Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Nosidła Turystyczne //wątki połączone

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Jagienko, u mnie leży nosidło turystyczne Maya Bebeconfort, ma daszek przeciwsłoneczny, regulację kąta oparcia i szelek, wydaje mi się, że jest miejsce na nóżki, stoi z dzieckiem w środku, ma w miarę obszerny "bagażnik" i chyba dodatkowo taką kieszonkę-torebeczkę na pasek. Ja nosiłam w nim mojego starszaka po górach, dla mnie było ok. Jeśli chcesz wypróbować, sprawdzić, nie ma sprawy. Daj znać, mogę Wam pożyczyć.
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustomanka Awatar Jagienka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agucha Zobacz posta
    Jagienko, u mnie leży nosidło turystyczne Maya Bebeconfort, ma daszek przeciwsłoneczny, regulację kąta oparcia i szelek, wydaje mi się, że jest miejsce na nóżki, stoi z dzieckiem w środku, ma w miarę obszerny "bagażnik" i chyba dodatkowo taką kieszonkę-torebeczkę na pasek. Ja nosiłam w nim mojego starszaka po górach, dla mnie było ok. Jeśli chcesz wypróbować, sprawdzić, nie ma sprawy. Daj znać, mogę Wam pożyczyć.
    o, dzięki wielkie cudowna Kobieto, to wspaniała propozycja, bo jeszcze nie miałam okazji nigdy wypróbować takiego nosidła.
    "To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
    (Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

wypróbuj jak masz możliwość, my chcieliśmy kupić, byliśmy już w sklepie,
    ale jak przymierzył m z dzieckiem w środku to .... stwierdziłam ze uszyje MT
    Mama Kubusia i Basi

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Jagienka, dawaj na pw, dogadamy szczegóły
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Fajne są takie nosidło-plecaki Little Life: http://www.littlelife.co.uk/index.html

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolnica

Domyślnie

Witam, także przymierzam się do zakupu ale boje się że po MT i Hopku mi nie podpasuje....Więc tym bardziej chętnie wypróbuje.Jesli ktoś byłby skłonny do pożyczenia, np na na majowy weekend to będe niezmiernie zobowiązana.Poproszę o privy żebym nie przegapiła bo mało się udzielam chociaz podczytuje! Oczywiście mogę zaproponować kaucje albo coś.

A moze znacie wypożyczalnie takowego sprzętu? Swojego czasu Sherpa na Koszykowej miała taka usługe ale zlikwidowali punkt.
    Ostatnio edytowane przez maryane ; 19-04-2010 o 14:15

sylwik
    Guest

Uprawnienia umieszczania postów