydał by się jakiś kącik porad typu jak radzić sobie na odwyku.... jak nie kupić kolejnej chusty.... :roll:
visenna2
12-11-2008, 19:48
Jesli sie nie mylę to:
10 wiązanek
7 kółkowych
2 mt
1 pod
1 nosidło ergonomiczne
4 pouche
i cały czas kurczę mam niedosyt :lol:
szczęściara :D :wink:
Chętnie bym się unieszczęśliwiła kolejną/nymi :ninja: tylko muszę się wreszcie na jakąś zdecydować....a to potrwa....
szczesliwi czasu nie licza, chust tez nie ;) bo jeszcze bym sie zalamala... ;)
2 wiązanki
1 kółkowa
1 pouch (za duży i leży)
Tylko poucha bym chciała wymienić a tak to więcej na stanie nie potrzebuję, chusty testowe i prywatne wymienianie się wystarczają mi :) Oczywiście chustowe marzenia mam, ale wiem, że i tak ich nie spełnię, więc nie spędzają mi snu z powiek.
Jesli sie nie mylę to:
10 wiązanek
7 kółkowych
2 mt
1 pod
1 nosidło ergonomiczne
4 pouche
:shock: jesteś niemożliwa :lool: :wink:
visenna2
13-11-2008, 09:35
Jesli sie nie mylę to:
10 wiązanek
7 kółkowych
2 mt
1 pod
1 nosidło ergonomiczne
4 pouche
:shock: jesteś niemożliwa :lool: :wink:
:D
Wiem, sama z soba nie mogę wytrzymać :) Prawda jest taka, że chustami się pocieszam :) Inne kobity w chwilach cięzkich i dołujacych ratują sobie samopoczucie nową torebką, szminką czy czym tam jeszcze a ja z szaleństwem w oczach kupuję chusty :D
słabo, dwie wiązane, jeden mei tai
i pewne elipsy w drodze
i pewien paw w planie
update
trzy wiązane, jeden mei tai
pawie w drodze :jump:
4 wiązane
1 kółkowa
czuję potrzebę zmiany. ale 2 wiązanki są mężydłowe i sprzedać mi ich nie wolno :twisted: . jedna to mój ukochany rosenholz, którego i tak nie sprzedam, więc na straganie pewnie tylko jedna wyląduje.
Hmm...
U mnie wszystko jest "płynne", ale obecnie mam 4 wiązane i 1 kółkową, a - i 1 samoróbkę wiązaną z prześcieradła...
Hmmm...też jestem chora ;) bo mamy:
- 7 wiązanek ( w tym jedna w drodze, drugiej nie lubię i wisi na bazarku, trzecia niesprzedawalna choć już ciężko w niej nosić, czwarta średnio lubiana )
- dwie kółkowe ( w tym jedna bardziej na ozdobę i do oglądania a nie noszenia )
- dwa pouche ( chwilowo w odstawce )
- jedno MT
- Ergo mężowe
ja_matka
19-11-2008, 14:09
wszystkie jesteście niemożliwe.
Ja mam jedną samoróbkę i jedną wiązankę ale to moje początki więc mam nadzieję, że szybko nadrobię ...
Hanti kolegi męża zazdroszczę, ja nie mogę liczyć na taką pobłażliwość, choć może nie doceniam ... mam nadzieję
6 wiązanek
5 kółkowych (uwielbiam je)
2 nosidła
1 chusto-mt
2 mt
Chyba aż tyle nie potrzebuję
:szok: .... moze kiedys Was dogonie... mam 1 elastyka no ale dopiero zaczynam :lool:
a jednak policzylam :omg: podobno 13-stka to szczesliwa liczba... :hide:
Nitka-awatarek jak malowanie :thumbs up:
kamuszyca
22-11-2008, 19:41
aktualnie:
1 wiązanka (ale przewinęło się już kilka)
1 kółkowa
1 MT
1 Selendang
1 Manduca
i jeszcze na pewno nie powiedziałam ostatniego słowa ;)
elbazetka
22-11-2008, 22:30
Poprawiam sie:
2 wiazanki i Jimi w drodze
4 mietki(w tym 2 samorobki)
2 pody(jeden zrobilam sama)
Mysle ze sytuacja zaczyna sie stabilizowac 8))
:omg: skąd bierzecie siano na tyle chust :szok:
ja mam 1 wiązaną i jeden ergo zakupiony po sprzedaniu wózka. Marzy mi się indio (jeśli dostanę fundusze od babci to będę miała) i teraz mi odbiło, ze jeszcze pawie bym chciała ale te to już nie wiem skąd mam kasę wytrzasnąć :roll:
ja na reszcie mam czas na forum, więc pisz co posiadam
1 wiązana,
2 MT
1 kółkowa
1 Beco
Nie wiem jak wytrzymałam tak długo z jedną chustą, właśnie myślę jak to zmienić... :)
na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
3 kółkowe
3 pouche
1 MT (in spe 2)
1 pod
dzidka76
24-11-2008, 00:12
sama nie wiem kiedy mi sie taki stosik zrobil:
1 elastik
2 chusty plus 3 w drodze (moja wymarzona - indio len hihihiiiii)
3 pouche
1 MT sie wlasnie robi dla mnie :)
5 tkanych (6 właściwie, ale jedna chyba na stałe do GB wybyła)
1 elastyk
2 mt
1 pod
4 pouche
3 kółkowe (+ jedna w trakcie poprawek)
1 calyx
W chustach kocham przede wszystkim tulenie maleństwa, a nie posiadanie kolekcji. Wyznam, że absolutnie nie rozumiem pożądania do edycji limitowanych i innych chust rzadkich.
bardzo prosze wszystkie uzaleznione od chustozakupow o powtarzanie slow agapee'i kilka razy dziennie. :wink:
kiedy osiągnełam tę chustoliczbę, sprzedałam od razu cztery chusty :hide:
milorzab
24-11-2008, 09:35
W chustach kocham przede wszystkim tulenie maleństwa, a nie posiadanie kolekcji. Wyznam, że absolutnie nie rozumiem pożądania do edycji limitowanych i innych chust rzadkich.
