współczuję Ci, jak dla mnie to jest ewidentna podstawa do reklamacji![]()
Dziewczyny! Wielkka zmiana w akcji!
Agatkie poprosiła ponownie Didka o rozpatrzenie reklamacji. I........ " Ponieważ chcą, aby ich klienci byli w pełni zadowoleni zgadzają się uznać tą reklamację"
Prawie popłakałam się ze szczęscia! Wielkie ufffffffff!.... Same wiecie jak wielkie!
Tak na marginesie- chusta uprana, jeszcze mokrą prześwietlałam, skaza zmalała ale nadal jest znacznie widoczna.
Tak czy inaczej- kamień z serca, ale niech ten watek będzie przestrogą przed zapałem na niemacane nowości.
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Super
Cieszę sie razem z tobą![]()
Super. Myślę, że Didek czytał naszą dyskusję
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
no właśnie. i niezbyt dobrze o nich świadczy że z łaski przyjmują reklamację dopiero jak się wystraszyli tego czarnego PR...
myślę, że spadek jakości Didymosa jest faktem. W tym momencie mam w rękach indio czarno białe, wg metki z lat 1993-2001, jestem co najmniej czwartą właścicielką. Jest w stanie idealnym a poprzesuwanie w nim jakichkolwiek nitek gołymi rękami jest niewykonalne, musiałabym się specjalnie zaopatrzyć w jakieś ostre narzędzie...
no i super
nie można odpuszczać w takich sprawach, okazuje się, że didek głupi nie jest i wie, czym grozi taka totalna zlewka klienta. no i ma na naszym forum swojego szpiega z krainy deszczowców
kup sobie za to, Basiu, jakąś porządną, megawypasioną chustę![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Cieszę się niezmiernie.
Rozumiem, że nawet w najlepszej firmie może pojawić się produkt "niedoskonały". Natomiast zaskoczona byłam (negatywnie) postawą Didymosa. Miałam tylko 4 indio i poza wzmiankowanym wcześniej cynoberkiem, w żadnej innej chuście takie rozejścia się nie miały miejsca. Podejrzewam, że cynoberek poprostu został za mocno pociągnięty. Wyprany wygląda znowu ślicznie, nic się z nim nie dzieje, a nosi codziennie.
Tak czy owak kocham rynek wtórny.
ja myślę że przy całej specyfice i cienkości cobalta i innych nowych indio z lnem - cobalt, który miała MamUsza był dodatkowo felernym egzemplarzem -
w moim po upraniu naprawdę wszystko znika i świeżo po praniu jeszcze na mokro pod światło przędza jest równo ułożona. gdybym macała wcześniej - pewnie bym nie wzięła, ale mogę uznać że "taka uroda"
natomiast takie dziury jak na zdjęciach na pewno typowe nie są.
(tym razem uprałam w 60 st w nadziei ze się skurczy i zbije....i jakby ściślejszy jest....)
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ania, tylko juz prosze bez aluzji do gumek. A zreszta trzeba by panie w kiosku uswiadomic,ze nie musza sie juz tak trudzic, bo i tak gumki maja megpory
a w ogole, to wszystko przez Unie Europejska!!!!Skonczył sie stary ,dobry GERMANSKI didek, a zaczal ot po prostu ogolnoeuropejski![]()
sory -dysortografia ma to do siebie ze nawet jak człowiek ćwiczy to jak pisze z emocjami to itak coś nawali a do tego piszac na kompie robie jeszcze więcej błędów
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci