Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 57

Wątek: Czy to jest nowa szata graficzna forum???

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Jak by nie patrzeć w tym ogłoszeniu jest mowa o przeniesieniu na inny serwer a nie o zmianie szaty graficznej Nie, żebym była upierdliwa, ale niemile się zaskoczyłam. W dodatku Forum stało się mało czytelne. To pewnie dlatego, że zarówno ikony 'nowe' jak i 'stare' są ciemne. Nie jestem przeciwnikiem zmian, ale osobiście wolę zmiany na lepsze. Szczególnie jeśli zmiany dotyczą wyglądu.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Ja myślę, że przenosiny i porządki się jeszcze nie skończyły, więc spokojnie

Dla wielu z nas to jest czwarta czy piąta zmiana i zawsze w końcu człowiek się przyzwyczaja Dla mnie najgorsze były pierwsze przenosiny. Tearaz to już rutyna

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JoShiMa Zobacz posta
    Jak by nie patrzeć w tym ogłoszeniu jest mowa o przeniesieniu na inny serwer a nie o zmianie szaty graficznej Nie, żebym była upierdliwa, ale niemile się zaskoczyłam. W dodatku Forum stało się mało czytelne. To pewnie dlatego, że zarówno ikony 'nowe' jak i 'stare' są ciemne. Nie jestem przeciwnikiem zmian, ale osobiście wolę zmiany na lepsze. Szczególnie jeśli zmiany dotyczą wyglądu.
    Praktycznie zawsze przy zmianie serwewra jest zmiana wyglądu. Jeśli forum będzie lepiej działało to wygląd nie ma już takiego znaczenia...
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    Praktycznie zawsze przy zmianie serwewra jest zmiana wyglądu
    Jak by to powiedzieć. Jestem informatykiem programistą i nie jeden serwis zakładałam/prowadziłam/przenosiłam itp. i dla mnie to nie jest jednoznaczne. Przeniesienie na inny serwer może się odbyć tak, że użytkownicy nawet nie zauważą no może poza krótką przerwą w działaniu. A to że na tym forum panuje taka zasada, to co innego. Dla mnie to nie jest oczywiste.

Ale żeby nie było, że tylko marudzę. Podoba mi się wygląd samoego wątku po rozwinięciu. Tylko 'ścieżka okruszków' mogłaby być lepiej widoczna. Fajne jest to, że nicki są teraz duże i wyeksponowane. Ale wygląd listy działów jest beznadziejny.

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

beznadzieja
    mam dosc tych zmian wygladu tym bardziej ze co jedna to bardziej mdla :/
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Dziewczyny, ale wstrzymajcie się może z komentarzami do czasu, kiedy wszystko będzie skończone
    Admini pracują, może się chcą trochę pobawić kolorami przed przenosinami
    Dajmy im czas, żeby mogli porządnie wszystko dopiąć na ostatni guzik i dopiero wtedy zabierzcie się za krytykowanie...

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

a mi się podoba i to bardzo. lubię fiolet, lubie niebieski, i ten pomarańczowy też sie fajnei prezentuje. o.
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustofanka
    Miejscowość
    bytom

Domyślnie

A ja nie cierpię takich krytycznych komentarzy. My tu jesteśmy dzięki założycielce i dzięki niej mamy miejsce do kontaktu. Każdy ma swój gust a my powinniśmy się dostosować do gustu Jazoo.
    Agnieszka 24.08.2003
    Aleksandra 07.07.2007

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bprusek Zobacz posta
    A ja nie cierpię takich krytycznych komentarzy. My tu jesteśmy dzięki założycielce i dzięki niej mamy miejsce do kontaktu. Każdy ma swój gust a my powinniśmy się dostosować do gustu Jazoo.
    zgadzam się całkowicie,co więcej znawcom tematu i jednocześnie krytykantom proponuję zwrócić się do adminów z ofertą pomocy.
    tylko nie gwarantuję,że Wasze wybory czcionek,kolorów i ogólnie wyglądu nam się spodobają

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

MI SIE KOLORY załego forum i grafika napisu zmieniła-wczoraj wyglądała inaczej
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

O matko!!! Nie możecie jakoś uprzedzać o takich zmianach? A logo, rzeczywiście beznadziejne.

uuuuu ,widze że ktoś tu sie pisze na zrobienie logo ,i całej nowej szaty graficznej
    tylko pamiętaj !
    ma mi sie podobać !
    bo jak nie to będe zła

moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chusteryczka

Domyślnie

ja tam nie narzekam, przeciez niokt nie robi tego specjalnie, żeby nam utrudniać zycie (znaczy czytanie i pisanie), tylko, żeby było przyjemniej. wiec może poczkeajmy jak meta pisze aż prace się zakończa
    K. 2009M. 2012

Chusteryczka Awatar biedronki-3
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a ja bym miała tylko prośbę - jak się trzeba zalogowac i podac hasło to teraz(przynajmniej u mnie) są białe literki na jasnym szarym tle i czasami nie wiem czy dobrze wpisałam, bo nic nie widać, też macie z tym problem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    Ależ ja nie wpadam w panikę. Bynajmniej. Wyrażam tylko swoje zdanie w nadziei, że to jeszcze nie jest ostateczna forma.

