-
Chusteryczka
aga_o STO LAT DLA MARISI!!! GRATULACJE ZA KROKI NA WŁASNYCH NÓŻKACH i BUZIAKI DLA CIEBIE!!! Wiem, że temat Teściowej ciężki, mimo mojego liberalnego dość podejścia do żywienia itd. to Teściowa była dla mnie zawsze baardzo ciężkim tematem chociaż u nas akurat to była bardziej złożona sprawa.... Rozumiem, że jesteś wściekła, ale głowa do góry rogalik w urodziny dobra rzecz 
Limonka Ty to mądra Babeczka jesteś
(ja mam zbliżone podejście do Twojego)
szapata uśmiechnięte dziecko jest najlepszym na świecie dowodem na to, że jesteś SUUUPER MAMĄ!!! Moja Marysia (starsza córa) też była bezproblemowa, potrafiła się godzinę bawić sama w łóżeczku po obudzeniu itd. Moim zdaniem takie uśmiechnięte i "grzeczne" dzieci to SKARB i należy się cieszyć a nie dołować. Ptrzecież dorośli też są różni nie każdy lubi być non stop głaskany po głowie... Aga dobrze napisała, rób jak czujesz i olej poradniki!!! WIelka buźka dla Ciebie!
martita, ale cuudnie było Cię chociaż na chwilę zobaczyć - Ty musisz jakoś do mnie wpaść kochana po sąsiedzku w końcu!!!
Anais masz cuuudną Mamę, bardzo miła ta wizyta była i rzeczowa a i potwierdziła moje obserwacje na podstawie mojej dość wątłej wiedzy o homeo i dużej o moim Synku
co do konstytucji Jaśkowej hihi. Mam nadzieję, że zestaw nam pomoże i wzmocni Jasika!!!
Czy ja mogę poprosić o jakieś wnioski z naszych dyskusji nt. spotkania, bo się pogubiłam??
Kiedy, gdzie o której??
W sobotę najprawdopodobniej nas już nie będzie, ale w piątek chętnie tylko że z dwójką Dzieci
Uprawnienia umieszczania postów