No dobra, doszedł. Mam takie pytanie... jak go pierzecie? samego? mam go wrzucić do pustej pralki?
No dobra, doszedł. Mam takie pytanie... jak go pierzecie? samego? mam go wrzucić do pustej pralki?
Zakochałam się w otulaczach wełnianychświetny jest ten otulacz!
Witam
Rozważam zakup AmsterdamaMam więc ogromną prośbę - czy któras z posiadaczek mogłaby zamieścić zdjęcie dziecka w tym otulaczu (najlepiej z tetrą)?
Będę bardzo wdzięczna
![]()
ja mam amsterdama, ale jeszcze za duży, więc nie umieszczę foty, ale Ania z Ekobaby pisze na stronie sklepu tak: "Ważne: Wykończenia w okolicy nóżek zostały tak opracowane, że nie uciskają ud dziecka. Wolwikkel należy więc stosować z pieluszkami dobrze dopasowanymi i zabezpieczającymi przed wypływaniem kupki. Wspaniale sprawdza się w kombinacji praktycznie z każdą pieluszką. W przypadku pieluszek leżących luźno polecam stosowanie otulaczy z mikrowłókien i polaru."
Nam wypłynięcie kupki raczej nie grozi, bo od ładnych kilku miesięcy wszystkie lądują w nocnikuChodzi mi raczej o to jak zgrabny jest ten otulacz i na ile wygodny dla chodzącego dziecka
No i jak trzyma tetrę.
Miałam wolwikkel 0 i 1, właśnie wyrastamy z jedynki. N sporo się rusza i zdarzyło się, że obtarła sobie udko rzepem, ale to pewnie dlatego, że to już wagowo ostatnie chwile otulacza. Trochę ciężko zakłada się wkład + otulacz małej uciekinierce, ale po wełence nic się nie przesuwa, także tetra też powinna się trzymać. Fajne wykończenie przy nóżkach, nic nie uciska.