Tripink 5![]()
Tripink 5![]()
Ostatnio edytowane przez łowiczanka ; 06-08-2010 o 18:32
dziubulinka bierz tego tripinka bo obie wiemy ze to cudo!!! Potem Ania moze dlugo dlugo nie zamawiać.. ja sobie pluje w brode ze nie zamówiłam perły na czas![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
acha, zadnych baboli nie zaobserwowalam![]()
ślicznazupełnie inna niż na fotkach ellevilla
![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
green naranja dziekuje za fotki, rzeczywiscie wyglada inaczej niz u ellevilla i moze to i lepiej, odpuszczam bo za bardzo pastelowa i delikatna, wygladalabym jak śmierć. moj tripink zostajeNo ale nie mozna perle odmówic uroku..
E. 2009
Iza, jest cos w tej chuscie niesamowitego, nie potrafie tego opisac, ale ja -nieznoszaca rozowosci niemal organicznie wiem juz, ze predzej sie pozbede mojej wymarzonej turkusowatej deli, niz tej perly!mimo, ze generalnie niebieszczyzny to moja wlasnie paleta, a deli ma kolory przepiekne (przy okazji, nie mam jeszcze zdjec w akcji z deli, ale moze popracuje nad tym w najblizszym czasie)- a to przeciez blady roz (roz!)...
p.s. deli tez nie miala baboli![]()
Dostałam maila od Ellevilla o treści: "Done!"
hmmm to chyba znaczy, że przyjęli reklamacje i wysłali już nową
Green, jakbyś chciała kiedyś perełkę puścić w świat, polecam się pamięci.
Rany, kocham Zary!!! Przyszła do mnie dzisiaj Lavender, nie mogę przestać na nią lookać i głaskać przechodząc obok. Jestem już chyba przypadkiem klinicznym.
a ja dzisiaj dostane oberzyne trurututtutuuuuu! Kurier juz dzwonil ze bedzieAaaajajajaja
ja sie nigdy nie wylecze z zar...
filipinka no ja nie wiem kiedy wypuszcze tripinka, bo sie zakochalam niesamowicie w nim... no juz mialam sprzedawac zeby bylo na perłe a jednak nie...No ale weź nie rezygnuj z zar
![]()
E. 2009
no masz... co zobacze zare to uwazam ze moglabym ją mieć...
Agut sliczne!!!!!
E. 2009
Agut, ależ fajnie wyglądasz![]()