ale akcja...
ale akcja...
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Ja dzisiaj w Tussah byłam na spacerzeMnie nieodparcie ta chusta kojarzy się z ptakami jedwabnymi. Dla mnie nosi dokładnie tak samo. Jak się dotyka chustę w ogóle nie czuć w niej jedwabiu, dokładnie tak jak w ptakach.
Tussah to taka elegancka chusta. Jak dla mnie za elegancka (pewnie to kwestia koloru). Można by ją spokojnie założyć do marynarki albo eleganckiej sukienki.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
przyszło do mnie nino
jest przeeecudneśliczne i w ogóle oh i ah....
tylko teraz boję się go wyprać![]()
K. 2009M. 2012
i do mnie przyszlo ninojestem pod ogromnym wrazeniem, balam sie juz , ze to kolejna cienizna bedzie, a to kawal porzadnej chusty! bardzo starannie utkana, zadnych przeswitow, jest zdecydowanie grubsza niz ostatnie zakardy czyli rybki petrol i tiefsee oraz motylki , porownujac ja do jedwabnych ptaszkow moge napisac, ze jest troszke od nich grubsza, ale ptaszki za to bardziej sie mienia. mam takie wrazenie jak dziewczyny w poprzednich postach, ze jak na jedwab malo sie blyszczy. bardzo dobrze sie wiaze, przed praniem dosc sztywna- kolezanka nawet spytala czy mam jakis unikatowy len
nosi bosko, na spacerze nic mi sie nie wrzynalo.
kolor bardzo mi sie podoba- taki spokojny bezowo-zloty, na lato idealnytroszke zmartwilo mnie, ze po praniu nino delikatnie sie kurczy, ja tam nic nie zauwazylam.
No i jeszcze zdjątka
Uploaded with ImageShack.us
i z elipsami kasmirowo jedwabnymi
![]()
jak ono mięknie!
zamotałam dopiero wczoraj pierwszy raz
i jak zdejmowałam i rozwiązywałam wezeł to takie mięciuchne
pięknie się bedzie farbowac, dzis zamawiam wiltony![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
nasz silk
przepraszam za poze slonia ale zobaczcie jak sie ladnie prezentuje chusta
![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
ależ ona jest cudnie kawowa, mmmm....
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
tak pieknie sie komponuje ze starym silkiem![]()
jedz jedzrazem wygladaja cudnie
roni pieknie wam
![]()
przyszło. kochamco Wy piszecie, że nie błyszczy, jak błyszczy? pachnie dość intensywnie, ale moje ptice jedwabne inaczej pachniały i chyba wolę zapach standardowego jedwabiu.
zamotałam na sucho, ale już widzę, że się dobrze zapowiada, bo na ramionach tworzy taką fajną poduszkę, jak marigold. zostaje![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Roni-zdjecie pierwsza klasapieknie wygladacie
chusta w kolorach kawy z mlekiem....cudo!