Obawiam się, że ja ostatnio wręcz przeciwnie :wink:
kiedy osiągnełam tę chustoliczbę, sprzedałam od razu cztery chusty :hide:
mnie pewnie tez to czeka :) Jak juz zaspokoje ciekawosc i w koncu ustale w czym najbardziej lubie nosic, to wtedy pewnie zrobie wyprzedaz. A moze i nie? Mam nadzieje, ze jeszcze przynajmniej jeden chuscioch przede mna, wiec mam dla kogo trzymac :)
Ja tam nigdy nie chcialam miec kolekcji jako takiej i w chustach tez kocham najbardziej tulenie malenstwa :) Po pewnym czasie jednak zauwaza sie, ze rozne chusty maja rozne wlasciwosci nosne, poza tym przyciagaja kolory, recenzje, no i kazdy ma swoje preferencje. U mnie ilosc rozrosla sie bardzo kiedy wlasnie zaczelam probowac/ szukac ulubionych chust. A ze nie mialam noza na gardle, to starych za bardzo nie sprzedawalam. Pewnie zrobie to dopiero za jakis czas jak bede juz pewna co jest noszone, co ma zostac a co nie. Nie kupuje chust zeby je zbierac, ale kupuje te, ktore przyjemnie sie wiaza, dobrze nosza, ktore mi sie podobaja - niektore troche jak ciuchy ;) Sa ludzie ktorzy sa minimalistami, ale ja chyba do nich nie naleze... :lool: Lubie miec wybor, oczywiscie jesli moge :)
Ania z Tulikowa
24-11-2008, 16:13
ja ostatnio do 7 wiązanek zeszłam i mam ambitny plan w dół iść jeszcze :twisted:
poza tym 1 cudny MT od Lindy, APLX, Calyx i pouch.
[quote="pasja"]na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
pasja,a czy mozesz rozwinac temat? jakie masz chusty?
Ania z Tulikowa
24-11-2008, 16:32
Pasja same najpiękniejsze okazy zgromadziła, zazdraszczam :mrgreen:
ja nanoszę poprawki:
5 wiązanek
1 Mt
1pouch
1 kółkowa
no i nic do sprzedania :mrgreen:
i co najlepsze,udało mi się stworzyć stos idealny całoroczny zarówno dla noworodka jak i klocka :D
do kupienia elastyk,ale mając jedwab na letnie dziecko,to nie wiem sama czy jest sens.
w sferze pożądania li tylko po to żeby posiadać,jest len natur.
Pasja same najpiękniejsze okazy zgromadziła, zazdraszczam :mrgreen:
:)
bez przesady, miła anko
:)
ja nanoszę poprawki:
5 wiązanek
1 Mt
1pouch
1 kółkowa
no i nic do sprzedania :mrgreen:
i co najlepsze,udało mi się stworzyć stos idealny całoroczny zarówno dla noworodka jak i klocka :D
do kupienia elastyk,ale mając jedwab na letnie dziecko,to nie wiem sama czy jest sens.
w sferze pożądania li tylko po to żeby posiadać,jest len natur.
Magda jakie te wiązanki?? ;)
No i ja się przyznam.....
4 wiązanki (z czego 2 niesprzedawalne :lool:)
3 pouche
2 nosidła (APLX i Calyx)
a ja mam 1 wiązankę, ale za to dla mnie najpiękniejszą papryczkę :)
i chrapkę na indio i jeszcze powoli klarującą się wizję MT...
elbazetka
25-11-2008, 21:21
3 pouche
2 nosidła (APLX i Calyx)
A ktore to niesprzedawalne?Kaszmiry i Jim??? :D
3 pouche
2 nosidła (APLX i Calyx)
A ktore to niesprzedawalne?Kaszmiry i Jim??? :D
tak.... :D chociaż fale chyba też :lool:
w tym momencie mam cztery chusty wiązane :). ilość już pewnie odpowiednia, ale zestaw jeszcze nie do końca ten :wink:
zmiany,zmiany... :wink:
jedna kolkowa poooszła,zostala jedna.
no i mam nati colorado oraz cuudną
Lanę Mint.
MT nadal jest.
1 wiązana
1 elastyczna... :hide:
marzy mi się jakaś jednokolorowa, jasna, mięciutka w dotyku, tylko po 1 nie wiem jaka, po2 pewnie mnie na nią nie stać :(
1 wiązana
1 elastyczna... :hide:
marzy mi się jakaś jednokolorowa, jasna, mięciutka w dotyku, tylko po 1 nie wiem jaka, po2 pewnie mnie na nią nie stać :(
Polecam Indio limitowane :D
odgrzeje temat-jak zerknęłam tu rok temu-jak zaczynałam przygodę z forum i przeczytałam że macie po kilka to pomyślałam
-szalone ,obsesja jakaś, to jest choroba
wróciłam dziś do tego tematu bo pamiętam ze tych chust miałyście strasznie dużo
i czytam -kilka -4 itp. i policzyłam mam 7 długich w tym jedna wspólna z m jedna krótką 1 kółkowa i jednego puha -wariatka
a i jedno wspólne z m MT
a maze jeszcze o jakims nino,o zielonym leo bo mam czarnobiałego,o jednym pasiakui paru innych
koshika-mazuki
05-11-2010, 21:13
Szalona:)
Ja jestem można powiedzieć tak jak Ty Fusia rok temu, na początku przygody z forum i mam dwie wiązanki: pasiastego storcza i żakard didka. Na dzień dzisiejszy myślę, że tyle mi wystarczy...... ale:wink: sama jestem ciekawa co będę mogła napisać za rok.
