bleeee prawie się popłakałam czytając wątek na TBW, hamerykanki mnie wzruszają....![]()
bleeee prawie się popłakałam czytając wątek na TBW, hamerykanki mnie wzruszają....![]()
brakuje jeszcze powiewającej amerykańskiej flagi, piękny happy end![]()
weście mi to na szybko streszcie to zakończenie bo mam trudności w 100 % zrozumieniu![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Super, że się wszystko wyjasniło, zresztą dla mnie wzór Nati zupełnie nie jest podobny do tego co jest na stronie didka.
Tak sobie myślę, że prędzej ktoś Nati podrzucił wzór i wyklikał.
Z resztą te kwiaty wiśniowe super jakieś ( jak już pisano) oryginalne nie są i na prawdę wcale nie aż tak podobne.
Wzór drzewa- ptaki jest trochę mało sublelny, kwiaty didka wydają się być bardziej dopracowane jeśli chodzi o tony, o subtelności wzoru. Tkanin takich jest jednak mnóstwo.
z galazki wisni bedzie CI utkany ten cuddobra zmykam bo dostaje glupozy
Jeżeli to będzie jedwab w jasnych kolorach...
Mogliby już wypuścić![]()
Minie zaraz miesiąc i nadal cisza...
Na tbw pisza,ze pod koniec kwietnia beda.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
jakies fotki juz sa?
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®