Pokaż wyniki od 1 do 20 z 60

Wątek: never ever wielo jakie??

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

PD mini-maxi pozbyłam się jak tylko przyszła - wielka i nieforemna, krój i odszycie ma gorsze niż moja pierwsza samoróbka. Wonderoosa nawet nie kupuję, wystarczy mi to, co widzę na zdjęciach.
    Formowanek mam niewiele firmowych bo sama szyję i nieskromnie stwierdzam, że te moje nigdy mnie nie zawiodły. Nie lubiłam mother-ease, bo płaska, słabo dopasowana i mało chłonna.
    Z ulubionych to IB i DreamEze za to, że wąziutkie w kroku, BG za to, że ładnie dopasowują się do noworodka i te tanie minkee za to że ładne i chyba najszczelniejsze jakie mam.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

nasza najgorsza z najgorszych to Nature Babies Stuffable - koszmar, przeciekała za każdym razem, falbanki wżynały się w nóżki i sztywna okropnie
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    PD mini-maxi pozbyłam się jak tylko przyszła - wielka i nieforemna, krój i odszycie ma gorsze niż moja pierwsza samoróbka....
    Nie lubiłam mother-ease, bo płaska, słabo dopasowana i mało chłonna.
    się uśmiałam, bo to niezmiennie moje numery jeden w kategoriach kieszonka i formowanka.
    jak to jednak każdemu co innego pasi

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

IB to cacuszko, co Wy chcecie

Moje anty to kieszonki Bumgenius (za rzepy wielkosci plasterka) i Naughty Baby - miałam 6 sztuk, w dwóch pękły gumki po tygodniu, przeciekały jak chooo... jak ho ho.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Uprawnienia umieszczania postów