Bardzo wszystkim dziękuję za wasze miłe słowa. Tak miło jest nosić i tak miło słyszeć, że inni też noszą - przekonujcie mężów bo nie wiedzą co tracą.
Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
Kamuszyca ciachnela dredy????
klasyka - na tym forum ZAWSZE jak wklejam jakiekolwiek zdjęcia w jakimkolwiek temacie to dziewczyny piszą o dredach kamuszycy. Chyba jej ciachnę te dredy i sobie doczepię . O moich pięknych, zadbanych, wymuskanych i wystylizowanych włosach Elvisa to oczywiście nikt nie wspomni

Cytat Zamieszczone przez Joania Zobacz posta
a czemu ty miałeś kask a dziecko nie hę/
te wszystkie kaski rozdawane w zwiedzanych kopalniach czy na wodospadzie to ja traktuję jako turystyczną atrakcję a nie ochronę przed faktycznym zagrożeniem. Oczywiście zapytaliśmy o kask dla Heleny ale takich małych nie mieli.

Cytat Zamieszczone przez mamaAnielki Zobacz posta
To piękny przegląd chustowania, i piękny przegląd chust Pozazdrościć

Tereny bliskie memu sercu, mam przyjaciela, który pochodzi z Karpacza, a w Borowicach na "Gitarą i piórem" pierwszy raz dotarłam jakoś na początku jego istnienia, może w '94 lub '95 roku, klimatycznie było, jest co wspominać
W tym przeglądzie nie ma chyba nawet połowy naszych chust i nosideł. Przyczyna jest prosta - ja wychodzę po pracy z dziećmi a żona odpoczywa w domu i fotek nie ma jak robić. Jak na 2 lata codziennego noszenia to mam ich strasznie mało.