ja mam obecnie 4 wiązane, 2 kółkowe i jedno ergo a myślałam, że mi jedna wystarczy :duh: Za każdym razem twierdzę,że to już ostatnia :hide:
jA PO 3 ;6 I OSTATNIEJ TWUIERDZIŁAM ŻE TERAZ JESTEM CHUSTOZASPOKOJONA I WIĘCEJ NIE KUPIE ,KONIEC Z MARZENIAMI CHUSTOWYMI
Ja jeszcze w wakacje miałam 4 wiązane, 1 elastyczną, 1 kółkową, chustoMT i APLX...
Ale pozbyłam się już 2 wiązanych (i 1 dokupiłam :hide: ) i elastycznej...
Więcej nie potrzebuję (na razie ;) ).
Mayka1981
05-11-2010, 22:04
a ja sama nie wiem, swoje pożyczyłam, cudze mam na stanie, coś tam wymieniłam, coś testuję... ale w sumie kto by tam liczył - grunt, że mam kogo w nich nosić :D
edit - i jedna leci z zagramanicy - to mam ja czy nie mam? :P
kubutkowa
05-11-2010, 22:06
coraz mniej :-(
dwie długie, jedno ergo :)
elastyk lezy i sie kurzy
, tkana wystawiona na sprzedaz
, kolkowa
, kanga :-)
i nosidlo Tuli
neverendingstory
05-11-2010, 22:35
w szczytowym okresie miałam chyba 8 wiązanych, 2 kółkowe i poucha
a teraz mam 3 wiązanki, z których używam 2, trzecia leży i się kurzy... no i kółkowe mam dalej 2 i poucha
nadal lubię przeglądać stragan, ale tak czysto z ciekawości, jakoś mnie przestało ciągnąć do zakupów chustowych... już bardziej mnie ciągnie do pieluchowych, ale rozsądek mi nie pozwala wydawać kasy bo już justi coraz mniej pieluch moczy (ostatnio nocki nawet suche:)
znaczy się trzecie trza robić ??? :ninja:
staram się mieć 3, taka umowa z m.
ale znowu się rozmnożyły niepostrzeżenie do 5 i będzie trzeba stosik okroić :hide:. Tylko wszystkie aktualne są fantastyczne i nie umiem zdecydować (właściwie to też nie chcę zdecydować :hide:)
trzy wiązanki (z żadną się nie umiem rozstać), pouch i będę zamawiała nosidło do uszycia :)
9, strasznie mało jak na mnie;)
2 wiązanki i 1 w drodze, 1 kółkowa, 3 pouche, 1 MT, 1 APLX
A u mnie zmiany:
3 wiązanki, kółkowa, pouch, mt, hybryda, nosidło pani paterson :)
Silver a szare gekony masz jeszcze na stanie czy już poszły w świat?
Silver a szare gekony masz jeszcze na stanie czy już poszły w świat?
mam :)
mąż mi zabronił sprzedawać (już już prawie się zdecydowałam, choć z ciężkim sercem)
To jak mąż zmieni zdanie to daj mi cynk, proszę
Może akurat będzie mnie stać - odbiorę w Łodzi osobiście:)
dobrze, dam znać :)
chociaż nie ukrywam, ze myślałam o wrzuceniu ich na aukcję- nikt nie jest w stanie pomóc mi ocenić ich wartości, więc nawet nie wiem, za ile mogłabym je sprzedać.
agnieszkazd
06-11-2010, 07:17
3 wiazanki, 1 pouch i jedno MT. Teraz kolej na jakieś nosidlo. I może jeszcze jedna krocizne;-)
no to u mnie 2 wiązanki, jeden mietek drugi w drodze, i sarong tak na szybkie wypady zamiast kółkowej lub poucha :)
dobrze, dam znać :)
chociaż nie ukrywam, ze myślałam o wrzuceniu ich na aukcję- nikt nie jest w stanie pomóc mi ocenić ich wartości, więc nawet nie wiem, za ile mogłabym je sprzedać.
Tak, pamiętam że masz problem z wyceną:)
Lilianna
06-11-2010, 10:40
U mnie 4 chusty tkane , kolkowa , 3 kangi , sari .
już niestety tylko 3 długaśne - bawełna, wełna i jedwab
u mnie jedna długa i jedna kółkowa. koniec
u mnie tak: 1 wiązana, 1 kółkowa.....
no ale...
chora jestem na zarę mild
na jeszcze jedną kółkową (grubsza, bardziej nośną)
no i na MT:hide:
a miało na jednej sie skończyć i że "nie nie, mnie to aż tak nie wciągnęło przecież" :lol:
macierzanka
06-11-2010, 11:31
3 wiązanki: dwa lny i wełna.
Nastka55
06-11-2010, 12:17
i ja mam dwie :) miałabym cztery bo dwie nie dawno sprzedałam, a teraz jedna wiązanka i jedna kólkowa mi się zostały :) ale cos choruje na jeszcze :) tylko czekam az cos fajnego sie trafi ;) to strasznie wciaga. u mnie w ogole miala byc tylko jedna chusta i koniec no ale jakos oprzec sie nie mozna ;)
U mnie jedna wiązana, druga w drodze:D, jedna kółkowa i jeden MT
aaa wlazłam na własny watek po latach:wink:
stan na dziś : 1 (jeden) pouch,w dodatku nieuzywany...
