Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 166

Wątek: Wielkie rozczarownie- czyli o tym jak Didek nie szanuje klientów - Indio Kobalt-Rouge - jednak przyjmą

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankamk Zobacz posta
    mnie po jednym motaniu nitki się w cholerę tak pozaciągały, że szczękę z podłogi zbierałam
    dla mnie zadaniem chusty jest noszenie, nie mam ani czasu, ani chęci motac się w coś na co muszę bardziej uważać niż na chuściocha

Ufff Odetchnęłam z ulgą . Mój w stanie idealnym. Ale to chyba najbardzie cienka chusta jaką mam.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

współczuję Ci, jak dla mnie to jest ewidentna podstawa do reklamacji

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Dziewczyny! Wielkka zmiana w akcji!

Agatkie poprosiła ponownie Didka o rozpatrzenie reklamacji. I........ " Ponieważ chcą, aby ich klienci byli w pełni zadowoleni zgadzają się uznać tą reklamację"
    Prawie popłakałam się ze szczęscia! Wielkie ufffffffff!.... Same wiecie jak wielkie!

Tak na marginesie- chusta uprana, jeszcze mokrą prześwietlałam, skaza zmalała ale nadal jest znacznie widoczna.

Tak czy inaczej- kamień z serca, ale niech ten watek będzie przestrogą przed zapałem na niemacane nowości.
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Super
    Cieszę sie razem z tobą
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Super. Myślę, że Didek czytał naszą dyskusję

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

no właśnie. i niezbyt dobrze o nich świadczy że z łaski przyjmują reklamację dopiero jak się wystraszyli tego czarnego PR...
    myślę, że spadek jakości Didymosa jest faktem. W tym momencie mam w rękach indio czarno białe, wg metki z lat 1993-2001, jestem co najmniej czwartą właścicielką. Jest w stanie idealnym a poprzesuwanie w nim jakichkolwiek nitek gołymi rękami jest niewykonalne, musiałabym się specjalnie zaopatrzyć w jakieś ostre narzędzie...

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

no i super
    nie można odpuszczać w takich sprawach, okazuje się, że didek głupi nie jest i wie, czym grozi taka totalna zlewka klienta. no i ma na naszym forum swojego szpiega z krainy deszczowców
    kup sobie za to, Basiu, jakąś porządną, megawypasioną chustę

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cieszę się niezmiernie.
    Rozumiem, że nawet w najlepszej firmie może pojawić się produkt "niedoskonały". Natomiast zaskoczona byłam (negatywnie) postawą Didymosa. Miałam tylko 4 indio i poza wzmiankowanym wcześniej cynoberkiem, w żadnej innej chuście takie rozejścia się nie miały miejsca. Podejrzewam, że cynoberek poprostu został za mocno pociągnięty. Wyprany wygląda znowu ślicznie, nic się z nim nie dzieje, a nosi codziennie.
    Tak czy owak kocham rynek wtórny .

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ja myślę że przy całej specyfice i cienkości cobalta i innych nowych indio z lnem - cobalt, który miała MamUsza był dodatkowo felernym egzemplarzem -
    w moim po upraniu naprawdę wszystko znika i świeżo po praniu jeszcze na mokro pod światło przędza jest równo ułożona. gdybym macała wcześniej - pewnie bym nie wzięła, ale mogę uznać że "taka uroda"
    natomiast takie dziury jak na zdjęciach na pewno typowe nie są.
    (tym razem uprałam w 60 st w nadziei ze się skurczy i zbije....i jakby ściślejszy jest....)
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kirah Zobacz posta
    mam w rękach indio czarno białe, wg metki z lat 1993-2001
    OT: WOW! Masz w rękach moje marzenie chustowe!!! Eeeehhh... może i ja kiedyś go dotknę...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jedziemy tak po Didku to ja pojade po Ellevillu
    Nie wkurza Was to ze miesiac temu wyszły chusty, a nasze utknęły w urzedzie celnym bo ellevill nie moze dosłać jakiegos certyfikatu?
    ja juz trace cierpliwosc i jestem pewna za to pierwsza i ostatnia zara kupiona nowa jako zamowienie od ellevilla...

