Na początku jak trafiłam na fotkę z pawiami to mnie nie zachwyciły. Potem coś się zmieniło. Poczytałam o pawiach, głównie o zachwytach w nośności chusty i zaczęły mi się podobać. Ale tylko w kolorze czarno-białym. Noo, od czasu do czasu fioletowe![]()
Niedługo będę miałą okazję ponosić na chwil kilka to zobaczymy czy przepadnę do reszty
Pawie, jako ptactwo oglądane na żywo, bardzo piękne jest![]()
jak mi ktoś ptaszory kupi za 2 tysie to ja moje wnuki chyba jednak chętnie ograbię z tego limitu![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Mam zielone.Kupiłam za...hmm dużo.Ale nie załuję!Cudownie noszą, mieszczą się do torebki.A "kapowaty" wzorek to dla mnie super sprawa!![]()
pawie mi sie podobaja od pierwszej sekundy. bardzo.
mam jeszcze marzenie o wersji z rozsianymi bardziej balaganiarsko, a nie tak symetrycznie
a pozostale zalety sa obiektywnie prawdziwe.
Ja miałam 2, oba farbowane i jakoś nie powaliły mnie nośnością. Może nie umiem motać
Zostały mi fioletowe jogurtowe, przepięknie pofarbowane moim zdaniem - i leżą, bo bardzo rzadko w nich noszę. One są bardzo ładne z bliska, ten wzór tła jest bardzo ciekawy. Zamotane też wyglądają całkiem fajnie.
Ale jeżeli mam się zamotać na mur-beton, to biorę mossa albo aare z wełną....
teraz to napewno beda chetni![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
farbowane troche sporo tanszeale 700 zl tak pi razy oko
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
no to na bazarek, ja druga w kolejce jak można![]()
K. 2009M. 2012
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
ja swojej pawie pożyczyłam od va by sprawdzić na czym polega ich fenomen i zakochałam się. Zostały z namiFioletowe były
Jak dla mnie rewelacyjny wzór, kompletnie niebanalny i nosiły rzeczywiście przyzwoicie
niestety musiałam sprzedać przez kłopoty finansowei staram się o tym nie myśleć... bo fakt faktem żałuję, że ich już nie mam
niemniej 1000zeta to dla mnie lekkie przegięcie tak szczerze powiem...
To jest jedyna chusta, co do której mam od początku do końca jednakowo pozytywne uczucia. Inne chusty mnie rozczarowywały, nudziły mi się itp, a pawie spodobały mi się od razu. Na szczęście mogłam je kupić jeszcze prosto od didka w normalnej cenie, bo nie dała bym za żadną chustę majątku - nie umiałabym w niej potem nosić. Pawie uwielbiam za nośność, fakturę, wzór, kompaktowość. I chcę je zostawić dla potomnych. Proszę nie pisać pw w ich sprawie![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Ja nie miałam okazji pawi w realu pomacać ani w nich ponosić, ale optycznie chusta mi się mega podoba. Ogólnie lubię lekką ludowość, a te pawiki trochę tym trącają.
Jest coś w tym wzorze, w tych ptakach co sprawia, że chciałabym posiąść tę chustę kiedyś.
Szkoda tylko, że teraz to takie trudneZazdraszczam tym, które kupiły je za jeszcze rozsądną cenę od didka.