5 długich na stanie i szósta w drodze - nie wiem, kiedy się rozmnożyły ;) ale dojrzewam do redukcji, bo coś mega nośnego muszę wkrótce nabyć i jeszcze mnie korci, żeby w końcu jakąś kółkową wypróbować :)
ja w dalszym ciagu jestem chora...
cóż, stosik od-dawna-nienoszącej mało spektakularny: 1 krótka wiązana, 1 długi jedwabik kupiony w celu posiadania, 1 długa flanelowa samoróbka cudnej nośności ("w razie gdyby" ;) ), 1 podaegi własnej roboty. Nawet święta pierwsza kółkowa poszła w świat, mam nadzieję, że wróci, ale nawet nie monitoruję jej losów.
u mnie jeden elastyk, jedna wiązana, Mt Tullimy i NubiGo.
Tylko po co mi teraz elastyk to nie wiem:duh:
pomidore
06-11-2010, 17:06
ja w dalszym ciagu jestem chora...
ja tez.
na przyszłość?? ;p
ja nie powiem, bo aż wstyd
Aniamama
06-11-2010, 17:18
Ja zaczełam od jednej , potem druga i nagle 4 się znalazły .Ostatno sprzedałam wszystkie zostawiłam tylko ślimaki, i tego samego dnia kupiłam 2 kolejne.I jak tu nie mówić o uzaleznieniu!!!!
2 wiazane, 2 kółkowe, manduca, onbu, pouch
Jestem z siebie dumna! (ze tak malo oczywiscie) :D
w szczytowym momencie, lepiej nie mowic ;)
w okresie remisji choroby chustowej miałam jedną - dwie.
teraz mam nawrót i 3 wiązanki, czekam na 2 kolejne i nie mówię dość :hide:
w okresie remisji choroby chustowej miałam jedną - dwie.
teraz mam nawrót i 3 wiązanki, czekam na 2 kolejne i nie mówię dość :hide:
Aliona, jesteś usprawiedliwiona :D
Aliona, jesteś usprawiedliwiona :D
chciałabym żeby mój mąż też tak uważał :D
ja mam w dalszym ciagu jakies xx chust...
kaka-llina
06-11-2010, 19:06
3 długie- welna, indio i inka i manduca... Skromnie.... a sorry elastyka tez mam jeszcze starego...
sandy.pit
06-11-2010, 19:14
najwięcej wiązanek miałam 5
teraz mam 1 i jest mi z tym dobrze
plus manduka starego i samochodowa kółkowa
jest mi dobrze, bo z czystym sumieniem mogę sztukę dokupić :hide:
u mnie zastój, jedna wiązana i kółkowa u kuzynki, druga wiżanka pudle czeka na maluszka... jedna krótka do mnie idzie bo jakoś mi tak głupio nic nie mieć w szufladzie :)
edit:zmiana stanu ;)
obecnie mam 7 wiązanych
miałam więcej, ale sprzedałam :)
Chyba troche za dużo. 10 wiązanych, 1 kółkowa, 1MT
art-butik
07-11-2010, 21:32
Pożyczona elestyczna i tkana oraz jedna tkana swoja - mam nadzieję, że się to zmieni jak gotówki przybędzie :)
na stanie: 20 wiązanych, 2 elastyczne, 2 kółkowe, 6 nosideł, 1 kilkoy. Czekam jeszcze na dostawę jednej wiązanki i jednej kółkowej oraz czekam na możliwość zamówienia 2 wiązanek. W planach mam co najmniej 1 wiązankę (leo bordox - zakochałam się w nim totalnie).
Mam chyba z tym problem :bduh:
Cobra - tejketizy:) To przechodzi:)
Połowa z nas powinna zaczynac tu wpis:
Dzień dobry, jestem Ania i jestem uzależniona;)
na stanie: 20 wiązanych, 2 elastyczne, 2 kółkowe, 6 nosideł, 1 kilkoy. Czekam jeszcze na dostawę jednej wiązanki i jednej kółkowej oraz czekam na możliwość zamówienia 2 wiązanek. W planach mam co najmniej 1 wiązankę (leo bordox - zakochałam się w nim totalnie).
Mam chyba z tym problem :bduh:
no, nie powiem, robi wrażenie! A ja dumam nad moimi 5 wiązankami, że niby po co mi tyle i trzeba stan okroić :D A że tak spytam: mąż to wytrzymuje? Mój o dwóch nic nie wie ;)
luzzzz, to przechodzi :)
ta podobno ;)
ja cały czas mam za dużo, ale pracuję nad tym
Foxy Lady
08-11-2010, 00:49
dwie tkane + ulubiona manduczka :)
marushka
08-11-2010, 11:55
już nie noszę więc mam:
6 długich
kółkową, poucha i doux-doux
( i chorobę chustową gratis :P)
już nie noszę więc mam:
6 długich
kółkową, poucha i doux-doux
( i chorobę chustową gratis :P)
fajny stan jak na nienoszenie :lol:
marushka
08-11-2010, 12:10
no co mam zrobić jak najnormalniej w świecie żal mi oddawać?
( sprzedałam atelce ślimaki, ale nie później niż po tygodniu je odkupiłam )
U mnie dość skromnie - dwie Natki (jedna z lnem, druga zwykły pasiak) i MT od Alci. Tylko Mała coraz mniej chustowa, sama chce chodzić.
to zacznę jeszcze raz - dzień dobry, jestem Aga i jestem uzależniona ;)
oladronia
09-11-2010, 14:54
Ja mam w tej chwili dwie - bambusa nati farbowanego i didka indio gold. I jeżeli miałoby się coś zmienić, to może kiedyś dokupię jakąś króciznę na plecaczek a poza tym to OBIECAŁAM SOBIE NIE OGLĄDAĆ CHUSTOSTRAGANU :P
dorcik81
09-11-2010, 15:23
jeden elastyk,jedna tkana (bawełniany pasiak ) i dwa mt większe i mniejsze
Wiązane cztery: dwie piątki i dwie szóstki (w tym jedna do używana od czasu nabycia następnych tylko przez Krtka), jedna kółkowa, dwa MT od Alci (z jednego wyrośliśmy daaaawno i tak się cały ten czas nieskutecznie zabieram za sprzedaż ;))
u mnie aktualnie:3 wiązane, 1 elastyk, 1 ergo, 1 hybryda i wsjo...max. na raz miałam 4 wiązane i 1 kólkową...teraz od daaawna już nic nowego nie kupiłam.
:omg: Ja własnie zdałam sobie sprawę ile mam chust i OMG:omg:
15
Musze się trochę ograniczyć.
nieznajowa
09-11-2010, 17:12
elastyk który jest w rozjazdach i Nati takna. I tyle jesli chodzi o chusty.
Do tego Bondolino i w nim sie teraz nosimy. Wygodniej, szybciej... Choc chusty mi żal :(
panthera
09-11-2010, 17:58
za dużo... dlatego już cześć poszła w świat i kolejne pójdą...mam nadzieję.
w szczytowym momencie było...16 wiązanek, 3 mt, manduca, elastyk i 2 na kółkach
teraz mam 10 wiązanych 2 mt, manduca i kółkowa, stan preferowany: max 5 wiązanek, 1 mt, 1 kółkowa.
ja też mało nosze
ale mam 10 długich
2 kółkowe
1 mt i 1 nosidło 7panel
przy Zo starczała jedna wiązanka, potem jeszcze nosidło, potem kółkowa na szybkie akcje, potem mąż przestał się dopinać, więc kolejne nosidło, potem małą urosła, więc większe...
czekając na małego nabyłam marsupi bo z Zo mąż nie mógł się doczekać kiedy będzie mógł ją wrzucić w nosidło, drugą tkaną - że niby niepotrzebna, ale tanio, dobra, z ciekawości - jak się nosi w innej. A teraz zimno się zrobiło - więc ciepłej wełny trzeba. Ale jakaś taka cienka okazała się ta wełna, to właśnie druga sobie schnie...
I tak z "przecież jedna mi wystarcza" zrobiło się
4 tkane
1 kółkowa
4 ergonomiki
a, i jeszcze jeden zbędny pouch jakoś się zaplątał.
No i zakładam, że do końca noszenia na tym stanie, a tego - oby - jeszcze trochę przed nami :-)
za duzo :) ale kocham je wszystkie szalenie (no, moze prawie wszystkie :) )
marushka
09-11-2010, 20:24
ja też mało nosze
ale mam 10 długich
2 kółkowe
1 mt i 1 nosidło 7panel
reni jesteś prawdziwym zbokiem chustowym :twisted:
ja też mało noszę, mam więc 7 tkanych i dwa nosidła :) Niestety już sprzedałam prawie wszystko co mogłam sprzedać... ;)
Ja zawsze miałam jedną, tylko się wymieniały ;) A teraz mam Girasola Leśna Niezapominajkę (którą chyba jednak chcę sprzedać) i MT Nubik :)
sylvetta
11-11-2010, 12:03
Był czas , ze miałam jedenascie.
Ale przeszło mi.....
teraz mam trzy....a nie! cztery!
no i osidlo
Ale jakbym miała kase to bym mała pińcet:) i nic by mnie nie powstrzymało
Ja dopiero zaczynam, a już poszalałam :hide:
6 tkanych - 2 zielone wełny (grecja i ryby), indio cz-b, peniski fioletowe, dmuchawce no-cotton i pawie rocznicowe
1 kółkowa w drodze
1 mt nubik
Ale tlumacze to sobie tak, ze musze miec z czego wybierac na poczatek, pozniej zostana ze 3 i mt na szybkie akcje. Chyba...
edit: MAM PAWISZONY!!!
No widze ze tu co niektorzy to rzeczywiscie maja ladne kolekcje. My to skromnie. nati elastyk i manduca. Choc tkacz jakich by sie zdal. Ale poki co to bardziej my uzalenieni (choc umiarkowanie na szczescie) od wielorazowek. Ale cos czuje ze i na chusty przyjdzie pora:twisted:
No mnie już mąż truje, że przesadzam z ilością, ale:
mam elastyka polekonta
3 tkane- Nati (4,7) i 2 Girasole (4,2 i 4,0) z których jedną zaraz muszę sprzedac.
MT z Tulikowa
Nubigo dla męża- dostanie na gwiazdkę.
Więcej grzechów nie pamiętam i staram się nie bywac na straganie...na razie bezskutecznie.
Znów mam 12 :hide:
Czepiają się mnie same:)
9 sztuk, w tym jedna poza domem. O przepraszam, 8 sztuk, bo jedna jest własnością męża. Sprzedałam tylko jedną. Chciałam kolejną, to mąż nakrzyczał, że takiej dobrej chcę się pozbywać.