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    do broniacych producenta: uwazam, ze niezaleznie od tego czy sie to podoba producentom, sprzedajacym itd, kazdy ma prawo napisac, powiedziec na temat kazdego produktu, co tylko uwaza. Na tym polega wolnosc slowa, wolnosc wyboru konsumenta, opiniowanie. Czemu marki samochodow nie robia wielkiego echa o to, ze sa strony gdzie sie po prostu wypowiadaja uzytkownicy i naprawde jada po wszystkich niedociagnieciach. Madry producent po prostu slucha i poprawia to, co jest felerne. A juz takie pisanie, ze ktos powinien wiedziec, ze to sie moze zaciagac, czy rozlazic... smiech!! kupilybyscie markowe buty Nike na przyklad, wiedzac, ze sie podeszwa moze odklejac w tym modelu, ale jak wiadomo wystarczy tylko skleic??? No mnie jako konsumenta to rozwala, normalnie jak sieroty po komunie, a w koncu to nie jest az tak "starsze" pokolenie...)) Z moim ejze nie chodzilo mi o teorie spisku, czy zarobku , to smieszne! Chodzilo mi wylacznie o to, ze ktokolwiek ma czelnosc komukolwiek zamykac usta w jakikolwiek sposob, bo ten krytykuje produkt na forum. Dawno sie tak nie usmialam... a moze to smutne? Biedny narod, przeproscie jeszcze ze zyjecie. Uwazam, ze na niemieckim rynku takie cos by nie przeszlo i mysle, ze tylko za wschodnia granice trafiaja takie buble.
    ech smutne ale sie zgadzam-zaczyna być z chustami to co z wszystkimi innymi rzeczami produkowanymi tam ze niby to samo ale to co dostaje konsument na zachodze a to codostajemy my w molsce -niestety niejest sobie ruwne....smutne to
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fusia Zobacz posta
    ech smutne ale sie zgadzam-zaczyna być z chustami to co z wszystkimi innymi rzeczami produkowanymi tam ze niby to samo ale to co dostaje konsument na zachodze a to codostajemy my w molsce -niestety niejest sobie ruwne....smutne to
    równe....

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

naprawde wierzycie w to ze didek sobie odkłada wadliwe chusty i wysyła je do Polski?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    naprawde wierzycie w to ze didek sobie odkłada wadliwe chusty i wysyła je do Polski?
    a ja mysle ze jak je pakuja do Polski to specjalnie siedza i kłuja je widelcem... jak pani w kiosku szpilka gumki

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania Zobacz posta
    a ja mysle ze jak je pakuja do Polski to specjalnie siedza i kłuja je widelcem... jak pani w kiosku szpilka gumki
    ania, tylko juz prosze bez aluzji do gumek. A zreszta trzeba by panie w kiosku uswiadomic,ze nie musza sie juz tak trudzic, bo i tak gumki maja megpory

a w ogole, to wszystko przez Unie Europejska!!!!Skonczył sie stary ,dobry GERMANSKI didek, a zaczal ot po prostu ogolnoeuropejski

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    jedziemy tak po Didku to ja pojade po Ellevillu
    Nie wkurza Was to ze miesiac temu wyszły chusty, a nasze utknęły w urzedzie celnym bo ellevill nie moze dosłać jakiegos certyfikatu?
    ja juz trace cierpliwosc i jestem pewna za to pierwsza i ostatnia zara kupiona nowa jako zamowienie od ellevilla...

a najgorsze jest to, że jak do piątku tego nie dostanę to urząd celny odeśle chusty do Norwegii a ja będę wieki czekać na odzyskanie kasy od Ellevilla

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

sory -dysortografia ma to do siebie ze nawet jak człowiek ćwiczy to jak pisze z emocjami to itak coś nawali a do tego piszac na kompie robie jeszcze więcej błędów
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamUsza Zobacz posta
    (...)niech ten watek będzie przestrogą przed zapałem na niemacane nowości.
    wg mnie przed robieniem wielkiego halo przed zalatwieniem sprawy ostatecznie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów