ewidentnie spłowiały![]()
ewidentnie spłowiały![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Nadal kolor mnie nie rusza. Na całe szczęście, bo to jednak 50% lnu
To chyba najbardziej nośne chusty![]()
Oj, ładny jest!!!Dopiero na fotach w akcji widac ,że to piekna chusta!
Doszła !!!
a jak trudno uchwycic kolor tej chusty... teraz rozumiem; te dwie nitki przenikaja sie nawzajem i daja tak rozne odcienie (w zaleznosci od swiatla i tla)
Jest ciensza w dotyku niz Stendhal i Agata. Na moim egzeplarzu jest wszysta metka 40% lnu (pewnie im sie skonczyly metki 50/50)
O nosnosci jeszcze sie nie wypowiem - dopiero decyduje czy zostawie czy idzie chusta w swiat...
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
kolejne fotki. wygląda na to, że kolory bardzo podobne do osławionych fishów petrol/honey. a ja polecam pierwszą fotkę w poście 389
http://www.thebabywearer.com/forum/s...400905&page=20
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
O tak, to zdjęcie dość wiernie oddaje kolor chusty.
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Moja agava dotrala do mnie dzis,kolor ma bardzo interesujacy i chyba zmienny,cieniutka...jutro zamotam Mikolaja i zobaczym jak poniesie ciezary,jak nie poniesie,to bedzie w sam raz dla Leny.To jedyny len 50%,ktory po jednym praniu jest przyjemny w dotyku i w miare miekki.Wiem,ze niektorzy maja metki 40% lnu,moja ma 50% wiec nie wiem o co chodzi.
Mysle,ze na fotce fajnie widac kolor tej jasnej nitki,bardzo przyjemny odcien zlota (?),nitka bawelniana zdecydowanie z petroli.
![]()
A co to za kwiat obok chusty tsumiko?
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Zamotalam dzis w Agave i kurcze potrzeba mi wiecej opinii.Albo beznadziejnie zamotalam,albo jakas zmeczona jestem,albo mnie konopie straszliwie rozpiescily,bo po 30 minutach uginalam sie pod slodkim ciezarem,plecy i ramiona mnie bola.No i nie wiem,co z tym fantem mam poczac,sprobuje jeszcze raz chyba.Aha,mam wrazenie,ze chusta bardzo mocno rozciaga sie (?) po skosie.
![]()