Mnie też :hide:
Odpowiedź na pytanie: coraz więcej...
mama_Meli
13-11-2010, 18:14
A ja bardzo "rozsądnie";) - czyli jedna chusta (Inka szóstka), manduca i pouch hotslings (regulowany). I tyle. Miały być jeszcze motylki, ale mnie "ubiegnięto";) Taki zestaw minimum, ale wystarczający.
Znów mam 12 :hide:
Monia mam to samo... mam znów 9 sztuk...
dziewczyny luz, ja nie mam kogo nosic a mam wiecej :/
ja mam pozyczonego poucha, kółkowa i długiego storcha, a z własnych mam elastyka LL i niedawno na chustostraganie dokupiłam elastyka jeszcze jednego i nati tkana. chuscioszka ma dopiero 5 dni wiec chyba przeginam z zapasami
Mam dużo za dużo. Naście-ale dokładnie nie wiem ile, bo u mnie ciągle ruch.
hm ja mam jedną tkaną i aplx"a
był jeszcze elastyk polekont ale poszedł w świat na wymiankach
no i wieeeeeeeeeeeeeeeelkie marzenia i mało w portfelu ;)
My dopiero zaczynamy przygodę :-) i mamy trzy tkane, wszystkie Nati (bawełniana Grecja, Grecja z wełną "milka" i Sweet Place z kaszmirem). Na razie najlepiej czuję się w tej środkowej mimo, że nowa, a reszta używane ;) Pewnie wszystko jeszcze przed nami, bo widzę, że trzy sztuki to baardzo mało na forum hehe :-)
olusiaso
14-11-2010, 20:18
6 tkanych wiązanych + manduca + kółkowa + pouch :)
klusiecka
14-11-2010, 21:41
U mnie bardzo spokojnie : 3 wiązane ( będą 2) i jeden egro. Chociaz pewnie coś dokupie wkrótce
julcia87
14-11-2010, 22:58
Ja skromnie:
Elastyk
jedna wiązana
jedna kółkowa
Koniec.
na razie :P
Blanka_1982
15-11-2010, 10:13
Ale tak szczerze...na cholerę wam tyle chust? Ja pomijam fakt, że są ładne, ale posiadanie kilkunastu chust sensu uzytkowego nie ma, moim zdaniem, żadnego.
Ja mam jedną tkaną i mi w zupełności wystarcza. Jest gruba i ciepła, więc na wiosnę chcę kupić jakąś lżejszą, a tę starą dam do przerobienia na MT, bo dzieć będzie już wystarczająco duży. A niewykluczone, że sam MT mi wystarczy i nie będę już kupowała żadnej... Ja chyba też jestem bardziej wciągnięta w wielo....:)
Ale tak szczerze...na cholerę wam tyle chust? Ja pomijam fakt, że są ładne, ale posiadanie kilkunastu chust sensu uzytkowego nie ma, moim zdaniem, żadnego.
Eeee, dla mania? :P
A bluzek ile masz? Spodni?
u mnie:
grecja z welna
hoppediz
mt
szyje się kólkowa
taki zestaw na matke bezwózkową z ulewającym duzo dzieciem jest akurat
nascie chust nigdy nie mialam, choc nosze juz 3 lata w sumie (dziec nr 1 +dziec nr 2)
maksymaly rozmiar mojego stosu to bylo 7 szt i juz mialam
a)komfort, ze jest w czym wybierac
b)dyskomfort ze za duzo (bluzek moze mam i nascie szt, ale nie takich po 200 zl, wiec to zadne porownanie
bluzek moze mam i nascie szt, ale nie takich po 200 zl, wiec to zadne porownanie
Ale bluzki nie kupujesz z zamiarem odsprzedania, więc kosztowo bluzka jest drozsza.
ja akurt chust z zamiarem odsprzedania tez nie kupuje
No co Ty?? To jak przestaniesz nosić to wyrzucisz? Czy oddajesz?
bede trzymac
ja z tych, co sie przywiązują
No to rzeczywiście w takiej sytuacji lepiej sie nie dać ponieść;)
Blanka_1982
16-11-2010, 18:20
ale bluzki i inne ubrania to zupełnie co innego, przynajmniej dla mnie. Ja traktuję chusty wyłącznie jako "osprzęt". jeśli ładnie przy tym wygląda, to super. Owszem, kusi mnie, żeby kupować chusty, bo są niektóre po prostu piekne, ale więcej niż jedna nie jest mi póki co potrzebna.
Co do manii, to się zgodzę, można zostać chustomaniakiem, wzory i kolory niektórych egzemplarzy powalają na kolana;)
Nastka55
16-11-2010, 20:30
kurde, ja zebym miala worek kasy to tyle chust bym sobie nabyla ze w szafie by sie nie zmiescily ;) sie zakochalam w chustach i chcialabym miec ich duzo, nawet nie tylko po to by w nich nosic ale zeby oko pocieszyc ;) mam dwie chusty tak jak pisalam wczesniej, jutro leci do mnie trzecia tym razem krotka wiazanka. i pewnie na razie na tym bedzie koniec, no chyba ze Mikołaj cos przyniesie ;) ale dzieciak ze mnie:oops:
misunderstanding
22-11-2010, 12:39
ja na razie mam jedną - wiązaną LennyLamb, poluję na drugą, również wiązaną. elastyki i kółkowe jakoś mnie nie pociągają, moje dziecko nie ma jeszcze 2 miesięcy, a już prawie 6 kg waży, więc cieszę się, że jeszcze w ciąży wybrałam wiązaną. :D
niezlamama
01-12-2010, 12:25
A ja mam trzy wiązane, różnej długości i kolorów. A jak skończę nosić to chyba się będę nimi owijać, tak je lubię ;)
misunderstanding
13-12-2010, 18:53
na razie tylko dwie: LennyLamb (którego chcę się pozbyć) i Dynia Didka.