Dla wielu z nas to jest czwarta czy piąta zmiana i zawsze w końcu człowiek się przyzwyczaja
    Wiem, że człowiek może przyzwyczaić się do wszystkiego, ale IMO nie o to chodzi. Ostatecznie do mulenia serwisu też mogliśmy się przyzwyczaić. W każdym razie ja się przyzwyczaiłam

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Admini pracują, może się chcą trochę pobawić kolorami przed przenosinami
    Takie rzeczy to się robi na testowej wersii a nie na żywca

A ja nie cierpię takich krytycznych komentarzy.
    A ja uważam, że jak w kazdym serwisie społecznościowym społeczność powinna mieć wpływ na kształt całości. No chyba, że tu panuje pod tym względem dyktatura

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    zgadzam się całkowicie,co więcej znawcom tematu i jednocześnie krytykantom proponuję zwrócić się do adminów z ofertą pomocy.
    Jestem zwarta i gotowa. Inna sprawa, że krytyka też jest formą pomocy. W każdym razie ja prowadząc tego typu serwisu takie mam do tego podejście.

Cytat Zamieszczone przez Biedronka Zobacz posta
    uuuuu ,widze że ktoś tu sie pisze na zrobienie logo ,i całej nowej szaty graficznej
    tylko pamiętaj !
    ma mi sie podobać !
    No cóż. Mogę spróbować. Zawsze można dac kika wersji di wyboru i zrobić ankietę

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    nikt nie robi tego specjalnie, żeby nam utrudniać zycie
    Ależ ja wcale tak nie twierdzę. Gdybym uznała, że to celowe działanie to pewnie doszła bym do wniosku, że nie ma sensu wyrażac swoich spostrzeżeń, bo to i tak nic nie da.

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

mnie osobiście podobało sie forum w tej wersji zielonej -przed ostatniej
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

ale marudzicie dziewczyny

napiszę krótko
    Jeszcze się taki nie urodził, żeby każdemu dogodził

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Jak by to powiedzieć. Jestem informatykiem programistą i nie jeden serwis zakładałam/prowadziłam/przenosiłam itp. i dla mnie to nie jest jednoznaczne.
    to zapewne wiesz, ile kosztuja takie przenosiny, ile kosztuje utrzymanie serwera, itp. itd. ze nie wspomne o ilosci pracy i czasu, jaki trzeba w to wlozyc.
    a poki co za uczestnictwo w tym forum nie placimy, wiec troche mnie skreca, jak czytam takie komentarze.
    moze ci sie nie podobac of course, ale czy zawsze musimy wszem i wobec oglaszac nasze niezadowolenie? yazoo i 3oko wkladaja mnostwo pracy a i troche pieniedzy w to, zeby forum nadal dzialalo i dzialo sprawnie, wiec uwazam, ze wszelkie uwagi w takim tonie sa nie na miejscu. a przynajmniej mnie kluja w oczy.

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

a mi się podoba nowa szatka
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    moze ci sie nie podobac of course, ale czy zawsze musimy wszem i wobec oglaszac nasze niezadowolenie?
    Jeśli mimo wszystkiego co napisałam tak to odbierasz, to chyba nie mamy o czym gadać. A jeśli mimo wszystko jeszcze się do mnie nie uprzedziłaś to przeczytaj uważnie jaki mają cel moje uwagi i jak ja je traktuję. Bo z pewnością nie są to pretensje.

Chusteryczka

Domyślnie

Jak by nie patrzeć w tym ogłoszeniu jest mowa o przeniesieniu na inny serwer a nie o zmianie szaty graficznej Nie, żebym była upierdliwa, ale niemile się zaskoczyłam. .
    mimo wszystko dokładnie tak Cię osobiście odbieram;]

Dla wielu z nas to jest czwarta czy piąta zmiana i zawsze w końcu człowiek się przyzwyczaja Dla mnie najgorsze były pierwsze przenosiny. Tearaz to już rutyna
    w rzeczy samej mam identyczne odczucia

j.w.

Cytat Zamieszczone przez Biedronka Zobacz posta
    tylko pamiętaj !
    ma mi sie podobać !
    bo jak nie to będe zła

bardzo łatwo jest KRYTYKOWAĆ i OCZEKIWAĆ, wyrażać SWOJA OPINIĘ- do której każdy ma prawo
    trudniej zachować takt i umiar;]

proponuję MNIEJ ROSZCZENIOWĄ postawę i więcej wdzięczności za to, co podane na tacy;]

o gustach zaś się nie dyskutuje i zmiany na lepsze nie są tożsame ze zmianami na zgodne z Twoim gustem
    określanie tego w ten sposób- jako zmiany na gorsze- obraża zaś gusta tych co te zmiany poczynili

jesli jesteś informatykiem to moze proponuj na priv pomoc
    w Twych elokwentnych wypowiedziach byłoby mi miło widzieć WIĘCEJ ŻYCZLIWOŚCI
    no chyba, że sama wierzysz w jedynosłuszność własnego gustu i opinii
    wtedy nie ma o czym gadac;]

moja wypowiedz była skierowana do więcej niż jednej forumki
    niektóre zapewne pamiętają jeszcze mój wątek z apelem o TAKT, widać wymaga odświeżenia
    Metuniu czy on był odrębny czy temat wywiązał się w jakimś innym, głównym?
    pamiętasz? ktoś może pamięta?

Uprawnienia umieszczania postów