ciekawe, jak z grubością i nośnością...
Juz widzę liczne gradacje - ja bym w szarość poszła, jakbym umiała![]()
ciekawe, jak z grubością i nośnością...
Juz widzę liczne gradacje - ja bym w szarość poszła, jakbym umiała![]()
o matko a mnie chwyta
tylko czyją nerkę teraz sprzedać?![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
wlasnie mnie tez i chyba sie nie opre!!!
Grubość pewnie Stendhalowo-marigoldowaAle mogliby sobie dać luz z nudnymi chustami wrrrr.....
blady róż, nudny, nie podoba mi się...
Ooo..podoba mi się!
Czekam na wiecej fotek![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
http://www.stillen-und-tragen.de/for...9659&start=120
porównanie z liliami...
a nie mogli różowo-oliwkowego zrobić?????ale by była wtedy piekna chusta.....
Już pisałam, że to na okoidentyczne kolory jak lilie.
Jak przyjdzie to napewno zrobię fotkę porównawczą![]()
A gdzie te fotki w akcji, nie moge zanleźć![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
róż, znowu...
czekam na jakąś nowość, która mnei naprawde rzuci na kolana...
MOja rosalinde dzis do mnie przybyla.Kolor troszke dla mnie za blady,ale zobacze jak sie w niej czuje jak mi sie uda w nia zamotac.Nie rozni sie jakos od Agate dotykowo,z pewnoscia tak strasznie sie nie blyszczy,za co jestem wdzieczna nieslychanie.Dwie fotki na szybko.
i z rozowymi kolezankami
![]()
Iza ciebie powinni zatrudnic w Didku jako fotografa, bo im sie niegdy nie udalo nawet w polowie takich dobrych zdjec zrobic
Elegancka![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®