planuję jeszcze (co najmniej :P ) Indio Tieflbau Didymosa również, Nati, jeszcze nie sprecyzowałam jaką, jedną kółkową, coś z jedwabiem może i tak bliżej lata szykuję się na MT :)
szczesliwi chust nie licza .... :)
Ja chciałam najpierw mieć jedną- żeby było oszczędnie tak. No i miałam - za dużą i za grubą, ale bałam się wydawać na inne... Dopiero później zrozumiałam , że jak się naprawdę chce nosić, to na jednej poprzestać się nie da.Trzeba szukać, próbować, porównywać. Teraz z dumą stwierdzam, że wszystkiego mam już 7szt:thumbs up: w tym 2 MT(w tym jedno za małe już).
margeritta
13-12-2010, 23:02
No ja mam jedną, cudowną! i w zupełności wystarcza:-)
ale.... wiem że gdybym miała kasę na więcej to bym jeszcze z 5 kupiła :-P
22justyna
14-12-2010, 13:05
Ja mam dopiero 2, ale dzieć też dopiero 2 miesięczny:)mam ellaro maija i od niedawna czerwonego leosia. Ale bliżej lata planuje coś dokupić :ninja:
franciszka
11-02-2011, 18:28
Troszkę się nazbierało, ale ja z chomików.... :( A ciągle mi się coś nowego podoba.... A stare sprzedać jakoś żalll.... wielki żal.....
No i w sumie.... staram się o kolejnego chuściocha, a obecnego noszę średnio pół godziny dziennie i w różnych szmatach - znów zależne od nastroju, ubrania, pory roku.... czy po prostu tego, co mam pod ręką :D
green_naranja
11-02-2011, 20:58
o! i takie haslo mi sie podoba:)
misunderstanding
21-03-2011, 22:11
na stanie:
indio biało - niebieskie
katja
zara ocean
fale aqua
nati sunset
czyli 5.. i 5 w drodze :oops:
tez tak myślę :)
utrzymuję tylko niezbędne minimum około 10 chust. W sumie to pewnie miałem ponad 50
ewaibartek
24-03-2011, 08:49
ja też jedną :hide:
ale jakbym miał kasę to pewnie ze 20 :)
3 wiazanki i jedna kolkowa :) na razie mi starczy :slingbaby:
Hmmm. Lepiej się nie będę przyznawać... Było niedawno 15+MT+ergo. Zostało 8+MT+ergonomik. I jest fajnie :-)
3 wiazanki i jedna kolkowa :) na razie mi starczy :slingbaby:
OT: Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać: uwiąd starczy???:hide:
malutk_a
26-03-2011, 10:28
jak czytam to wstyd mi bo mam 1 wiazana nimar i chyba musze zaopatrzyc sie w jakas porzadna bo jak ogl chustobazarek to cuda piekne i chyba sie skusze na jakas tylko kase uzbieram bo 1 to chyba za malo
ja mam 2 wiazane i kolkowa a chccialobysie duuuuuuuuuuuuuzo wiecej
Mam 3 wiązane i jednego poucha, o szczęścia (na razie ;) ) brakuje mi tylko jakiegoś mega kolorowego pasiaka, ale troszkę muszę poczekać, bo teraz znów zdrówko malucha trzeba podfinansować :)
Ja narazie mam dwie wiązane samoróbki, ale póki co "wkładu" jeszcze brak :)
MamaSzyma
29-03-2011, 20:09
Miałam jedną rapalu czerwoną i myślałam ze starczy:duh:... zapisałam się na forum i już mam 3 plus ergo tuli...
najgorsze ze jeszcze mi sie podoba storczyk turkus i neobule z zielono fioletowymi paskami...heheh:love:
macierzanka
29-03-2011, 20:12
Rybki stahlblau z lnem i pawie ecru w drodze.
Nareszcie tylko dwie:)
to ja miałam jedną pasiaki wełnę nati
niedawno kupiłam ergo większe
i od niedawna mam jeszcze jedną chustę rapalu i to wszystko
teraz mam 6, ale cały czas dążę do tego aby było ich mniej...
Dzisiaj policzyłam i znowu :omg: Jak to się stało? Rozmnożyły się? No quchnia 11 :hide:
A jak się idzie na odwyk? To już choroba :sick:
edit: @#$%^&*( 12 :bduh:
Dzisiaj policzyłam i znowu :omg: Jak to się stało? Rozmnożyły się? No quchnia 11 :hide:
A jak się idzie na odwyk? To już choroba :sick:
edit: @#$%^&*( 12 :bduh: i po co Ci tyle koleżanko???:)
No właśnie nie wiem :hmm:
Filippa :rolleye: nieźle..
ja mam dwie wiązanki i jednego poucha,
ale chodzi mi po głowie MT i jakaś wełenka na lato, hmm...
Stan na dziś 8 przedmiotów do noszenia(+MT i ergonomik). Niedawno był chyba...18 o ile mnie pamięć nie myli, więc postęp jest :-)
ooooo :omg: Szalejecie Dziewczyny:thumbs up:
3 ale to zdecydowanie za mało... ;)
Ja mam jedna i dwa nosidla:)
szast.prast
30-03-2011, 00:25
na półce leży pięć, w tym jedna wypożyczona. ale prawie drugie tyle tuła się po świecie:-)
w szufladzie dwa nosidła, czekają na czasy, gdy chłopczyk będzie większy.
