dziś 17.09 ok. 13-tej Łódź: ul. Bednarską wzdłuż parku Legionów szły dwie Chustomamy. Jedna w malinowej chuście, druga w czerwono-pomarańczowejKto to? Kto to? Może moje sąsiadki? Mieszkam w pobliżu
![]()
dziś 17.09 ok. 13-tej Łódź: ul. Bednarską wzdłuż parku Legionów szły dwie Chustomamy. Jedna w malinowej chuście, druga w czerwono-pomarańczowejKto to? Kto to? Może moje sąsiadki? Mieszkam w pobliżu
![]()
To my!!! No w końcu ktoś nas wyczaił. Znaczy się ja to ta czerwono-pomarańczowa i jestem tą co to mieszka w pobliżu... Druga Mama nie wiem, czy ma ochotę się ujawniać, więc albo się odezwie albo nie, bo nie chcę decydować za Nią
Droga nasterio my rezydujemy na Granitowej, może się któregoś dnia na spacerek umówimy
![]()
ja to pędze przed siebie - od uniwersalu, przez obie części parku, potem na osiedla i albo w strone Leczniczej i parku Dąbrowskiego albo w strone Kopernika, potem do Pięknej...
Ale ja częściej w sumie jestem z wozkiem. No ale z chusta tez bywam a żadsnej chustomamy poza Pomidorowka nie widuje w swoich okolicach.
Więc TRZEBA sie spotkać!
hehehe... przy moim wzroście nie da się mieć krótkich nóżek
w środę mam imieniny moich chłopaków jak się wyrobię z przygotowaniami to możemy spróbować. Potem mam wolny tylko czwartek i znikamy na jakiś czas...
Górna chustowo rośnie w siłęaż jestem ciekawa jak "skwer przeżyje" taki zmasowany atak chustowy
![]()
w sobotę będziecie w Mama i ja?![]()
ja dzis bez chusty bo mi wczoraj mój dziec awanturowal sie no i sie rozglądalam ze chustomamami krążąc po parku legionów, kawalek osiedlam i po czerwonym rynku ale ani widu ani slychuA byłam między 11 a 13 na pewno jakos...
Czekam na propozycję spotkanka w przyszlym tygodniu.