Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Storchenkinder, Wolwikkelamsterdam, amsterdam, otulacz wełniany

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

No dobra, doszedł. Mam takie pytanie... jak go pierzecie? samego? mam go wrzucić do pustej pralki?

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Zobacz posta
    No dobra, doszedł. Mam takie pytanie... jak go pierzecie? samego? mam go wrzucić do pustej pralki?
    możesz, ale IMO nie warto, więc ręcznie, w ciepłej wodzie, z szamponem do wełny lub plynem do tkanin delikatnych - gdzieś czytałam, że można w mydle marsylskim - czasem prałam w nim szorty.

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Zakochałam się w otulaczach wełnianych świetny jest ten otulacz!

Chustonówka

Domyślnie

Witam
    Rozważam zakup Amsterdama Mam więc ogromną prośbę - czy któras z posiadaczek mogłaby zamieścić zdjęcie dziecka w tym otulaczu (najlepiej z tetrą)? Będę bardzo wdzięczna

Chustomanka

Domyślnie

ja mam amsterdama, ale jeszcze za duży, więc nie umieszczę foty, ale Ania z Ekobaby pisze na stronie sklepu tak: "Ważne: Wykończenia w okolicy nóżek zostały tak opracowane, że nie uciskają ud dziecka. Wolwikkel należy więc stosować z pieluszkami dobrze dopasowanymi i zabezpieczającymi przed wypływaniem kupki. Wspaniale sprawdza się w kombinacji praktycznie z każdą pieluszką. W przypadku pieluszek leżących luźno polecam stosowanie otulaczy z mikrowłókien i polaru."

Chustonówka

Domyślnie

Nam wypłynięcie kupki raczej nie grozi, bo od ładnych kilku miesięcy wszystkie lądują w nocniku Chodzi mi raczej o to jak zgrabny jest ten otulacz i na ile wygodny dla chodzącego dziecka No i jak trzyma tetrę.

Chustonoszka Awatar lubawa
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Miałam wolwikkel 0 i 1, właśnie wyrastamy z jedynki. N sporo się rusza i zdarzyło się, że obtarła sobie udko rzepem, ale to pewnie dlatego, że to już wagowo ostatnie chwile otulacza. Trochę ciężko zakłada się wkład + otulacz małej uciekinierce, ale po wełence nic się nie przesuwa, także tetra też powinna się trzymać. Fajne wykończenie przy nóżkach, nic nie uciska.

Uprawnienia umieszczania postów