Pokaż wyniki od 1 do 20 z 127

Wątek: pomocy , kupic buty czy nie?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Dziewczyny, doradźcie Synek teraz nosi buty rozmiar 24, są ok z lekkim zapasem. Chciałam kupić te demary na drugą część zimy, bo te co mamy na pewno nam nie wystarczą. I teraz pytanie, brać 24/25 czy 26/27? Już sama nie wiem, czy te pierwsze nie będą za małe, a drugie za duże Szkoda, że nie ma 25/26
    Kasia, mój ma 24 zimowe buty, ale ledwo wciskam, są takie w sam raz ale palca już nie włożę (wkładka 15.5cm), dzieć ma stopę prawie 15cm, zamówiłam mu DEMARY 26/27 czyli wkładka 17cm, też się boję czy nie za duże no ale te mniejsze byłyby zdecydowanie za małe... jak dojdą do nas to dam Ci znać czy dobre czy za duże... a jaką stopę ma twój synek?

Chusteryczka Awatar kejti

Domyślnie

gdzie Wy kochane te buty jeszcze wynajdujecie, dziś obskoczyłam hurtownię i sklep w którym same różowe tylko były
    producent poinformował, że nie mają ŻADNYCH!

Chustomanka

Domyślnie

Kejti, ja widziałąm dzisiaj dużo "chłopięcych" (granatowe i czarne wiązane) w Łodzi w Dino - wysłać Ci?
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

ja na allegro jeszcze kupiłam kilka dni temu

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnolia Zobacz posta
    Kasia, mój ma 24 zimowe buty, ale ledwo wciskam, są takie w sam raz ale palca już nie włożę (wkładka 15.5cm), dzieć ma stopę prawie 15cm, zamówiłam mu DEMARY 26/27 czyli wkładka 17cm, też się boję czy nie za duże no ale te mniejsze byłyby zdecydowanie za małe... jak dojdą do nas to dam Ci znać czy dobre czy za duże... a jaką stopę ma twój synek?
    Dzięki
    Nie wiem, ile centymetrów, postaram się zmierzyć jak wstanie, ale buty zimowe deichmanna 24 są w sam raz.

Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Dzięki
    Nie wiem, ile centymetrów, postaram się zmierzyć jak wstanie, ale buty zimowe deichmanna 24 są w sam raz.
    no i dotarły dzisiaj, z wyglądu to one wydają się duże, ale w środku bardzo dużo miejsca zajmuje ten misiek wełniany, tak więc są na mojego synka idealne, wkładam swobodnie palec z tyłu jak jest w grubej skarpecie, jutro pewnie wypróbujemy na spacerze jeśli twój mały ma 15cm stopę lub troszkę więcej to swobodnie możesz kupować ten rozmiar

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnolia Zobacz posta
    no i dotarły dzisiaj, z wyglądu to one wydają się duże, ale w środku bardzo dużo miejsca zajmuje ten misiek wełniany, tak więc są na mojego synka idealne, wkładam swobodnie palec z tyłu jak jest w grubej skarpecie, jutro pewnie wypróbujemy na spacerze jeśli twój mały ma 15cm stopę lub troszkę więcej to swobodnie możesz kupować ten rozmiar
    własnie zmierzyłam, długość stopy 15 cm (albo 14,8 ), długość wkładki w aktualnych butach zimowych 15,7 cm. Chciałam te buty na styczeń/luty, ale w pomiarów wynika, że mogą być potrzebne nawet chwilke wcześniej

Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

no to super i jeszcze w tych butach podoba mi się to, że są made in Poland

Uprawnienia umieszczania postów