U mnie znowu za dużo: 6 w szafie, jedna leci i jedna na oku :ninja:
Pora na sprzatanie szafki, tylko nie potrafię wybrać, która może odlecieć :hide: Wszystkie są "moje"
3 :) 1 kółkowa i 2 tkane [jedna grubsza na zimno, druga cieńsza na ciepło] :)
misunderstanding
30-03-2011, 22:22
jak dotrą do mnie wszystkie, co mają dotrzeć to 12. :D
Obecnie 3 'zwykłe' chusty (2 indio bawełniane i bambus diament nati) ale każda z historią czyli niesprzedawalne:mrgreen: :hide:
Do tego MT Nubik i ze 3 kangi (albo i 4:rolleyes:)
Myślę że jeszcze kółkowa jakaś i byłoby OK:thumbs up:
to ja miałam jedną pasiaki wełnę nati
a nie chciałabyś się jej pozbyć?:ninja: :duh::cryy:
opolanka
20-08-2011, 19:55
jak dotrą to 2 ale marzy mi się stosik....;-)
w ciągu pół roku miałam 5, ale jedna na stanie na stałe.. a tak to próbuje i lecą dalej, to z tkanych a oprócz tego kółkowa i MT:mrgreen:
chciałabym zbyt wiele....:hide:
Chciałam napisać 7, ale dwie lecą do mnie, i jeszcze elastyk i jeszcze manduca.
Naprawdę chciałabym coś sprzedać, ale nie potrafię.Powaga.
traschka
20-08-2011, 22:32
póki co 2... ale już przymierzam się do trzeciej:oops:;-)
3 na stanie, 4. leci... straszna posucha :-?
a i tak myślę czy się nie zredukować do trzech :duh:
nieeeee, nie nie nie! przecież ja mam maleńkiego oposa do noszenia! powinnam raczej coś kupić a nie sprzedawać :twisted:
zredukuję się za trzy lata :D
mam obecnie 3 i czekam jeszcze na poucha :) na więcej kasy brak a tyyyyle mi sie podoba... może cos wykombinuję :ninja:
Mam 4 chusty tkane i poucha. W moim przypadku to dużo bo niestety mój synek nie daje się już zamotać - mam nadzieję, że mu jeszcze przejdzie.
misia83_83
21-08-2011, 10:24
1 tkana, 1 elastyczna i 1 kolkowa. Chcialam dokupic tkana ale teraz sie znow zastanawiam bo w sumie wystarcza mi to co mam. W planie MT jak maly podrosnie. ;-)
mamaslon
21-08-2011, 12:15
:duh:w domu 4ry plus nie moje 2wie
tuli jedno
a jada kolejne 2
oszalec :hide:
plus-w przyszlym kolejne 2wie bo juz czycham:lol:
ps: w tym wszystkim jedzie wełna, jedzie len...mam silka i bawełny...
beda jechac tez inne składaki ;)
Boszzz, a ja się zredukowałam i znowu mam nadmiar :duh: 4 nosidła i chyba znowu koło 15 wiązanek :hide: Marzę o tym, by mieć w końcu 5 chust, ale nie potrafię się zdecydować, które to mają być :sick:
jadorota
21-08-2011, 19:17
trzy wiązane. Dwie lecą. Jedna kółkowa. Dwie pożyczone.
moli1978
21-08-2011, 19:54
Tylko cztery mi zostały. I piąta kółkowa. I jakoś tak nie mam w czym nosić. Chyba trza coś dokupić....
w sumie to 4 plus Tuli męża...i jeszcze mi mało...
6 wiązanek + mt i manduca - czas znów się wyprzedać :)
Nie napiszę ile. Napiszę, że wymagam terapii :duh:.
Nie napiszę ile. Napiszę, że wymagam terapii :duh:.
Eee, no Ty też ??? :D
Nie napiszę, bo nawet... nie wiem :hide:.
Bo Marzę o tym, by mieć w końcu 5 chust, ale nie potrafię się zdecydować, które to mają być :sick:
Od chwili gdy weszłam do tego wątku, już jestem pewna że mam problem, tyle dziewczyn ma 3 i jest git..ale od dwóch dni myślę, i nie wymyślę, którą sprzedać!!
1 elastyczna 1 wiązanka i 1 MT :heart:
Georgina
26-08-2011, 13:37
1 lniana wiązana,
po 10.9. dostanę girasola :heart:
1 MT uszyte przeze mnie
1 ergo baby carrier
1 kółkowa własnoręcznie uszyta
macierzanka
26-08-2011, 13:41
Nareszcie tylko 3 : jedna w domu, jedna pożyczona, jedna w drodze do mnie:)
na dzień dzisiejszy mam 6. Z czego dwie gratisowe, dwie na bazarku, a dwie używane. Te dwie ostatnie zaspokajają mnie w zupełnosci:)
Aksamitka
26-08-2011, 13:56
na dzień dzisiejszy mam 6. Z czego dwie gratisowe, dwie na bazarku, a dwie używane. Te dwie ostatnie zaspokajają mnie w zupełnosci:)Te które Cię zaspokajają to:
Samba i...? Powiedz :D
5 wiązanek, ale planuję 2 puścić w świat i w to miejsce zanabyć 2 kolejne, krócizny jakieś... bo póki co same szósteczki mam.
i tak sobię myślę, że kółkowa by się jakaś przydała..
Truscaveczka
26-08-2011, 17:45
Elastyk pentelkowy, nati sunset, lniana oppamama kółkowa i mt pathi.
Choruję platonicznie na nati prowansję, ale nie kupię, bo po co mi ;)