a co to za pieluszki,bo nie wiemjuz wiem
a co to za pieluszki,bo nie wiemjuz wiem
Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 30-10-2010 o 17:33
ja też mam i też pochwalę
- starannie uszyta
- wąska w kroku
- mikropolar bardzo milutki i delikatny
- przystępna cena
- przemiła obsługa!!!
Posiadamy welurową formowankę, a czekamy na sowy
Kieszonka jest boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooska!!! !!
Ostatnio edytowane przez AMK ; 07-12-2010 o 13:01
zmieniam tytuł![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 24-01-2011 o 23:22
I ja jestem bardzo zadowolona z pieluszek NappiMe.
są naprawdę małe i zgrabne, chyba najmniejsze z pieluszek jakie miałam, ładnie leżą na moim roczniaku. Dzięki tej kompaktowości nie muszę już na wyjścia brać wielkiej torby z ogromnymi pieluchami
bardzo szybko schną (przynajmniej wersja z mikropolarkiem, welurek syntetyczny też dość szybko) - z pralki wyciągam prawie suche
starannie obszyte
w każdej kolorowe, wesołe napki
przepiękne wzory, niektóre unikalne
mikropolarek daje uczucie prawdziwej suchości, moja mama ostatnio dziecko 4 godziny w pieluszce trzymała bo mówiła, że sprawdzała i cały czas Olka miało sucho - okazało się że przy pupie sucho ale wkładka mokra, że ho ho. Przy okazji nic nie przeciekło.
co do mikropolaru w pierwszym kontakcie miałam mieszane uczucia. Jest super bo jest taki milutki i cieniutki, ale bez wkładki robi wrażenie czegoś naprawdę delikatnego i się czasem zastanawiam ile przetrzyma. Ale to chyba tylko takie subiektywne wrażenie, po doświadczeniach z grubszymi pieluchami, bo naprawdę ogólnie fajny jest bardzo
duży wybór materiałów na pieluszkę i od pupki, każdy wybierze coś dla siebie
Plus do tego - super kontakt z Moniką (szyjącą), wysłucha, doradzi i wszystko bardzo cierpliwie.
Ogólnie, duże brawa Moniko i czekam na więcej pieluszek tak bardzo cieszących oko
A na zachętę 2 ujęcia pomarańczowych stworków z welurkiem. Więcej się nie dało bo wiercioszek straszny
![]()
Ostatnio edytowane przez Wrotecka ; 07-12-2010 o 12:52
Moje dwie ślicznotki: Hania 12.01.2008 i Ola 26.12.2009
Ja z użytkowaniem muszę poczekać, ale pierwsze wrażenie mogę opisać
No więc, pieluszka prześliczna, starannie wykonana, wydaje się malutka, ale przymierzyłam na moją 16-kg panne i weszławiec jestem pod wrażeniem. Polarek wydaje się jakby za cienki, ale pewnie przy użytkowaniu będzie ok, tak jak piszą dziewczyny, bardzo miły i miękki...
Ja szczerze polecam
my już przetestowaliśmy 2 z 3 nabytych więc mogę się dopisać do listy pochwał jak wyżej.
Po pierwsze pieluszki śliczne, najzgrabniejsze jakie kiedykolwiek miałam !!!!
Po drugie idealnie dopasowane, przynajmniej na moim juniorku leżą perfekt !!!!
Po trzecie straranność wykonania, jakość materiałów i słonikowa metka SUPER !!!!
Po czwarte świetny kontakt z przemiłą autorką tych cudeniek !!!!
Reasumując: napewno skuszę się na więcej !!!!
No i skusiłam się kolejna NappiMe jedzie do nas
Ostatnio edytowane przez Sylaba ; 16-12-2010 o 15:44
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)